Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kedves lányok, ez reális dolog?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves lányok, ez reális dolog?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék itt kérkedni semmivel, ha végig olvasod akkor rá is jössz. Állítólag nem vagyok nagyon csúnya gyerek. Mondjuk azt, hogy jóképű, nem sokszor mondják, de a csúnya kategória még messze van :) Van stabil állásom, elég sok pénzem, márkás kocsim, házam, vannak barátaim. Igazából anyagi gondjaim nem nagyon vannak. De barátnőm nincs. Azt mondják, hogy sok nő a pénz miatt megy egy férfihez és ezek után sok veszekedés lehet vagy a lány megcsalja, stb.. én ettől tartok.

Valóban van olyan, aki a pénz miatt lesz valakivel együtt? Én arra gondoltam, hogy kicsit szolidabban öltözöm (egyébként sem szokásom túlságosan kiöltözni, általában szabadidő ruhában vagyok ha tehetem, de a munkahelyemen sokszor öltönyben vagyok), szóval farmer meg ilyen kínai dzseki, stb..

Ha elhívnék egy lányt moziba, akkor taxival menné(n)k étterembe valami közelibe gyalog és eleinte tuti nem nagyon hívnám fel magamhoz. Ha igen, akkor meg azt mondanám, hogy édesapám háza. Így van esély szerinetek normális kapcsolatra? Olyanra, aki magam miatt szeret és nem a pénzem miatt?

2014. ápr. 30. 22:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Na végül hány privit sikerült ezzel a módszerrel fogni?
2014. ápr. 30. 23:21
 12/18 anonim ***** válasza:
Taxi azért drága mulatság, meg ne egy puccos helyre vidd. Szerintem ne beszélj róla, de ne is titkold el. Elég sok mindenről lehet beszélgetni a munkán, pénzen kívül. Vagy szintén egy karrierista nő illene hozzád.
2014. máj. 1. 00:54
 13/18 anonim ***** válasza:

ADJÁLPÉNZT PLS!!!!4

vagy mondd meg akkor, hogy hol dolgozol, én is akarok péénzt

2014. máj. 1. 01:37
 14/18 A kérdező kommentje:

Nem volt privát üzenet.

Telekomnál dolgozom. Ennyi :)

2014. máj. 1. 02:35
 15/18 anonim ***** válasza:
Figyelj Te faroklóbáló Telekomos pasi! :D Egyik családtagomnak bedöglött a 2 hetes telefonja és T-mobile-os a teló, már sok üzletben jártunk, nincs cserekészülék és javítani sem nagyon akarják, különböző kifogásokkal! A másik ismerősöm már elért arra a pontra, hogy adtak Neki egy cserekészüléket, de az sem működik :DDD Én már eleve nem fognék bele Telekomos pasiba, mert lehet ők is tropák, lehet itt a baj! Válts munkahelyet! :D
2014. máj. 1. 14:09
 16/18 A kérdező kommentje:
Én nem az értékesítésen vagyok :D Háttérmunka.. hálózat. Hogy legyen neted ide pötyögni meg felhívni telefonon a többieket :)
2014. máj. 1. 15:18
 17/18 anonim ***** válasza:
Nettel is van gondom!!! :D :D
2014. máj. 1. 16:15
 18/18 anonim ***** válasza:

Figyelj, intelligens srácnak tűnsz, bátran keress lányt, de mondjuk ne a faék egyszerű lányok között keress, hanem az értelmesebbek közt és ne csalj, add magad, de ne a pénzeddel, kocsiddal akard lenyűgözni, konkrétan ne is törődj azzal, hogy mi van, mi nincs. Azt érd el, hogy a személyiségeddel fogd meg, ha nem jön szóba az első randin, hogy mit dolgozol, hát nem, ha mégis akkor említsd meg, de ha nem misztifikálod túl a dolgot és tényleg normális értékrendű a lány, akit nem ezzel akarsz lenyűgözni, akkor nem lesz gond.

Ha úgy gondolod öltözz egyszerűbben, lehet az elegáns, meg stílusos akkor is, ha nem kínai farmer, még sem öltöny-nyakkendő. Nem kell kocsival se menni érte az elején, ha nem akarod, ha téged frusztrálna akkor még. De ne titkold, annál nincs is gázabb, meg bele is gabalyodnál a mesékbe.

Ha meg látod, hogy a csajt jobban lenyűgözi a kocsi, mint te hát akkor hagy az egészet.

De első sorban neked kell elengedned azt a félelmed, hogy emiatt van veled valaki és annak nem az a módja, ha becsapod az elején.

2017. jún. 14. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!