Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes úgy belekezdeni egy kapcsolatba, ha érzek már valamit, de egy-két dolog miatt valószínű nem lenne hosszú életű?
Tipikus esete annak, mikor ugyanazzal a hibával rendelkező pasit valaszt valaki, mint az exe, és amiatt tönkrement a kapcsolat.
Piás pasival nem kezdenek.
Nálam kapcsolatnál kizáró ok, ha valakinek minden hétvégéje a buliról, ivászatról, haverokról(csajokról, pasikról) szól. Nekem is volt ilyen időszakom, de akkor nemis akartam kapcsolatot. Havi 1-2x belefér, de ha már kinőttél ebből a korból, akkor jobb lenne egy hasonlóan érettebb pasi melléd, aki már inkább vágyik egy közös vacsira, mint egy vad estére a haverokkal.
21L
"exemmel is ez volt az egyik problémám."
Hát aki nem tanul a hibáiból az viselje a következményeit.
Oké örülök hogy ti jelentitek a kommentemet és ki is törlik, de amikor én jelentem, akkor miért nem tesznek semmit? :)
Köszi a választ annak aki nem itt vezeti le az otthoni/munkahelyi feszkót és van annyira értelmes hogy egy idegen által feltett kérdés nem idegeli fel. :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!