Az furcsa, ha férfiként valakinek női vázas kerékpárja van?
Na igen. Én is ezen a véleményen vagyok, hogy hosszú farmernadrág vagy öltöny így hamar elszakad.. ez tapasztalat. Arra lennék kíváncsi, hogy így kinézik az embert?
Mert nekem nem szokott feltűnő lenni ha más ezzel teker, vagy ha észre veszem teljesen természetesnek látom.
Remélem legtöbben így látják. Emellett általában olcsóbbak szoktak lenni a " női vázas" kerékpárok.
Idézem egy hozzászólótól: "Ez a férfi-női váz megkülönböztetés a magyarban terjedt el, angolul pl step-through-nak hívják, vagyis átlépős bringának, és a hollandoknál szinte ugyanolyan arányban használják férfiak mint nők. Tehát egyáltalán nem homo dolog ilyen bringával közlekedni férfiként. Ezek a bringák a city-bike-ok megtestesítői, tehát városban teljesen természetes dolog :)"
miert szakadna el..
ja..kerem..meg kellene tanulni a bringarol normalisan le es felszallni...:D
egyebkent nagyon gaz..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!