Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes úgy belekezdeni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes úgy belekezdeni egy kapcsolatba, ha érzek már valamit, de egy-két dolog miatt valószínű nem lenne hosszú életű?

Figyelt kérdés
Érzek már valamit a srác iránt és nagyon szimpi, randizgatunk, beszélgetünk, de ő nagyon ivós, bulizós, meg fiatal (a korával nincs bajom, csak emiatt ugye az életfelfogása is más). Én meg már ebből a korszakból kinőttem, és exemmel is ez volt az egyik problémám. Lehet nem illünk össze... Ti belevágnátok?
2017. máj. 29. 19:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Van olyan döntés amit miss ebből a korból már kinőttem meg tud egyedül is hozni ,vagy mindent másokra akar hárítani?
2017. máj. 29. 19:10
 2/6 anonim ***** válasza:
57%

Tipikus esete annak, mikor ugyanazzal a hibával rendelkező pasit valaszt valaki, mint az exe, és amiatt tönkrement a kapcsolat.

Piás pasival nem kezdenek.

2017. máj. 29. 19:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálam kapcsolatnál kizáró ok, ha valakinek minden hétvégéje a buliról, ivászatról, haverokról(csajokról, pasikról) szól. Nekem is volt ilyen időszakom, de akkor nemis akartam kapcsolatot. Havi 1-2x belefér, de ha már kinőttél ebből a korból, akkor jobb lenne egy hasonlóan érettebb pasi melléd, aki már inkább vágyik egy közös vacsira, mint egy vad estére a haverokkal.

21L

2017. máj. 29. 19:14
 4/6 anonim ***** válasza:
nem.. mivel elég volt már a rövidtávú időpazarlásokból.
2017. máj. 29. 19:34
 5/6 anonim ***** válasza:

"exemmel is ez volt az egyik problémám."

Hát aki nem tanul a hibáiból az viselje a következményeit.

2017. máj. 30. 11:03
 6/6 A kérdező kommentje:

Oké örülök hogy ti jelentitek a kommentemet és ki is törlik, de amikor én jelentem, akkor miért nem tesznek semmit? :)

Köszi a választ annak aki nem itt vezeti le az otthoni/munkahelyi feszkót és van annyira értelmes hogy egy idegen által feltett kérdés nem idegeli fel. :*

2017. máj. 30. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!