Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van a nőknél ez a kémia dolog? Én legtöbbször 30-as férfiként úgy látom, hogy nem a vonzó férfiak (kinézet) váltják ki belőlük ezt, hanem a magabiztosság, határozottság.
Igazad van.
Azzal van kémia, aki képes érzelmeket kiváltani az emberből.
Aki nagyon jól néz ki, de közben üres, és nem ért a nőkhöz, max. dísznek lenne jó a kirakatba.
21/L
pénz váltja ki belőlük semmi más :D
leehtsz te határozott, meg magabiztos miközben tolod a 40 éves schwinn csepel bicódat tescos szatyorrala csomagtartóban...senkit nem fog érdekelni.
de ha kiszálsz egy 7 es bmwből, stílusos üzleti szerelésben, márkás órával a kézen, és ájfonnal a füleden, mindjárt másképp ítélnek meg...
Ezzel egy nagy baj van. Mindenkinél mást jelent az a bizonyos kémia/vonzalom.
Egy példát mondok saját történet alapján:
Exkollégám, hát nem az a tipikus jó pasi. Magasnak ugyan magas, küllemre leginkább egy kerti törpére hajaz, vörös a haja(ráadásul az a világos vörös), de egyébként abszolút vállalható az arca is. Nem mondanám rá, hogy csúnya. Ellenben: van egy hihetetlenül férfias kisugárzása/megjelenése, amikor beszélgetek vele, a hangja olyan megnyugtató és kellemes az orgánuma. Kicsit dilis, de egyébként intelligens is és amikor hozzámért az is jóleső érzéssel töltött el.
Legfőképp azért "tetszett meg", mert pont ellentettje azoknak a csávóknak akik eddig megtaláltak(magas-vékony-barna haj és szem). Már marhára untam ezt az utóbbi típust és ha ránézek örülök, hogy nem az exeim jutnak az eszembe, hanem ő.
Szóval szerintem ez a kémia egy megfoghatatlan képlékeny fogalom, mert úgyis mindenkinek más tetszik. Illetve nálam már eljött egy olyan pont, hogy pont a "zsánerem" ellentettjét keresem kinézetben és életkorban is egyaránt, mert már a tököm kivan.
Az amit írtál. Ez a kémia csak egy új alibiszöveg az ösztönre. Arra az ősi ösztönre, amiért az ezüsthátú gorilla is vonzó a nőstény gorilláknak :)
Igazinak mondható kémiához minimum egy rendes csók kell, tehát valamiféle testnedv csere. Ha ezek nélkül kémiáról beszél valaki, az kamuzik/nem tudja mi az csak hallotta valahol.
A céltudatos idősebb férfiak után a sztereotípiák alapján vélt kövérebb bankszámla miatt is vonzódnak a nők.
A kémia nem kötött se intelligenciához se vastag pénztárcához de sokszor még a külső preferenciákhoz sem, mivel egyáltalán nem biztos, hogy az általad elképzelt ideális nő vagy férfi váltja ki. Nagyon váratlanul jelentkezik, egyfajta feszültséget érzel a másik jelenlétében, nem tudod összekeverni ezt az állapotot semmivel.
Hülyeségeket meg ne írjatok, hogy csak a pénzes pasi váltja ki, mert ez már szánalmas. Tudatosan nem lehet erőltetni, sem kiváltani senkiből.
Hát igen is létezik a kémia és nem tudom mi váltotta ki belőlem, mert nem magabiztos a pasi, sőt egy jó ideje reszketve várom, hogy lépjen:)Megjegyzem nagyon vonzó a pasi!
Szerintem a kisugárzás meg a magabiztosság nem egy fán terem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!