Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen okok lehetnek ami miatt egy csinos kedves aranyos lány alacsony igények mellett nem találja a társát?

Figyelt kérdés
Van egy ismerős lány aki már 28 éves és nagyon meg szeretné találni a párját. Társkeresőn is volt de mindig csak szexet akartak tőle. Külső annyira fontos neki hogy ne legyen igénytelen, nagyon nagyon kövér, de csúnyább alacsonyabb pasikkal is összejönne már. De egyszerűen azt mondja egy normális pasi sincs, teljesen el van keseredve, nagyon fél hogy egyedül marad.
2017. máj. 2. 14:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezért meg fogtok kövezni, de esetleg kezdeményezhetne ő is, rengeteg lány ismerősömet beszéltem rá, hogy kezdeményezzenek a srácnál akibe hősszerelmesek voltak és minimum egy randi összejött mindnek, a többi meg nem győzi megköszönni, hogy rábeszéltem, akárhányszor találkozunk.

Ülni és várni a csodát, meg panaszkodni persze kényelmesebb.

23f

2017. máj. 2. 14:35
 12/17 anonim ***** válasza:

Passzív társkeresés = annak válaszolok, aki ír nekem, vagy annak sem.

Aktív társkeresés = én próbálom meg felvenni a kapcsolatot azzal, aki szimpatikusnak tűnik.

Aki a passzívon nem tud túllépni, az ne panaszkodjon, hogy nem azok találják meg, akiket ő vár.

2017. máj. 2. 14:36
 13/17 anonim ***** válasza:

Mármint értem én itt ezt az alatt, hogy valószínűleg egyszerűbb dolga lenne, ha akár a társkeresőn, vagy a való életben magához venné az irányítást.

Nagyon sok helyes lány van akik túlságosan is vegyes jeleket küld, így legalább letisztázhatná, hogy akar valamit valakitől aki szimpatikus neki.

2017. máj. 2. 14:38
 14/17 anonim ***** válasza:
Megadhatnád az elérhetőségét! :-) Hátha!? ;-)
2017. máj. 2. 14:52
 15/17 A legrosszabb ***** válasza:

Ismerek több ilyen 30 körüli aranyos, kedves, csinos, szinte már bombázó kategóriájú nőket. Ők is mind meg szeretnék találni álmaik hapsiját, nekik nem is fontos a külső, mert a belső értékeket részesítik előnyben, csak éppen idővel mindegyikről kiderült, hogy nagy kamudumát toltak. Olyan beteges elvárásaik vannak, hogy a szemeim is elkerekedtek. Kb. ilyen "Lazar Angelov külsejű—Stephen Hawking intelligenciájú—Kőhalmi Zoltán humorú—Lázár János egzisztenciájú" típusú faszira gerjednek.

Van körülbelül 70-80-féle elvárási opciójuk, ha valamelyiknek nem felelsz meg, máris kiestél. Ja és az ilyen őszinteség, tisztességesség, gerincesség kategóriájú tulajdonságok valahol leghátul szerepelnek, olyan nevetséges, röhejes paraméterek után, mint például a "barna szem", "188 és fél centi magasság", "egyenletes, hibátlan borosta", "selymes, napbarnított bababőr", "vagány hobbi, menő sport megléte", "öltönyös munkahely" stb.

Szóval a világ legnagyobb kamuja a nőktől a "külső annyira fontos neki, hogy ne legyen igénytelen, nagyon nagyon kövér, de csúnyább alacsonyabb pasikkal is összejönne már".

2017. máj. 2. 15:25
 16/17 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Amíg ilyen körvonalazatlan fogalmakkal operálsz, mint a "alacsony igényű", meg a "normális", addig nem tudunk segíteni a 28 éves ismerős lány gondjai megoldásában.

Különösen a normális szó az, ami objektív jelentés nélkülivé vált az utóbbi időben (sztem). Mindenkinek megvan a saját értelmezése erre a fogalomra -és az a legritkább esetben esik egybe máséval- és nem szokta definiálni, mielőtt használni kezdi egy beszélgetésben.

Az illető hölgyről a nyilatkozata alapján kiderül az is, hogy nem foglalkozik statisztikával, formális logikával, ismeretelmélettel és antropológiával sem.

Nos, szolgáltatsz adatokat, h segíthessünk, v belenyugszol a sztereotípiáidba?

Üdv ŘʁᴚṘꓤꞦ

2017. máj. 3. 19:25
 17/17 anonim válasza:
Kedves Kérdező. 😊 Én is hasonló gondokkal küzdök. Már 41 is elmúltam.
2017. máj. 4. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!