Lehetséges egy V-fékes trekking kerékpár átalakítása tárcsafékessé? Reális a dolog anyagilag és műszakilag?
Egy Kellys Resultról van szó, gyárilag V-fékes. Lehet ebből első-hátsó tárcsafékeset csinálni?
Reális a dolog anyagilag?
Reális a dolog műszakilag? (reális= ha a vázat is vágni-faragni kell hozzá akkor már nem reális)
Attól függ, először is vannak-e hozzá tartó konzolok.
Ha elöl nincs, akkor -->új villa. Hátul sem látok ezen a kerón konzolt, megoldható a hegesztés, de ha az neked nem körülményes, akkor nem tudom, mi az.
Ha nem megfelelő hozzá az agy--> új agyak, és akkor lehet, hogy a küllők is ugranak. Ehhez vegyük hozzá, hogy ha hogy csak egy egészen alap kis bovdenes rendszert vennél, még akkor is valószínűleg több tízezres tétel lesz az egész mulatság, hát még ha hidraulikuson gondolkozol.
Számolgattam én is magamnak a tárcsafékes átalakítást, jelenleg jobban jönnék ki úgy, ha eladnám a bicajt, és megvenném a tárcsás megfelelőjét a modellnek nagyker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!