Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a nők a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nők a legjobb férfiakból válogatnak csak és kizárólag és inkább osztoznak többen egy férfin, mint sem, hogy esélyt adnának egy átlagos srácnak?

Figyelt kérdés

Miért jó ez, ennyire képeltnek vagytok átlagosabb férfiakhoz vonzódni ?

Bezzeg én beérném egy teljesen átlagos nővel. Az sem baj, ha kicsit duci, az sem zavar ha egy kicsit buta, a lényeg, hogy legyen kedves. Ilyen nőt viszont képtelenség találni. Interneten és élőben is totális kudarc vagyok a nőknél, mert nem vagyok jóképű, alacsony vagyok és vékony. Bezzeg a volt évfolyamtársam úszkál a nőkben. Egyszerűen magas és izmos és jóképű. Amikor elmentünk szórakozni egy társasággal akkor kb a női társaságok egyedül rajta csüngtek, a hozzám hasonló haverjaimat észre sem vették a nők pedig mi próbáltunk életjeleket adni, de mindhiába. Ez megy évek óta, nagyon elegem van már.

#lehetetlen_barátnőt_találni_átlagos_férfinek
2017. márc. 27. 20:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/106 anonim ***** válasza:
84%

Halványlila gőzöm sincs hogy csinálták, de az én ismeretségi körömben minden (értsd: még a legelőnytelenebb külsejű) férfiaknak is lett barátnője, felesége az egyetemi évfolyamtársaim közül. (Bocs, egynek nem, de róla kiderült időközben, hogy meleg, úgyhogy neki pasija lett.)

Igaz, az is állhat a háttérben, hogy míg egyetemista korukban a legmenőbb csajokra csorgatták a nyálukat, egy idő után már hajlandóak voltak észrevenni a tényleg átlagos, visszafogottabb nőket is, akik nem jártak bulizni, nem volt nagy hangjuk, nem hívták fel a külsejükkel magukra a figyelmet. Sose felejtem el, amikor az egyik barátunk bemutatott nekünk két nőt: az egyik csinoska, de rettenetesen paraszt stílusú, a másik amolyan átlagos, szürke kis egér, akit első ránézésre senki nem vesz észre, de még másodikra sem. A barátunk halálosan szerelmes volt a nagyhangú csajba, persze egyoldalúan. Aztán eltelt egy év, jött nagy lelkesen, hogy végre van barátnője, de mi nem ismerjük... bemutatta, mire közöljük, hogy DE ismerjük, ő mutatta be nekünk. Ennyire nem tartotta számon szegény csajt, hogy már azt is elfelejtette, hogy behozta a társaságba. Na mindegy, szóval azóta ez a lány a felesége.

2017. márc. 27. 20:44
 12/106 A kérdező kommentje:

12-es:

Köszi, de elég lehangoló hogy csak azért gyúrjak hogy nőm legyen, ráadásul pocsék a genetikám is. Amúgy figyeltük már mit csinálnak az ilyen haverok. Mi is próbáltuk és jött is a fenyegés, hogy agyonver a faterja és a bátyja. Mondom nice.

Esélytelen bármit elérni a nőknél ha még csak férfszámba sem veszik az embert. De tényleg. Ha jól nézel ki akkor "szia szétdugnálak" csaj reakciója: "hiszem ha látom :P:P:D"

Ha én írok ilyet egy csajnak a válasz kb annyi, hogy "meghalsz pondró".

2017. márc. 27. 20:44
 13/106 anonim ***** válasza:
81%
Befostam a #2-esen :D:D:D Na nyafogj b+! Mindenkinek van valami baja az életben, tegyél ellene, fejleszd a jellemedet!
2017. márc. 27. 20:54
 14/106 anonim ***** válasza:
81%
Xddd Latszik nalatok is a szint, milyen lanyokat akartok. Elarulom, nem letezik olyan ertelmes no 20 felett, aki egy "Szia, szetdugnalak" uzenetre barmi pozitivat reagalna :D Ez az ilyen drogos ribiknek bejon, akiknek annyi agyuk van mint egy db tyukszar.
2017. márc. 27. 20:54
 15/106 anonim ***** válasza:
Add fel! Eltelik egy kis év, oszt belenyúgszol. Vagy a kasztráció, az a tuti.
2017. márc. 27. 20:58
 16/106 A kérdező kommentje:

16-os:

Én csak poénból írtam ilyet egyszer kíváncsi voltam mi lesz a reakcó mivel a jó külselyű haver ilyeneket simán lenyom 30as nőnek is tinderen vagy facen. Sőt ennél durvábbakat is szokott írni. Élőben nem ennyire paraszt de azért ott sem kell félteni. Ahány buliba voltunk vele eddig mindig szép nővel ment haza, mi pedig a csúnyák még több keserű tapasztalattal.

Miért van ez szerinted ? Biztos azért mert nyafnyaf, nem ?

Le merem fogadni te is egy magas izmos jóképű vadálattal jársz. Tudsz a többi nőjéről amúgy ?

2017. márc. 27. 20:58
 17/106 anonim ***** válasza:
87%
Nem, az en baratom egy 175 centis, vekony, jokepu, hosszuhaju rocker es nincs neki senki mas a vilagon rajtam kivul. :P
2017. márc. 27. 21:01
 18/106 Bad G-Sus ***** válasza:
79%

siralmas :D szerinted ha ezt valamelyik nő is olvasná azok közül akiket megpróbáltál felszedni hogy reagálna rá?:D

fejedben nagyon nincsenek rendben a dolgok.. de hát még biztos kis fiatal gyerek vagy.

2017. márc. 27. 21:02
 19/106 A kérdező kommentje:

20-as:

Miért mi a gond szerinted ? Mi a baj a fejemmel ? Örülök hogy néhány írásomból már teljes pszichológiai profilt állítasz fel. Nincs velem semmi baj, csak az hogy átlagos vagyok vagy annál kicsit rondább talán. Ráadásul ott a többi 3 haverom is akik szintén hasonlóak. Az egyik mondjuk fél is a nőktől szóval ő nem mer kb hozzájuk szólni se, de azok után amiket látunk együtt ezen annyira nem vagyok meglepődve.

Miért van az hogy a nők már embereket nem látnak csak férfit vagy semmit ? Aki nem férfi a szemükben az jobb esetben levegőnek nézik, rosszabb esetben valami olyannak akin lehet köszörülni a nyelvüket.

2017. márc. 27. 21:05
 20/106 anonim ***** válasza:
85%

Egy szó a válasz az itt sírók összes nyűgére úgy hívják kisugárzás. Amíg egy pasi előbb indítja be a védelmező ösztönömet mint hogy felizgatna addig esélye sincs nálam. Tudom megdöbbentő és persze a kisugárzás nem is létezik tök véletlen hogy egymástól függetlenül is rengeteg nő direkt kerül bizonyos pasikat.

Nekem alacsony párom van ami ugye tuti genetikai buktató a társkeresésben de mellé vicces magabiztos ambiciózus törekvő kommunikatív miközben figyelmes és próbál a kedvemre tenni megbízható mint társ és biztos vagyok benne hogy remek apa lesz remekül ért a "férfi feladatokhoz" és ha ideje engedi segít a takarításban. A mozgása kiállása jelleme férfias mégse ver meg napi kétszer ahogy azt itt hinni szeretik. Te utolsó vagy az itt sírók ezek közül a tulajdonságok közül hánynak vagytok a birtokában? Mikor volt utoljára hogy nem úgy mentetek oda egy nőhöz hogy tele volt a gatya mikor volt olyan hogy megismerni akartátok nem felszedni? Igenis hatalmas a különbség. Milyen volt a szocializációtok vajon a gyerekek miért pont téged/titeket spécéztek ki már suliban is boxzsáknak? (Persze mert ez egy romlott világ és már akkor érződött rajtatok hogy ti egy merő jóságból és vattacukros muffin felhőkből álltok)

Ezeket a kérdéseket feltettétek már magatoknak? Találtatok rá választ? Próbáltatok már fejlődni? Akár testileg akár jellemben akár anyagilag vagy csak a sebeiteket nyalogatjátok? Emellett azon túl hogy ti ezt "látjátok" miszerint minden nő a férfiak 20%-át keresi bla bla mindenki osztozik rajtuk bla bla tényleg láttatok is ilyet vagy a bulikban az egy éjszakásokat kereső vagy épp nem kereső félrészeg olykor drogos csajokból indultok ki? Mert én egyetlen olyat sem ismerek aki osztozna a pasiján más nőkkel. Olyat ismerek aki előbb nézi meg a pénztárcád mint a jellemed és olyat is aki bizonyos típusra bukik ezért járja meg de nem tanul ismerek olyat aki bulikban kefélteti magát vagy épp "csak" flörtöl meg cicázik a pasikkal meg ismerek olyat is aki állandó jól működő kapcsolatot tart fenn vagy keres de olyat egyet sem aki direkt osztozik egy másik nővel a pasiján és olyat sem aki azért választja Pistit mert őt már más is választotta. Ezekkel a jelenségekkel mindig csak az itteni legendákban találkozom. Továbbá ha ti csak jó pasikkal láttok nőket akkor vagy magas százalékát a női populációnak nem tekintitek nőnek vagy a pasikat értékelitek nagyon föl mert én sok számomra előnytelen külsejűt látok párral sőt nincs olyan barátnőm akivel egyezne az ízlésünk.

Na ez egy regény lett de fáradt vagyok és jó helyen lett megpiszkálva a lelkivilágom. Tudom hogy el nem érek ezzel a szösszenettel semmit és a legtöbben ahhoz is lusták lesznek hogy végigolvassák de ez kikívánkozott. Szép estét és aki végig olvassa legalább próbálja meg végiggondolni amit leírtam.

2017. márc. 27. 21:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!