Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves lányok, ez reális dolog?
Nem szeretnék itt kérkedni semmivel, ha végig olvasod akkor rá is jössz. Állítólag nem vagyok nagyon csúnya gyerek. Mondjuk azt, hogy jóképű, nem sokszor mondják, de a csúnya kategória még messze van :) Van stabil állásom, elég sok pénzem, márkás kocsim, házam, vannak barátaim. Igazából anyagi gondjaim nem nagyon vannak. De barátnőm nincs. Azt mondják, hogy sok nő a pénz miatt megy egy férfihez és ezek után sok veszekedés lehet vagy a lány megcsalja, stb.. én ettől tartok.
Valóban van olyan, aki a pénz miatt lesz valakivel együtt? Én arra gondoltam, hogy kicsit szolidabban öltözöm (egyébként sem szokásom túlságosan kiöltözni, általában szabadidő ruhában vagyok ha tehetem, de a munkahelyemen sokszor öltönyben vagyok), szóval farmer meg ilyen kínai dzseki, stb..
Ha elhívnék egy lányt moziba, akkor taxival menné(n)k étterembe valami közelibe gyalog és eleinte tuti nem nagyon hívnám fel magamhoz. Ha igen, akkor meg azt mondanám, hogy édesapám háza. Így van esély szerinetek normális kapcsolatra? Olyanra, aki magam miatt szeret és nem a pénzem miatt?
Hülyeség sztem, de majd a nők jól megmondják.
Egyszerűen sosem tehetsz jobbat, minthogy magadat adod. Hozzád tartozik a kocsid, házad, szóval ha ezeket kifejezetten rejtegeted, azzal is csalsz.
Én azt mondom, hogy azért vannak a javaink, hogy használjuk őket, szóval sztem használd.
Az meg, hogy a pénzedért fognak-e szeretni, nos komolyan esélyes, de fogd fel úgy, hogy ha pénzed sem lenne, még kevésbé szeretnének a nők.
Ez egy ilyen háború...
Kamuzni szerintem is felesleges. No meg egy értelmesebb lány nagy eséllyel sértve érezné magát, hogy hülyére vetted.
Én azt javaslom, hogy ismerkedj, beszélgess, ne vágj fel a pénzeddel, de ne is rejtegesd. Ismerd meg a lányt, és rá fogsz jönni, mit is szeret benned. Ha téged szeret, azt látni fogod a szemében, érezni az érintésében, hallani a szavaiban. Meg persze ne vegyél meg mindent neki, amiért sír a szája. Már alapból az rossz, ha sír a szája bármi után, és semmi önállósága nincs...
Sajnos én ismerek olyan lányt, akinek 'véletlenül' mindig gazdag pasija volt...
Ha jó emberismerővagy, akkor rögtön le fog esni, hogy valóban tetszel-e a lánynak, vagy csak érdekből van veled, szóval szerintem nem kell titkolnod a vagyonod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!