Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nők a legjobb férfiakból válogatnak csak és kizárólag és inkább osztoznak többen egy férfin, mint sem, hogy esélyt adnának egy átlagos srácnak?
Miért jó ez, ennyire képeltnek vagytok átlagosabb férfiakhoz vonzódni ?
Bezzeg én beérném egy teljesen átlagos nővel. Az sem baj, ha kicsit duci, az sem zavar ha egy kicsit buta, a lényeg, hogy legyen kedves. Ilyen nőt viszont képtelenség találni. Interneten és élőben is totális kudarc vagyok a nőknél, mert nem vagyok jóképű, alacsony vagyok és vékony. Bezzeg a volt évfolyamtársam úszkál a nőkben. Egyszerűen magas és izmos és jóképű. Amikor elmentünk szórakozni egy társasággal akkor kb a női társaságok egyedül rajta csüngtek, a hozzám hasonló haverjaimat észre sem vették a nők pedig mi próbáltunk életjeleket adni, de mindhiába. Ez megy évek óta, nagyon elegem van már.
101-es:
Hallod, dehogynem :/ Ne tudd meg mennyire duci lányt látok nap mint nap magas izmos jóképű pasival.
Te meg ne tudd meg h mennyi àtlagos,àtlag alatti v pocakos pasit latok egész csinos csajokkal.
n25
103-as:
Hol ? Már megyek is oda!
Bár én sovány vagyok és alacsony szóval lehet velem ők sem kezdenének.
Kérdező!
Ez biológia.
A nők ilyenek és kész. De nem tehetnek róla.
Ennyi a válasz ilyen egyszerű tömör, rövid. Nem értem mi ez a sok hozzászólás előttem.
A legjobb férfire vágynak, mert tőlük lehet a legjobb minőségű gyerekük. Egy ilyen alfa hím pedig több nőt képes kielégíteni.
Ez van.
Szedd össze milyen jó tulajdonságaid vannak, koncentrálj azokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!