Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy van a nőknél ez a kémia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy van a nőknél ez a kémia dolog? Én legtöbbször 30-as férfiként úgy látom, hogy nem a vonzó férfiak (kinézet) váltják ki belőlük ezt, hanem a magabiztosság, határozottság.

Figyelt kérdés
Van sok női ismerősöm, sokat voltak együtt helyes férfiakkal, mégis a legtöbb egy kevésbé vonzó, de céltudatos férfi mellett kötött ki. Nagyon sok olyat is tudok, hogy 37-40 éves férfi, de kb 50-55 nek néz ki, mégis olvadnak értük a nők az erős kisugárzásuk miatt.
2017. máj. 31. 10:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
96%

Igazad van.

Azzal van kémia, aki képes érzelmeket kiváltani az emberből.

Aki nagyon jól néz ki, de közben üres, és nem ért a nőkhöz, max. dísznek lenne jó a kirakatba.

21/L

2017. máj. 31. 10:47
 2/20 anonim ***** válasza:
56%
Én egyszer bepróbálkoztam egy kémiatanárnőnél. Nem sikerült. :(
2017. máj. 31. 10:52
 3/20 anonim ***** válasza:
13%

pénz váltja ki belőlük semmi más :D

leehtsz te határozott, meg magabiztos miközben tolod a 40 éves schwinn csepel bicódat tescos szatyorrala csomagtartóban...senkit nem fog érdekelni.

de ha kiszálsz egy 7 es bmwből, stílusos üzleti szerelésben, márkás órával a kézen, és ájfonnal a füleden, mindjárt másképp ítélnek meg...

2017. máj. 31. 10:52
 4/20 anonim ***** válasza:
94%

Ezzel egy nagy baj van. Mindenkinél mást jelent az a bizonyos kémia/vonzalom.

Egy példát mondok saját történet alapján:

Exkollégám, hát nem az a tipikus jó pasi. Magasnak ugyan magas, küllemre leginkább egy kerti törpére hajaz, vörös a haja(ráadásul az a világos vörös), de egyébként abszolút vállalható az arca is. Nem mondanám rá, hogy csúnya. Ellenben: van egy hihetetlenül férfias kisugárzása/megjelenése, amikor beszélgetek vele, a hangja olyan megnyugtató és kellemes az orgánuma. Kicsit dilis, de egyébként intelligens is és amikor hozzámért az is jóleső érzéssel töltött el.

Legfőképp azért "tetszett meg", mert pont ellentettje azoknak a csávóknak akik eddig megtaláltak(magas-vékony-barna haj és szem). Már marhára untam ezt az utóbbi típust és ha ránézek örülök, hogy nem az exeim jutnak az eszembe, hanem ő.

Szóval szerintem ez a kémia egy megfoghatatlan képlékeny fogalom, mert úgyis mindenkinek más tetszik. Illetve nálam már eljött egy olyan pont, hogy pont a "zsánerem" ellentettjét keresem kinézetben és életkorban is egyaránt, mert már a tököm kivan.

2017. máj. 31. 10:59
 5/20 anonim ***** válasza:
95%
Egyetértek a 4-es válaszolóval. Az a férfi aki most pl. nekem tetszik külsőre nem egy álompasi, viszont valamiért imádok a közelében lenni, beszélni vele, szeretem az illatát, a beszédstílusát az észjárását. És nem kimondottan az a full magabiztos típus, és nem is próbálja ezt mutatni. Többek között ez is tetszik benne :)
2017. máj. 31. 11:05
 6/20 anonim ***** válasza:
11%

Az amit írtál. Ez a kémia csak egy új alibiszöveg az ösztönre. Arra az ősi ösztönre, amiért az ezüsthátú gorilla is vonzó a nőstény gorilláknak :)

Igazinak mondható kémiához minimum egy rendes csók kell, tehát valamiféle testnedv csere. Ha ezek nélkül kémiáról beszél valaki, az kamuzik/nem tudja mi az csak hallotta valahol.

A céltudatos idősebb férfiak után a sztereotípiák alapján vélt kövérebb bankszámla miatt is vonzódnak a nők.

2017. máj. 31. 11:11
 7/20 anonim ***** válasza:
50%

A kémia nem kötött se intelligenciához se vastag pénztárcához de sokszor még a külső preferenciákhoz sem, mivel egyáltalán nem biztos, hogy az általad elképzelt ideális nő vagy férfi váltja ki. Nagyon váratlanul jelentkezik, egyfajta feszültséget érzel a másik jelenlétében, nem tudod összekeverni ezt az állapotot semmivel.

Hülyeségeket meg ne írjatok, hogy csak a pénzes pasi váltja ki, mert ez már szánalmas. Tudatosan nem lehet erőltetni, sem kiváltani senkiből.

2017. máj. 31. 11:41
 8/20 anonim ***** válasza:
76%

Hát igen is létezik a kémia és nem tudom mi váltotta ki belőlem, mert nem magabiztos a pasi, sőt egy jó ideje reszketve várom, hogy lépjen:)Megjegyzem nagyon vonzó a pasi!

Szerintem a kisugárzás meg a magabiztosság nem egy fán terem.

2017. máj. 31. 11:42
 9/20 anonim ***** válasza:
88%
A kémia nálam azt jelenti, hogy már az első pillanattól kezdve gördülékenyen megy a beszélgetés, illetve értjük a másik humorát, egy hullámhosszon vagyunk. Nálam ehhez társul szexuális vonzalom is, hiszen annak hiányában pusztán baráti vonzalomról beszélnénk. Tehát tetszhet valaki külsőre, de ha nem tudunk miről beszélgetni, nem fog igazán vonzani, de az se, akivel jól elbeszélgetek, de az összhatás mégsem mozgat meg bennem semmit. Azt az általánosítást pedig inkább hagyjuk, hogy a vonzó = gazdag és kisportolt.
2017. máj. 31. 11:49
 10/20 A kérdező kommentje:
Csók nélkül is van kémia. Voltam már férfiként őrülten szerelmes egy átlagos kinézetű nőbe, aki ellentettje a zsáneremnek. Nem csókolt meg soha, de beszéltünk 30 cm távolságból és éreztem azt, amit ritkán, a kémiát. Sok nőnél is azt látom, akiket ismertem, hogy volt nem egy, nem 2 exük, aki az a kifejezetten jó pasi volt. Aztán a mostani párjuk sok-sok éve (sokaknak a férje), olyan férfi, akire nehéz azt mondani férfiként (egy férfi is meg tudja ítélni valamennyire ki jobb férfi kinézetre), hogy vonzó.
2017. máj. 31. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!