Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire reális ez a duma humor dolog?
Figyelt kérdés
Többször szidtak már a haverok hogy miért nincs csajom. Mert elég alacsony csúnya és csóró vagyok.
Erre haverok mindig mondják hogy bármilyen csúnya és csóró pasi tudna jó nőt találni ha akarná tenne érte és jó dumája és humora lenne.
2017. jún. 14. 15:05
2/7 anonim válasza:
Több alacsony, csóró, nem túl szép srácot ismerek, akinek tízszer több barátnője volt, mint nekem. Tény az is, hogy nagy dumások, jó humorúak. Eközben persze sokat is hazudnak, így egy lány sem marad meg sokáig mellettük. Bár az egyik épp most nősült, szóval van remény, azt mondom.
Persze a jó humorérzékhez intelligencia kell. Ha pedig intelligens lennél, fel sem tetted volna ezt a kérdést.
3/7 anonim válasza:
Ha egy duci, átlagos arcú nőnek jó a dumája és a humora, simán összejönnek vele a haverjaid?
4/7 anonim válasza:
Igazuk van. Tudsz humoros lenni, tudsz úgy beszélni, hogy fen tartsd az érdeklődését, figyelmét, majdnem, hogy nyert ügyed van.
5/7 anonim válasza:
Én nem dumának meg humornak nevezném (az is benne van!), hanem személyiségnek és kiállásnak. A haverjaidnak igaza van. És egyszerűen nem tudom felfogni, hogy ezen az oldalon senki sem bírja kihúzni a fejét a seggéből és továbblátni a pénzen, a magasságon meg a relatív szépségen. Ratyi belsővel örüljön az ember, ha az atyaisten megmarad mellette. A többit előbb le lehet gyűrni, de ezt a kört az ember egy normális kapcsolatban sosem fogja tudni kikerülni.
6/7 anonim válasza:
Nekem van egy 47 éves kollégám (én 32 F). Volt vagy 80 barátnője, ebből a fele szexkapcs. Pedig ronda a csávó, mindenki azt mondja. De olyan szövege van, hogy elhalunk rajta. Ha nem is tetszel egy nőnek, de minden 10. kb vevő arra, hogy szórakoztasd és akár ágyba is bújj vele. A nagy számok törvénye alapján úgyis összejön 10-20 lány, csak közben persze tűrni kell az elutasításokat. De az ilyen életvidám, humorzsák férfiakat nem hatja meg 10-100 elutasítás, ha közben be-beugrik egy-egy nő, akinek ez nyerő.
7/7 anonim válasza:
Ez a két dolog igenis rengeteget számít.Nekem soha nem kéne egy unalmas,besavanyodott valaki,mivel magam is szeretek poénkodni,illetve leginkább a kommunikatív embereket kedvelem.A többség így van ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!