Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Az furcsa, ha férfiként...

Az furcsa, ha férfiként valakinek női vázas kerékpárja van?

Figyelt kérdés
Pl.: Nekem mint férfinak lenne a mostani férfivázas helyett egy női vázas trekking biciklije?

2013. júl. 16. 18:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én sokáig jártam női vázas bringákkal vidéken. Soha nem szóltak be. Mivel én elég érdekesen szállok fel a bringára ezért jártam olyannal. Persze most épp férfi vázas van.
2013. júl. 16. 23:12
 12/20 anonim ***** válasza:
az öcsém elég sokat járt női vázassal. leszarta, hogy ki mit gondol. nekem meg elvileg női vázas van (lny vagyok), de eléggé magasan van a váz...
2013. júl. 17. 00:34
 13/20 Dreigang ***** válasza:

Elébb említetted a lényeget: átlépő vázas, és pont.

Ki min jár, az szokás, pénztárca, stílus, ruházat stb. kérdése. Ez a váztípus egyértelműen a kényelmes urbánus használat igényével jött létre, és a ruházkodás miatt lett nőinek kikiáltva, hiszen szoknyában ezzel jobb tekerni. Bukjelszoknyában meg pláne:-) Az én 58'-as Victoriámon is megvan a védőháló lyuksora a hátsó sárvédőn, mely háló a férfiak ruházatát is óvhatta egykor. A "furcsára" válaszolva: egy sötétített üvegű (és tudatú) kocsiból lehet, hogy egyszer leköcsögöznek, de valószínű, hogy egyszerűen csak azért, mert bringával mész. Bp.-n már inkább az a fura, ha valaki outival full race közlekedik.

2013. júl. 17. 01:41
 14/20 anonim ***** válasza:
AZt se felejtsük ki, hogy a hagyomány, "férfi" biciklik statikai okok miatt olyanok, most már sokkal nagyobb terhelést kibíró megoldások vannak, nem szükséges a vízszintes váz.
2013. júl. 17. 01:43
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Igen furcsa, ha egy ferfi noi holnit hord, avagy hasznal. Furcsa bizony! Persze a meleg buszkeseg napi felvonulason senki nem rokonyodne meg rajta, de amugy az eletben eleg furcsa mar az is, hogy egy "ferfi" ilyeneken gondolkodik es amugy is a noi cuccok kozott keresgel.
2013. júl. 17. 19:18
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem furcsa. Ebbe a világban már semmin nem csodálkozik az ember,ha kimegy az utcára,vannak ennél sokkal furcsább dolgok is. Azzal mész ,amivel akarsz
2013. júl. 17. 19:27
 17/20 anonim ***** válasza:
77%
A bátrakat sosem érdekelte, hogy mit gondolnak róluk mások. Ők mindig is tették amihez kedvük volt.
2013. júl. 17. 22:18
 18/20 anonim ***** válasza:
Én megszoktam nézni nagyjából minden bringást az úton, mert sorstársaim ebben az idétlen autós közlekedésben, de ilyenek valahogy nem érdekelnek. Azokon tudok jókat mosolyogni, mikor teljesen sima, traktorszélességű gumikkal feszedeznek az úton, vagy olyan rozsdás a láncuk, hogy kb 1km-ről már hallom. Egyik ismerősöm is női vázas neuzerrel járkált tizenévesen... senkit sem érdekelt.
2013. júl. 17. 22:31
 19/20 anonim ***** válasza:

"Én is ezen a véleményen vagyok, hogy hosszú farmernadrág vagy öltöny így hamar elszakad.. ez tapasztalat."

30 vagyok és 18 éves korom óta férfi mountain bike-t tekerek nyáron rövidnaciban, télen, ősszel, tavasszal hosszú farmerban/öltönygatyában. Egy hosszú gatyám sem szakadt még el...

2013. júl. 18. 10:04
 20/20 Dreigang ***** válasza:
Valóban, a stabilabb vázgeometria a férfiasabb, versenyzősebb modellek sajátja, ezek viszont merevebbek, kevésbé ruganyosan komfortosak a kátyús városi utakon, vagy földúton, mint az átlépő vázasak. A rugózás és a fel-le szállás kényelme viszont a bringa stabilitását gyengíti, magam is tapasztaltam, hiszen régi (átlépő vázas) lovam törött vázzal került hozzám.
2013. júl. 20. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!