Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti belemennétek egyéjszakás kalandba a helyemben?
Még sosem volt egyéjszakás (v. többéjszakás) kalandom... Nem igazán vagyok az a fajta, hogy ilyesmibe belemenjek, tartós kapcsolatot keresek. De mivel egyrészt szorít az idő, másrészt senki sem szeret egyedül lenni, így felmerült bennem a kérdés, mi van ha elfogadom egy kollégám ajánlatát: legyünk kizárólag szeretők. :/
Ha visszautasítom, még ennyi se lesz... Ha elfogadom és elválnak útjaink, én fogom nyomorultul érezni magam...
N/33
ez kétségbeesett lépésnek tűnik... :(
szorít az idő? kapuzárás van?
sajnálom, hogy eddig még nem találtad meg az igazit, de a helyedben én csak és kizárólag ezért nem mennék bele egyéjszakásba.
ha símán a kalandot keresnéd, akkor azt mondanám, csináld. de így... ne. szerintem.
Köszönöm a nyilvános és a privát hozzászólóknak is! :/
Én is így gondoltam, ahogy leírtátok, de mivel tetszik nekem a pasas, talán egy próbát megérne. Randiztunk már párszor, de ahogy elmondta hogy jelenleg mit tudna felajánlani, így valahogy már nem annyira szimpi a dolog.
Sajnos a munkámból kifolyólag csak a netes társkeresés vagy a barátok ajánlása marad... :/ Nincs időm "pasizni".
4-es, az a baj hogy túlságosan lutri ez.
az én gondolkodásmódommal nézve a dolgot: a pasi csak szexet akar. 33 éves nővel. nem tervezhet hosszútávra, már csak azért sem, mert 33 évesen a nők általában szültek, vagy ha még nem, akkor nagyon hamarosan fognak.
én csak szexet ajánlanék, ugyanígy, ahogy ő is tette. nem kötném le magam egy (ne tessék megsértődni) viszonylag idősebb nővel, aki bármelyik pillanatban szülhet, ha komolyra fordulnak a dolgok.
nem véletlenül ajánl csak szexet és nem tartós kapcsolatot.
de persze nem tudjuk, hogy a kérdezőnek van-e már gyereke és ráadásul nem is csak ez itt a probléma, hanem a pasi komolytalansága.
Nincs gyermekem még, de évek óta nagyon szeretnék. Egyelőre nem találtam meg azt, akinek szülnék is. Ezért is írtam előbb, hogy szorít az idő, mert sem fiatalabb, sem egészségesebb nem leszek már.
Ha jól emlékszem nem írtam hogy fiatalabb a pasas, ennyire kitűnik? :) Egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy nem tervez előre, nem bánja, ha egyéjszakás lesz, és azt sem bánja ha több lesz. De most őszintén: egy ilyen kijelentés után nagyon lelomboztam irányában. Egyébként kellemes, figyelmes pasas, hozza nekem a hűtött ásványvizet, főzi a kávét...
Ne haragudj, de én nem sértegettelek! Ilyen módon én is leidiótázhatnék bárkit anonim!
Megmagyaráznád esetleg? Szeretném megérteni az álláspontodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!