Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nők a legjobb férfiakból válogatnak csak és kizárólag és inkább osztoznak többen egy férfin, mint sem, hogy esélyt adnának egy átlagos srácnak?
Miért jó ez, ennyire képeltnek vagytok átlagosabb férfiakhoz vonzódni ?
Bezzeg én beérném egy teljesen átlagos nővel. Az sem baj, ha kicsit duci, az sem zavar ha egy kicsit buta, a lényeg, hogy legyen kedves. Ilyen nőt viszont képtelenség találni. Interneten és élőben is totális kudarc vagyok a nőknél, mert nem vagyok jóképű, alacsony vagyok és vékony. Bezzeg a volt évfolyamtársam úszkál a nőkben. Egyszerűen magas és izmos és jóképű. Amikor elmentünk szórakozni egy társasággal akkor kb a női társaságok egyedül rajta csüngtek, a hozzám hasonló haverjaimat észre sem vették a nők pedig mi próbáltunk életjeleket adni, de mindhiába. Ez megy évek óta, nagyon elegem van már.
90-es:
Ennyi!!! Annyira tipikus. Vagy ha nincs is pasija akkor egy magas izmos jóképű háremének a kényelmes tagja.
Mi az,hogy nem tudjuk milyen egyedül lenni? Szerinted az elvált,szakított férfiak hogy keletkeznek? a másik oldala az éremnek egy szintén magányos nő. Furcsa lenne ha a nőknek mindig lenne valakije,de a férfiaknak meg soha. Mert akkor mégis kivel vannak azok a nők? Lásd. páratlan szám a házasságot kötött emberek statisztikájánál. abszurd.
Én pl. sokat voltam már egyedül. nagyon sokat. aztán férjhez mentem egy átlagos külsejű férfihoz. senki másnak nem nagy szám.én 20 bradpittért sem adnám. és nem a külseje miatt,hanem ami belül van és a közös emlékek. az szépíti meg és teszi a legszebbé. nem a "gyári csomagolása". egyszer úgyis mindenki egyformán ráncos és öreg lesz,a belső marad mint érték.
85ôs vagyok.
Nem hajlandô vagyok vele lenni,ôt akarom. És igen,eleg sokmindent tud.
Példàul figyelmes,dolgos,kedves,ônzetlen,odaado. Lehet vele màszkàlni,nincs bepunyadva és hasonlô a gondolkodàsunk.
Ha valaki évek alatt nem talàl nôt ott nagy bajok vannak. Sajàt maga se ismeri fel ezeket.
Nem ismerûnk ,îgy plàne nem tudunk segîteni.
Rengeteg àtlagos férfit ismerek,akinek pàrja,felesége,csalàdta van.
Kocsmàba dolgozok. Eleg sok àtlagos,pocakos pasi jàr oda,mégis van nôjûk.
Mi az,hogy nem tudjuk milyen egyedül lenni? "Szerinted az elvált,szakított férfiak hogy keletkeznek? a másik oldala az éremnek egy szintén magányos nő. Furcsa lenne ha a nőknek mindig lenne valakije,de a férfiaknak meg soha. Mert akkor mégis kivel vannak azok a nők? Lásd. páratlan szám a házasságot kötött emberek statisztikájánál. abszurd."
NEM az elvált férfiakról van szó, hanem a magányos, szűz huszonéves férfiakról. Hogy lennénk szűzek szerinted, ha elváltak lennénk?...
Talán mert nektek sem jönnek be az ilyen nők. Felszínesek vagytok ti is pasik. Szóval csak hallgassatok!
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
99-es:
Én Szívesen járnék ilyen lánnyal hiszed vagy sem. De egy ilyen nő sem kezdene olyan férfivel mint én. Ne akard megfordítani a relációt mert nem igaz.
101-es:
Ami nem tetszik benne hogy nagyon mesterséges az egész kép de ilyen széparcú nőre biztos hogy nem mondanék nemet. Az hogy kicsit duci nem zavar senki sem tökéletes. De látod, lenne rá bőven jelentkező, viszont egy olyan átlagos alacsony vékony srác mint én nem kell senkinek. Inkább eltűrik a nők hogy egy sorban állnak a többi nőtársuk mögött egy magas izmos jóképű férfinél.
Ez milyen társadalmi réteg, ahol a lányok szarvastehénként osztoznak egyetlen bikán? Esküszöm, hogy az interneten kívül nem találkoztam még a jelenséggel. Az összes lány ismerősöm egészségesen féltékeny és birtokló típus és kivernék a hisztit, ha a barátjuk több vasat tartana a tűzbe. Mintha egy párhuzamos társadalomról beszélnétek.
A magányos srácok helyzetén sokat javítana, ha a nőben meglátnák az embert is, akinek fájdalmai, félelmei, kudarcai is vannak, nem csak a puncival rendelkező lényt, akit lehet irigyelni. Valaki szóba hozta a a feministákat, na ti pont ugyanolyanok vagytok csak ellenkező előjellel. Péniszirigység = punciirigység. Férfihibáztatás = nőhibáztatás. Ugyanolyanná váltatok, mint akikre haragszotok.
A leírásban azt írod kérdező, hogy az sem zavar, ha buta. Atya ég... De, zavarjon! Legyenek épkézláb elvárásaid, mert ez is csak azt mutatja, hogy te a nőket nem tartod embernek, csak lyuknak, és ez egy ördögi spirálhoz vezet: a rendes lányok ezt megérzik és elfordulnak tőled, a csak lyuk típusú lányokhoz meg nem vagy elég menő.
Olvasd el a kérdésedet úgy, hogy a nő és férfi szavakat kicseréled. Mik a benyomásaid? Egy irigy, rosszindulatú, magát egyszerre lenéző és felsőbbrendűnek tartó ember írása. Tudnál szeretni egy ilyen embert? Hallgatnád egész nap, hogy más férfiak bűnei miatt te is egy szemétláda vagy?
Amit most csinálsz az semmilyen típusú nőnél nem jön be, se a rendeseknél, se a könnyűvérűeknél. Ideje lenne taktikát változtatnod, kezdhetnéd mondjuk azzal, hogy észreveszed milyen sokfélék vagyunk. Mi sem értünk ám egyet mindenben, mást tartunk vonzónak, mást gondolunk a férfi-női szerepekről, ha bekukkantasz egy női fórumra erről magad is meggyőződhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!