Az egyetemista életet tényleg átjárja a drog? Megszokott dolog a használata? Legyen az fű, vagy bármi ennél komolyabb drog. Reális válaszokat várok!
hülye drogos!
az ilyen akar még továbbtanulni?
na szép kezekben lenne az ország!
Szerintem nyílt titok.
Ötödik éve tapasztalom, hogy olyan általános a fű, mint az alkohol. A kemény drogokról nem tudok beszámolni, nem járok olyan társaságba, nem találkoztam vele.
Kevesen vagyunk kakukktojások, akik a füvet sem szívjuk.
Részemről megmaradtam az alkoholnál.
Kategorizálás szerintem felesleges. Elején már mondtam: általános.
Első kettőnek, Bármennyire is nehéz elképzelni számotokra, igen is elég sokan drogoztak egyéb okból kifolyólag, jogászok, leendő orvosok, olyan emberek akikre ma természetes hogy az életedet bízod ha bizalmat szavazol a munkájának, legyen sebész, fogorvos.
Van akivel elszaladt a ló mert kapta otthonról a valag pénzt, mellette tartott egy szintet tanulásban, de nem is erőltette halálra magát!
Maguk között elfogadják, de vannak "jóakaróik" akik elintézik hogy kitegyék őket az egyetemről a drog miatt.
Nekem csak szakközepes végzettségem van, és igen csak meglepett hogy a gépészmérnök srác, szívta a füves cigit sörrel kísérve!
Szóval néhányuk igencsak él vele, vagy azért mert tanuláshoz kell, vagy mert a társaság olyan, de hangsúlyozom nincsenek sokan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!