Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti belemennétek egy egyéjszakás kalandba egy fesztiválon, ha részegek vagytok, és biztos, hogy a barátnőtök úgysem tudná meg?
Figyelt kérdés
Úgy, hogy 3 éve együtt vagytok a barátnőtökkel, és szeretitek egymást, csak adódik egy lehetőség arra, hogy szexeljetek egy jó csajjal.2013. jún. 30. 11:26
1/17 anonim válasza:
te vagy a féltékeny barátnő, akit nem hivott el a pasija a fesztiválra?
3/17 anonim válasza:
Ha szeretem a páromat, ez nem kérdés... legalábbis nekem. Úgy látszik, neked az.
4/17 anonim válasza:
Egy idegen csajjal, részegen, abban a tudatban, hogy úgy is tudom, hogy rohadtul megfogom bánni, és részegen úgy sem lesz húdejó élmény egy viszonylag koszos környezetben? Nem. Főleg úgy, hogyha élvezem a szexet a barátnőmmel, akkor minek csalnám meg egy tökidegennel?
5/17 anonim válasza:
Most igy azt mondanam hogy igen. De mikor baratnom volt es megvolt a lehetoseg nem tettem meg. Ugyhogy inkabb nem. De ez eleg ember es kapcsolatfuggo.
6/17 anonim válasza:
Ha részegen rám mászik egy jó csaj és a farkam áll,akkor nincs vissza út.Dugás lesz a vége
7/17 anonim válasza:
Ittasan is észnél vagyok szóval ez nem döntő tényező. De egyébként ha szerelmes vagyok akkor ahhoz valami hiperszuper-űber külsejű csaj kell hogy belemenjek akit tényleg bánhatnék utána ha nem. Egy átlagos csajért vagy egy cicomázott plázacicáért akiből több tucatot látok naponta nem mennék bele annyit nem ér. Szóval ha a tökéletes nőideál megjelenne akkor esetleg másképp nem. 23/F
8/17 anonim válasza:
Na ne mondjátok már fiúk,hogy ti tényleg ilyen rendesek vagytok !!!
10/17 anonim válasza:
Ami a fesztiválon történik az ott is marad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!