Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nem előnyös külsejű férfinak be kell rendezkednie az örök magányra?
Sose add fel! :@
Próbáld a lehető legtöbbet kihozni a külsődből, ápolás, ruhák, fitness, diéta, stb...
Aztán próbálkozz és ha elutasítanak próbálkozz tovább.
ha nem vagy hajlandó fejlődni és dolgozni egy kapcsolatért, akkor igen!
Aki eltűnik képcsere után, azzal nem kell foglalkozni.. van nő a világon és Mo-on is.. lehet válogatni. Azzal kell foglalkozni aki vevő rád. Biztos van ilyen. Ha te nem ismersz ilyen nőt, akkor nem ismersz elég nőt.
de persze rinyálhatsz egy noname forumon, várhatod a sült galambot hogy a szádba repüljön ... nos utóbbi nem fog belerepülni, előbbi meg nem fogja megoldani a problémádat.
Szerintem a 2 es jól írja. Ha tényleg nem megy a kinézeted miatt akkor valóban érdemes új frizura, arcszörzet, stb stílusban gondolkozni. Ruha is sokat dob. Meg kell találni melyik áll a legjobban.
Tudod van akinek semmit sem kell tenni mégis megkap ezer nőt. Van akinek pedig ezeket a praktikákat kell bevetni hogy csak egy nőt is
Folytatódik :
megkaphassanak.
A netes ismerkedés pedig nagyon nehéz, ne csodálkozz ha ott nem találsz senkit aki passzol!
én az edzést és az életszínvonal javítását írtam volna kitűzendő célként,de végigolvasva a kérdésed,ez esetben inkább csak simán igen a válaszom.
szóval igen rendezkedj be a magányra,az legalább nem jár számodra plusz cselekvéssel,vagy kiadással.
Eleve arra kell(-ene) berendezkednie mindenkinek.
Tudod, ezt nem magánynak hívják, hanem önállóságnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!