Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak! Ti belemennétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti belemennétek egy egyéjszakás kalandba egy fesztiválon, ha részegek vagytok, és biztos, hogy a barátnőtök úgysem tudná meg?

Figyelt kérdés
Úgy, hogy 3 éve együtt vagytok a barátnőtökkel, és szeretitek egymást, csak adódik egy lehetőség arra, hogy szexeljetek egy jó csajjal.

2013. jún. 30. 11:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
8-asnak üzenem: tanulság --> ne általánosíts! (3. válaszoló voltam)
2013. jún. 30. 12:10
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel hogy kiderül-e vagy sem én nem tudnék tükörbe nézni utána.
2013. jún. 30. 12:22
 13/17 anonim ***** válasza:
57%
Én ugyan nő vagyok, 26 éves, tehát nem csitri. Tudok már egy két dolgot a férfiakról. Érdekes, hogy akikkel én kapcsolatba kerültem (nem egyéjszakás kalandok, éves, több éves kapcsotok), egyiküknek sem ment részegen a szex. Az első pasimnál még csodálkoztam, mert mindenhol azt hallottam, hogy "részegen csalt meg", "részegen feküdtünk le" stb. Én csak józan pasijaimat tudtam ágyba csábítani, részegen már nem ment egyiküknek sem.
2013. jún. 30. 12:32
 14/17 anonim ***** válasza:
52%
Miért, részegen már nem állt fel nekik?
2013. jún. 30. 12:34
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem. Alapjáraton be sem rúgnék,de amúgy akkor se.

Nem érdekel,hogy megtudja,vagy nem,mert akkor sem.

2013. jún. 30. 12:57
 16/17 anonim ***** válasza:
sokaknak nem áll fel részegen:D
2013. jún. 30. 13:00
 17/17 anonim válasza:
Részeg szexben csak az egyik fél részeg
2013. júl. 4. 03:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!