Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a nők a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nők a legjobb férfiakból válogatnak csak és kizárólag és inkább osztoznak többen egy férfin, mint sem, hogy esélyt adnának egy átlagos srácnak?

Figyelt kérdés

Miért jó ez, ennyire képeltnek vagytok átlagosabb férfiakhoz vonzódni ?

Bezzeg én beérném egy teljesen átlagos nővel. Az sem baj, ha kicsit duci, az sem zavar ha egy kicsit buta, a lényeg, hogy legyen kedves. Ilyen nőt viszont képtelenség találni. Interneten és élőben is totális kudarc vagyok a nőknél, mert nem vagyok jóképű, alacsony vagyok és vékony. Bezzeg a volt évfolyamtársam úszkál a nőkben. Egyszerűen magas és izmos és jóképű. Amikor elmentünk szórakozni egy társasággal akkor kb a női társaságok egyedül rajta csüngtek, a hozzám hasonló haverjaimat észre sem vették a nők pedig mi próbáltunk életjeleket adni, de mindhiába. Ez megy évek óta, nagyon elegem van már.

#lehetetlen_barátnőt_találni_átlagos_férfinek
2017. márc. 27. 20:25
 71/106 anonim ***** válasza:
69%
#70 Kérdező, ezt most úgy írod, mintha egy nőnek olyan baromi könnyű élete lenne. Igaz, én könnyebben találok magamnak férfit, de az összes akivel bármilyen kapcsolatom volt csak átvert és szórakozott velem. Mégsem picsogok itt és szidom általánosítva az összes férfit. Ja és nem, egyik sem a gazdag, magas, vállalkozó jóképű vezérbika kategória volt, mielőtt még valaki belekötne.
2017. márc. 27. 22:15
 72/106 A kérdező kommentje:

72-es:

Köszönöm a normális választ. Ez új info amit írsz. Mondjuk hogy kell nem csajozva csajozni ? Gondolom azért azt sejtitek ha egy férfi közeledik hozzátok akkor akar valamit tehát tudod hogy csajozok. Amúgy nem szoktam bunkó lenni mert nem vagyok olyan meg nem is áll jól mivel kicsi törékeny pasi vagyok. Persze megpróbáltam azt is de akkor jöttek a fenyegetések.

Általában köszönök bemutatkozom és megpróbálok valamiről dumálni a nővel. A megpróbálok azt jelenti, hogy rövid távon le vagyok rázva.

2017. márc. 27. 22:16
 73/106 A legrosszabb ***** válasza:
2017. márc. 27. 22:16
 74/106 anonim ***** válasza:
86%
Én a párommal például egy utazáson futottam össze. Igazából mindenről beszélgettünk unaloműzési célzattal bár mint utóbb megtudtam neki már első ránézésre felkeltettem az érdeklődését. Nem tudom egy buliban miről lehet beszélgetni de mi az utazáson sztorizgattunk bemutatta a humorát és a kommunikációs készségét miközben felkeltette az érdeklődésemet. Persze ehhez nem árt valaki aki szeret beszélgetni. Szerintem érdemes keresni valamit amit láthatóan szeret pl kutyasétáltatásnál a kutyát felhasználni vagy egy könyvet ami kikandikál a táskájából ilyesmi. Igazából ezek csak ötletek mert soha nem próbáltam még se nőt se férfit felszedni csak párom illetve ismerős fiúk "módszeréből" okultam. Nálam az utazás elején az állatok voltak a kulcs amiket szállítottak a buszban amivel mentünk.
2017. márc. 27. 22:23
 75/106 A kérdező kommentje:

74-es:

Nézd nem könnyű ez oké. Mindnekinek vannak nehézségei, de az nagyon kezd sok lenni hogy 10 éve képtelen vagyok egy barátnőt összeszedni csak azért ahogy kinézek. Tudod az a durva hogy sokáig nem hittem ebben a "minden nőnek csak a pénz és a külső számít" dologban de amikor összehaverkodtam az egyetemen a magas jóképű gyerekkel akit egyébként korrepetáltam is sokszor, teljesen megváltozott a világképem amikor betekintést engedett a saját életébe. Gondolnád hogy úgy megy el randizni egy bombázó 35 éves nővel hogy kifizetteti a csajjal a számlát pl ? Nevetséges. Azt gondoltam ilyen röhejes hihetetlen dolgok a vígjátékin vannak csak de nem...

Visszatérve a női nehezéségekhez, te nem vagy 25 éves szűz. Téged ostromolnak a férfiak ahogy leírtad és ezt el is hiszem még csak meg sem kérdezem hogy szép vagy e mert mindegy. Ha csak szexelni akarsz akkor bármikor van rá lehetőséged ha pedig többet szeretnél akkor válogatsz a jelentkezők között. Viszont ha rosszul választasz az a te dolgod már bocs. De te az esélyt megkapod legalább a dolgokra én pedig nem.

2017. márc. 27. 22:23
 76/106 A kérdező kommentje:

77-es:

Volt ilyen. Nyaraltam volt egy korombeli lány akkor 20 voltam asszem vagy 19 már nem tudom melyik nyár volt de pontosan ezt csináltam amit mondasz. Megjegyeztem hogy milyen fura hogy ilyen durván tudtak építkezni a görögök ezelőtt kitudja hány évvel. Erre kb elővette a mobilját és elkezdte nyomogatni. Utána még próbálkoztam mással is de közölte hogy hagyjam békén mert valami olyasmi mondott "hogy tudjam már hogy ilyen fejjel milyen lányok válók hozzám". Ez a csaj amúgy nem is tetszett igazán. Határozottan dagi volt, de az a tipikus igénytelen fajta.

A kutyákat utálom de könyvel már próbálkoztam sőt azt a többi ronda haverom is csinálta. A lányok mind menekültek előlünk szó szerint.

2017. márc. 27. 22:28
 77/106 anonim ***** válasza:
26%
Legutóbbi válaszaidban kérdező olyan sztorikat hoztál fel, amibe egyik oldalról sem tudnak belekötni a nők. Kiváncsi vagyok, most mivel fognak ezekre reagálni, szerintem értelmesen már nem igen tudnak, bár eddig se volt értelmes hozzászólásuk, fogalmuk nincs az egészről, sose voltak egyedül, maguknak is hazudnak szerintem...
2017. márc. 27. 22:32
 78/106 anonim ***** válasza:
88%
Te már bele vagy őrülve, kezeltesd magad, nem normális a viselkedésed...nekem se volt még csajom 23 évesen, aztán kit érdekel? A lehető legrosszabb amit tehetsz, hogy sóvárogsz utánuk és ezen kattogsz folyamatosan.
2017. márc. 27. 22:33
 79/106 anonim ***** válasza:
84%

Visszakanyarodnék kicsit a kisugárzás dologra. Kérdező. Ezt a kisugárzás dolgot úgy képzeld el mint egy dísz vagy sima egyenruhát. Az egyenruha makulátlan, sima, élei kifogástalanok, gondosan betűrt stb. Igaz az egyenruha egy ruha, viszont a farmer/pólótól eltérően ott a ruha visel téged, tartást ad, még ha nincs is. Van aki egyenruhában születik, van aki pedig farmer/pólóba. Bár átöltözni nem lehet, de a tartást meg lehet tanulni. Zerintem ha van lehetőséged, próbálj egy bocskait, huszár egyenruhát, páncélt, ha lóra is tudsz ülni bennük esetleg kardot kötni hozzá az a kánaán. Akkor fogsz érezni valamit, valamiért kihúzod magad és úgy érzed még maga az ördög sem állhatna meg előtted. Ez az érzés kell neked, ezt kell megjegyezned, felidézned, tudatosítani magadban, hogy ez az ember is TE vagy és nap mint nap megélni. Próbáld meg, az ég világon semmit nem veszítesz vele. :)

30/f

2017. márc. 27. 22:34
 80/106 anonim ***** válasza:
71%
Biztos hogy valami hiba van a fellépésetekben. Vagy tényleg akkora a baj mint mondod akkor viszont valamit a külsőddel kell kezdeni. Így látatlanban nem tudok többet sajnos. Ha minden kötél szakad marad a meggazdagodás és/vagy a türelem. Mennyire vagy alacsony mert többször írtad hogy az vagy ami a vékonysággal tényleg nem túl jó kombó bár láttam én már fura fazonokat nővel de tény hogy az ilyesmi nagyban nehezíti az életet.
2017. márc. 27. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!