Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti belemennétek egyéjszakás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti belemennétek egyéjszakás kalandba a helyemben?

Figyelt kérdés

Még sosem volt egyéjszakás (v. többéjszakás) kalandom... Nem igazán vagyok az a fajta, hogy ilyesmibe belemenjek, tartós kapcsolatot keresek. De mivel egyrészt szorít az idő, másrészt senki sem szeret egyedül lenni, így felmerült bennem a kérdés, mi van ha elfogadom egy kollégám ajánlatát: legyünk kizárólag szeretők. :/

Ha visszautasítom, még ennyi se lesz... Ha elfogadom és elválnak útjaink, én fogom nyomorultul érezni magam...

N/33

2013. jún. 25. 16:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

8as vagyok megint.NAgyon szívesen.:

Ennyi idősen lehetne annyi eszed,hogy észre veszed ki az,aki ki akar használni.

Lehetne annyi tartás benned,hogy nem is gondolkozol egy ilyen ajánlaton,és jól pofon is vághattad volna,amikor ribinek nézett ezzel.

Inkáb férjnek valót kéne találnod,nem olyat,aki néhányszor megdug,és otthagy.(meg lesz a híred,az biztos)

Biztos,hogy el fog dicsekedni,hogy milyet fogott,és te leszel a környék ribi jelzős nője.

Csak azért,mert figyelmet tanúsít,még nem jelenti azt,hogy rendes,főleg a felajánlás fényében.

Annyira nem lehetsz csúnya,ha kellesz neki,simán pasizhatnál.

Itt is volt aki ajánlkozott randira,csak meg kéne mozdulni,persze a kész az kényelmesebb.

Egyenlőre szerintem ennyi elég.

Szólj,ha valamiben tévedtem.

2013. jún. 25. 17:27
 12/22 anonim ***** válasza:

kérdező, ne vedd zokon, a 8-as válaszoló cinikus akart lenni (de úgy látszik, nem jött át :) ).

könnyű préda lennél, ha belemennél egy ilyen kapcsolatba. és irigykedik a srácra, mert neki már majdnem megvoltál. ennyi.

2013. jún. 25. 17:27
 13/22 anonim ***** válasza:

12es,8as vagyiűok megint.

Igen,cinikusság is volt benne,meg valóságtartalom is.

2013. jún. 25. 17:30
 14/22 anonim ***** válasza:

8as vagyok,

Fogadjunk,hogy bele fog menni?

2013. jún. 25. 17:31
 15/22 anonim ***** válasza:

igen, mert látszik rajta, hogy érdekli a dolog. kacérkodik a gondolattal, de a "neveltetés" visszatartja. egy darabig. aztán ez elmúlik, belemegy, jól érzi magát egy darabig, dobja a srác, aztán jön a sírás. így megy ez mindig. és még csak elítélni sem tudom egyik felet sem, mert egy ideig jól érzik magukat (ez jó mindenkinek), a srác tulajdonképpen nem titkolódzik a szándékáról, stb.

a kérdezőt azért sajnálom, mert kicsit naív, de tisztában van minden ténnyel. a gyk válaszolóitól csak megerésítést vár, hogy "a szexkapcsolat jó".

2013. jún. 25. 17:34
 16/22 anonim ***** válasza:

Szerintem is bele fog menni.Én simán el tudom ítélni őket.Az egyiket a nyilvánvaló,sok sorban felsoroltak miatt, a másikatmeg mert ilyet ajánl fel egy nyomorult nőnek,akin látszik,hogy mennyire nincs szeretve.(így is érződik,nem hogy még élőben).

De a szexkapcsolat csak önbecsapás,és az érzékeny emberek sérülnek.Legalábbis ilyen esetben az.Ha két ember a diszkóban részegen...az csak szánalmas.

Na persze én sokkal szemetebb vagyok nálad 78%os.

Ezért mondom ki ilyen nyersen,amit gondolok,és ítélek el embereket.

De talán,és nagyon csak talán a kérdező rájön,hogy ez nem járja,hogy ennyi rosszat össze hordtam rá,és nem tud vitatkozni rajta,mert igazak.És talán talán összekapja magát.Keres egy tisztességes,apának valót,és családot alapít.Bár ebben nem hiszek igazán.De talán...

2013. jún. 25. 17:40
 17/22 anonim ***** válasza:

4-es vagyok. Szerintem nem lutri ez, az életet néha panyókára vetve kell viselni. Ha a kérdezőnk nem visz bele többet a kapcsolatba mint amennyit kap belőle, akkor nem látom a nagy rizikót. 33 év alatt egyszer nem nagy szégyen, ha egy kapcsolatból esetleg csak szex van (pláne ha jó szex), főleg ha az alternatíva 0.

Ha amúgy is jól érzed magad vele, szexuálisan is vonzódtok egymáshoz és úgy érzed, hogy jó lenne lefeküdni vele, akkor tedd meg, de ne stratégiai céllal és életmegváltó víziókkal. Ha viszont az énképedbe nem fér bele, hogy valakivel úgy szexelj, hogy ő esetleg nem viszonozza a te mélyebb érzelmeidet, akkor hagyjad.

2013. jún. 25. 17:41
 18/22 anonim ***** válasza:
Pont ez a lényeg 4es,hogy ebbe ő nagy reményeket fektet,hogy jobb lesz tőle bármi...
2013. jún. 25. 17:50
 19/22 A kérdező kommentje:

Kedves 8-as válaszoló!

Igen van is annyi eszem, már meg ne haragudj! És igen, igaz az, hogy minden kapcsolatban benne rejlik a lehetőség a továbbfejlődésre... Nem egy olyan kapcsról hallottam már a közvetlen környezetemben, hogy kalandnak indult, mégis tartós, ill. házasság lett belőle.. PErsze garancia semmire sincs.

2013. jún. 25. 18:08
 20/22 A kérdező kommentje:
Ami kimaradt: Igen, tisztességes férjnek és apának valót keresnék, de az eddigiek egyike sem felelt meg ennek az ismérvnek. Hiába keresnék én, ha a férfiak nagy része a szex reményében hónapokig tartó hazugságokra és időrablásokra képes!!
2013. jún. 25. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!