Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, hogy viszonyultok az előnytelen külsejű, de nagyon magabiztos, határozott férfiakhoz?
Az illető férfi csúnya, alacsony, túlsúlyos, de - például mert szakmai téren nagyon jól mennek a dolgai - nagyon magabiztos, határozott, van "kiállása". Ha valaki nem túl vonzó külsővel rendelkezik, a férfias kisugárzásával tud kompenzálni a nőknél? Vagy egy ilyen mindegy, mit csinál, már a külseje alapján "elbukta a csatát"?
Ha egy ilyen bepróbálkozik nálatok, hogy reagáltok? A külső nyomja el a belsőt, vagy a belső a külsőt?
Nekem mindig a belső számított elsősorban (jöhetnek a nőgyűlölő leszavazók), a párom sem jött be az elején külsőre, de borzasztóan megtetszett a személyisége és lassan beleszerettem.
Szerintem, ha a magabiztosság nem jár arroganciával és azzal, hogy a másikat el akarod nyomni, illetve nem olyan alacsony vagy, hogy egy átlagos nőnél is 5-10 centivel kisebb (<165 cm), akkor van esélyed.
Pont ebben a helyzetben vagyok, megismertem egy nem épp előnyös külsejű férfit, eleinte nem is tetszett, de a személyisége és a stílusa miatt már nagyon vonzónak találom.
Határozott, humoros, magabiztos... ez nagyon sokat számít, higgyétek el! :)
A párom is alacsony (nálam is kcsit), van kevés pocakja, és kopaszodik, de piszok határozott, és mindig tudja, mit akar.
Maximálisan megbízom benne, bármilyen helyzetből kibeszéli magát, mert okos.
Emellett imádom a pillantását, a sötét-világoszöldes szemét, a mosolyát a hangját...
Pedig kissé fenntartásokkal álltam hozzá az első pár órában, aztán lassan beleszerettem. :)
A kapcsolatban egyenrangú félként kezel, szeret, tisztel, az ágyban pedig tudja, mit akar, és hogyan érheti el - szenvedélyes, de egyáltalán nem erőszakos, és 1-2 csókocskával megőrjít :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!