Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nők a legjobb férfiakból válogatnak csak és kizárólag és inkább osztoznak többen egy férfin, mint sem, hogy esélyt adnának egy átlagos srácnak?
Miért jó ez, ennyire képeltnek vagytok átlagosabb férfiakhoz vonzódni ?
Bezzeg én beérném egy teljesen átlagos nővel. Az sem baj, ha kicsit duci, az sem zavar ha egy kicsit buta, a lényeg, hogy legyen kedves. Ilyen nőt viszont képtelenség találni. Interneten és élőben is totális kudarc vagyok a nőknél, mert nem vagyok jóképű, alacsony vagyok és vékony. Bezzeg a volt évfolyamtársam úszkál a nőkben. Egyszerűen magas és izmos és jóképű. Amikor elmentünk szórakozni egy társasággal akkor kb a női társaságok egyedül rajta csüngtek, a hozzám hasonló haverjaimat észre sem vették a nők pedig mi próbáltunk életjeleket adni, de mindhiába. Ez megy évek óta, nagyon elegem van már.
72-es:
Köszönöm a normális választ. Ez új info amit írsz. Mondjuk hogy kell nem csajozva csajozni ? Gondolom azért azt sejtitek ha egy férfi közeledik hozzátok akkor akar valamit tehát tudod hogy csajozok. Amúgy nem szoktam bunkó lenni mert nem vagyok olyan meg nem is áll jól mivel kicsi törékeny pasi vagyok. Persze megpróbáltam azt is de akkor jöttek a fenyegetések.
Általában köszönök bemutatkozom és megpróbálok valamiről dumálni a nővel. A megpróbálok azt jelenti, hogy rövid távon le vagyok rázva.
74-es:
Nézd nem könnyű ez oké. Mindnekinek vannak nehézségei, de az nagyon kezd sok lenni hogy 10 éve képtelen vagyok egy barátnőt összeszedni csak azért ahogy kinézek. Tudod az a durva hogy sokáig nem hittem ebben a "minden nőnek csak a pénz és a külső számít" dologban de amikor összehaverkodtam az egyetemen a magas jóképű gyerekkel akit egyébként korrepetáltam is sokszor, teljesen megváltozott a világképem amikor betekintést engedett a saját életébe. Gondolnád hogy úgy megy el randizni egy bombázó 35 éves nővel hogy kifizetteti a csajjal a számlát pl ? Nevetséges. Azt gondoltam ilyen röhejes hihetetlen dolgok a vígjátékin vannak csak de nem...
Visszatérve a női nehezéségekhez, te nem vagy 25 éves szűz. Téged ostromolnak a férfiak ahogy leírtad és ezt el is hiszem még csak meg sem kérdezem hogy szép vagy e mert mindegy. Ha csak szexelni akarsz akkor bármikor van rá lehetőséged ha pedig többet szeretnél akkor válogatsz a jelentkezők között. Viszont ha rosszul választasz az a te dolgod már bocs. De te az esélyt megkapod legalább a dolgokra én pedig nem.
77-es:
Volt ilyen. Nyaraltam volt egy korombeli lány akkor 20 voltam asszem vagy 19 már nem tudom melyik nyár volt de pontosan ezt csináltam amit mondasz. Megjegyeztem hogy milyen fura hogy ilyen durván tudtak építkezni a görögök ezelőtt kitudja hány évvel. Erre kb elővette a mobilját és elkezdte nyomogatni. Utána még próbálkoztam mással is de közölte hogy hagyjam békén mert valami olyasmi mondott "hogy tudjam már hogy ilyen fejjel milyen lányok válók hozzám". Ez a csaj amúgy nem is tetszett igazán. Határozottan dagi volt, de az a tipikus igénytelen fajta.
A kutyákat utálom de könyvel már próbálkoztam sőt azt a többi ronda haverom is csinálta. A lányok mind menekültek előlünk szó szerint.
Visszakanyarodnék kicsit a kisugárzás dologra. Kérdező. Ezt a kisugárzás dolgot úgy képzeld el mint egy dísz vagy sima egyenruhát. Az egyenruha makulátlan, sima, élei kifogástalanok, gondosan betűrt stb. Igaz az egyenruha egy ruha, viszont a farmer/pólótól eltérően ott a ruha visel téged, tartást ad, még ha nincs is. Van aki egyenruhában születik, van aki pedig farmer/pólóba. Bár átöltözni nem lehet, de a tartást meg lehet tanulni. Zerintem ha van lehetőséged, próbálj egy bocskait, huszár egyenruhát, páncélt, ha lóra is tudsz ülni bennük esetleg kardot kötni hozzá az a kánaán. Akkor fogsz érezni valamit, valamiért kihúzod magad és úgy érzed még maga az ördög sem állhatna meg előtted. Ez az érzés kell neked, ezt kell megjegyezned, felidézned, tudatosítani magadban, hogy ez az ember is TE vagy és nap mint nap megélni. Próbáld meg, az ég világon semmit nem veszítesz vele. :)
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!