Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a nők a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nők a legjobb férfiakból válogatnak csak és kizárólag és inkább osztoznak többen egy férfin, mint sem, hogy esélyt adnának egy átlagos srácnak?

Figyelt kérdés

Miért jó ez, ennyire képeltnek vagytok átlagosabb férfiakhoz vonzódni ?

Bezzeg én beérném egy teljesen átlagos nővel. Az sem baj, ha kicsit duci, az sem zavar ha egy kicsit buta, a lényeg, hogy legyen kedves. Ilyen nőt viszont képtelenség találni. Interneten és élőben is totális kudarc vagyok a nőknél, mert nem vagyok jóképű, alacsony vagyok és vékony. Bezzeg a volt évfolyamtársam úszkál a nőkben. Egyszerűen magas és izmos és jóképű. Amikor elmentünk szórakozni egy társasággal akkor kb a női társaságok egyedül rajta csüngtek, a hozzám hasonló haverjaimat észre sem vették a nők pedig mi próbáltunk életjeleket adni, de mindhiába. Ez megy évek óta, nagyon elegem van már.

#lehetetlen_barátnőt_találni_átlagos_férfinek
2017. márc. 27. 20:25
 81/106 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező, a válaszaid alapján elég rondának tartod magad. Lehet, hogy tényleg az vagy, de szerintem a megfelelő öltözékkel, hajstílussal sportolással, borostafazonnal simán javíthatsz a külsődön. Néhány pasi szokott itt véleményt kérni a külsejéről és azt látom, hogy mennyivel jobban tudnának kinézni ha adnának magukra.

Egyébként szerintem az összes ide kommentelő férfi, vagy nő ismer legalább egy olyan ronda férfit akinek van barátnője. :) Szóval remény az mindig van.

2017. márc. 27. 22:36
 82/106 anonim ***** válasza:
67%

Minek àltalànosîtasz? Nem ismersz minden nôt!

En 25vagyok,csinosnak,kedvesnek es normalisnak tartanak.

A pàrom mégis 50éves,igaz magas és szàlkàs,de egyàltalàn nem joképû,de nekem tetszik,férfias és jo a kisugàrzàsa. Lehet vele beszelgetni,hûlyéskedni. Figyelmes. Egyszerûen beleszerettem. Egy kocsmàba dolgozom,ott ismertem meg,méha bejôtt egy sörre.

Jo vele minden.

Soha nem gondoltam volna h enyivel idôssebb pasim lesz,de nem erdekel a kora.

Jol megvannak a lanyommal meg enis az ô lànyàval. A két kutya is jol kijôn 😀

Pedig nekem is lehetne penzessebb,jobképûbb pasim. De ez sztm sok màson is mullik.

Nem vagyok felszines és egyàltalàn nem a legjobbat vàlasztottam a leiràsod alapjan. De nekem ô a legjobb.

Aztan egy kis szobaba lakik,jelenleg nincs kocsija se. Nekem van.

Anyagilag is eleg roszul àll most.

Igy alakult,ô kell és kész.

2017. márc. 27. 22:39
 83/106 A kérdező kommentje:

80-as:

Azért volt pár használható válasz de valóban nem sok. Az tény hogy nem értik meg egy nőnek gondolom elképzeletlen hogy milyen fertelem ennyire egyedül lenni.

81-es:

Nem őrültem meg csak kicsit elegem van már tényleg.

82-es:

Ez jó ötlet ki fogom próbálni de maradok a huszár ruhánál mert egy lovagi páncélt aligha bírnék el. Gondolod hogyha ilyen tartással mászkálok és megyek oda egy nőhöz akkor nem a szokásos forgatókönyv lesz ? Próbát megér valóban. Kösz a tanácsot!

2017. márc. 27. 22:39
 84/106 anonim ***** válasza:
72%
Annak ellenére hogy először azt hittem viccel a huszár cuccal a válaszoló tényleg lehet értelme. Én csak simán hülyén érezném magam szerintem én inkább küzdősport kedvelő vagyok de abban igaza van hogy ha megérzed ezt a férfi vagyok dolgot és át tudod hozni az életedbe akkor jól jársz.
2017. márc. 27. 22:41
 85/106 anonim ***** válasza:
39%
Ezekért a "mindenki ismer olyan csúnya férfit, akinek van barátnője" ideböfögésekért plusz jutalékot kaptok a megbizóitoktól? Szánalmas, ahogyan feltétel nélkül véditek a nőket... Szentté nem akarjátok avatni az összes nőt?...
2017. márc. 27. 22:41
 86/106 anonim ***** válasza:
82%
42%os én nem szeretek a saját fejemben élni de a tiedben se szeretnék az biztos.
2017. márc. 27. 22:43
 87/106 A legrosszabb ***** válasza:
37%
Egy kis mémadalék a ma esti női nyivákoláshoz: [link]
2017. márc. 27. 22:45
 88/106 anonim ***** válasza:
78%

#88 De szánalmas vagy. Nem is tudom, egy ilyen kérdésre mégis milyen választ vártok? Hogy igen, minden nő csak és kizárólag a népszerű pasik közül válogat? Hogy a maradék önbizalmatokat is letörjük? Ellenben ha próbálunk segíteni min változtassatok, vagy ellenpéldát írunk akkor le vagyunk hordva....

Most komolyan érdekelne, ha minden nő egyetértene a kérdezővel, azzal segítenénk bármit is?

2017. márc. 27. 22:47
 89/106 anonim ***** válasza:
57%

A lovagi páncélt meglepően könnyűnek fogod találni, mert a súlyeloszlása a lehető legtökéletesebb. Lehettek volna szerinted koruk elit harcosai, ha nem így lenne ? :)

A súly nem a páncéle, hanem a kötelességé melyet Isten bízott a lovagra. A súly pedig lendületet ad, úgyhogy bátran húzd ki a kardot és vele a gerinced. Sok szerencsét a továbbiakban. :)

30/f

2017. márc. 27. 22:49
 90/106 A kérdező kommentje:

83-as:

Lol meggazdagodni. Egyszer talán de az nagyon odább van. Nem vagyok sajnos zseni sem pedig pszichopata üzleti géniusz.

84-es:

Arcszőröm nem nő rendesen, szóval muszáj vágni mert különben úgy nézek ki mint akinek a punci nőtt az arcára. Szóval borosta kilőve. 167 centi vagyok és 58 kiló...

A többit próbáltam, elmentem turkálóba és összeválogattam jó kis seteket már amennyire voltak. Nem segített semmit nyilván.

Ha igaz lenne, hogy mindneki ismer csúnya férfit nővel akkor nem lenne most kint a kérdésem. Én azt tapasztalom hogy minden nő a jóképű magas izmos pasikon csüng akkor is ha tudnak egymásról, az a legdurvább.

85-os:

Kösz a válaszodat de nem tudok vele sokat kezdeni. Magas izmos 50 éves pasid van. Ez pontosan azt igazolja amit mondok kb. Gondolom valamit azért tud az öreg ha hajlandó vagy vele kavarni de a te dolgod.

Amúgy meg azért általánosítok mert azt látom hogy a világ így működik manapság. Régen nem tudom mi volt.

2017. márc. 27. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!