Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban létezik a nőknél ez a "holdudvar" vagy "udvartartás" nevű dolog?
Mindkettőt hallottam már, így is, úgy is mondják. Olyan pasik "gyűjtőhelye", akik mind ugyanazt az egy nőt szemelték ki maguknak és folyamatosan ott sertepertélnek körülötte, eldöntötték, hogy megszerzik maguknak. De a nőnek egyikük sem kell. Ebbe azonban a férfiak nem nyugszanak bele, újabb és újabb nyilakat lőnek ki a nő szíve irányába :D
Ez pedig ilyen hosszú-hosszú huzavona-jelleget vesz fel, hol az egyik srác hívja a lányt, hol a másik, hol az egyik ír neki, hol a másik, de eredmény nincs. Persze olykor azért előfordul, hogy valaki a csapatból jól keveri a kártyáit és előlép a nő párjává(mondjuk ha rossz passzban van éppen és vigaszra van szüksége, vagy éppen egy bulin történik valami eksön), de nem ez a jellemző.
Ez tulajdonképpen azonos a ronggyá koptatott "barátzónával" vagy attól eltér? Holdudvar = friendzone? Mennyire jellemző, hogy ebből a státuszból egy pasi ki tud törni? Azért gyakran hallani, hogy barátságból végül szerelem lesz. De ugyanakkor azt is látni számtalanszor, hogy akit a nő a "friendzone" feliratú ajtón betessékel, arra utána rá is zárja az ajtót. :DDD
Mi az igazság? Létezik kitörési pont, megfelelő paklikavarással, jó észjárással, taktikával, jókor jó helyen tartózkodással, rafinériával?
Persze hogy létezik ilyen, sőt minden vonzóbb nőnél van ilyen. Persze van aki letagadja, hiszen olyan természetes ez nekik, hogy észre sem veszik, vagy nem akarják észrevenni, mert rombolná a "tisztességes" "rendes" "ártatlan" nő imázsukat.
Van kitörési pont, pl véghez visz valami nagyot egy holdudvaros ember, és amiatt lehet hogy kiválasztja a nő (pl sok pénz, vagy nagy hírnév), vagy egyszerűen ha kezd lejárni a nő ideje, és kell a gyerek, akkor kiválasztja a holdudvarból a legjobbnak tűnőt. De rövid távra lehet siker, mert azért a nők is vágynak néha szexre, és a holdudvaros férfiak ezt meg is adják nekik, akár naponta más-más.
A barátzóna is a holdudva része, de a barátzóna már egy zártabb rész, onnan kijönni nagyon nehéz.
Figyelj, nincs életük, ráérnek ilyesmin elmélkedni. :)
Nekem pl. nem volt szerintem ilyen "holdudvarom", és nem hiszem, hogy azért, mert bűnronda vagyok. Pont emiatt szinte mindig volt, akivel tetszettünk egymásnak, de nem tartottam magam körül egy rakat pasit. Ehhez szerintem egy olyan hozzáállás kell, mert bizony van, akinek erre igénye van. Aztán vagy sikerül neki, vagy nem.
Szerintem nagyon ritka, ha egy pasi tovább jut miután friendzonet kapott :D Mindenesetre semmi sem lehetetlen:)
(amúgy nagyon tetszik az írási stílusod) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!