Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nők a legjobb férfiakból válogatnak csak és kizárólag és inkább osztoznak többen egy férfin, mint sem, hogy esélyt adnának egy átlagos srácnak?
Miért jó ez, ennyire képeltnek vagytok átlagosabb férfiakhoz vonzódni ?
Bezzeg én beérném egy teljesen átlagos nővel. Az sem baj, ha kicsit duci, az sem zavar ha egy kicsit buta, a lényeg, hogy legyen kedves. Ilyen nőt viszont képtelenség találni. Interneten és élőben is totális kudarc vagyok a nőknél, mert nem vagyok jóképű, alacsony vagyok és vékony. Bezzeg a volt évfolyamtársam úszkál a nőkben. Egyszerűen magas és izmos és jóképű. Amikor elmentünk szórakozni egy társasággal akkor kb a női társaságok egyedül rajta csüngtek, a hozzám hasonló haverjaimat észre sem vették a nők pedig mi próbáltunk életjeleket adni, de mindhiába. Ez megy évek óta, nagyon elegem van már.
#60: "Ja, nyilvan mennek elhozni a feleseguk zabigyereket valami alfatol..."
Hm, mondjuk nem is mondasz ökörséget. Nem mondom, hogy nincs valóságalapja a feltételezésednek...
61-es:
Konkrétan 10 éve küzdök egy barátnőért najó nem kamuzok voltak olyan hónapok amikor zokogtam nap mint nap a párnámba és kimenni sem volt kedvem azok után amiket kaptam a nőktől előtte. De aztán mindig talpra álltam és folytattam. A feminimségen lehet változtatni könnyedén, sőt a feminin férfi általában jóképű. Én kipróbáltam rengeteg dolgot. Még szalszázni is elmentem pedig nagyon rossz a mozgáskoordinációm de gondoltam mi baj lehet belőle. Az mennyire gáz szerinted amikor az oktatócsaj finoman céloz rá hogy nem kéne idejárni ? Próbáltam csomó olyan dolgot is amihez tényleg semmi kedvem nem volt hogy csajozhassak de 0 siker szó szerint 0.
Az a baj, hogy a média, és a szülők gyereknevelése(szintén a média hatása miatt elferdítve a nyugati értékrend felé)azt eredményezte a mai 20-30 éves lányoknál, hogy a régi szokásrendszer és ismerkedési szokások elvesztek vagy átalakultak.
Régen az megtiszteltetés volt egy lánynak, ha egy fiú vagy férfi elhívta valahova.nem úgy mint manapság, ha kukira vágyik, felmegy a leány a tinderre, jobbra húz pár felhasználót, és mindjárt lesz is neki match!
Mehet az intenzív altesti múlatság utána.
A szülők is máshogy kezelik már ezt az egészet.
A lányuknak nem jó ám akárki.
Ha netán valami szakmunkást szedett össze a leány, kicsit megdorgálják, max ha felvilágosultabbak a szülők, hagyják hogy pár hónapig kiélje vágyait, de közben az anyja intenzíven trenirozza.
Kislányom ügyvéd, orvos, vagy vállalkozó kell, mert különben éhezni fogtok, és szegények lesztek.
Ezek a szülők elmennek szülőire ott is kibeszélik ezeket a dolgokat, egymásnak továbbadják, és mint egy ördögi kör megy minden magától.
Ami mindezt összefogja az a média és a tömegkommunikációs eszközök és felületek, amik biztosítják hogy a modernkori agymosás megtegye hatását és egyfajta feminista példaképet állít nők milliói elé.
A kigyúrt gazdag sármos kemény alfahímet, amit minden nő akar.
Aki ezt nem hiszi nézzen meg pár mostani reality show-t, vagy mozifilmet, az esteke nagy többségében ezt fogja látni.
65-os:
Köszönöm az együttérzést. Egy napot lennél az én bőrömben és azt tapasztalnád az ellenkező nemtől amit én szerintem kiugranál egy ablakon. Magas lóról nagyon könnyű osztani az eszet. Tudod nem azért siránkozunk mert olyan jól érezzük magunkat, csak hát ugye akit nem vesztek férfiszámba azt fának nézitek (vagy mittudoménminek), aminek ugye nincsenek érzelmei sem, ezért bármit mond az ignore.
És próbáltál már úgy közeledni nőhöz hogy nem csajozni akartál? Ha párom odajön egy ilyen tipikus de csini vagy hol a számod beszélgetéssel nem jövök össze vele. Utálom mikor érezhetően én vagyok a 110. a héten akinél bepróbálkozik valaki. Nem csak egy nő akarok lenni hanem az akire vágyik a pasi és nem azért ami a lábam között van vagy azért hogy valakihez hozzá bújhasson hanem mert én mint ember érdeklem.
Lehet ezzel a vágyammal a kisebbséget erősítem de nekem speciel ez például fontos. És így lehet könnyen tapasztalatot szerezni amitől nem lesz akkora görcs a csajozás,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!