Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a nők a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nők a legjobb férfiakból válogatnak csak és kizárólag és inkább osztoznak többen egy férfin, mint sem, hogy esélyt adnának egy átlagos srácnak?

Figyelt kérdés

Miért jó ez, ennyire képeltnek vagytok átlagosabb férfiakhoz vonzódni ?

Bezzeg én beérném egy teljesen átlagos nővel. Az sem baj, ha kicsit duci, az sem zavar ha egy kicsit buta, a lényeg, hogy legyen kedves. Ilyen nőt viszont képtelenség találni. Interneten és élőben is totális kudarc vagyok a nőknél, mert nem vagyok jóképű, alacsony vagyok és vékony. Bezzeg a volt évfolyamtársam úszkál a nőkben. Egyszerűen magas és izmos és jóképű. Amikor elmentünk szórakozni egy társasággal akkor kb a női társaságok egyedül rajta csüngtek, a hozzám hasonló haverjaimat észre sem vették a nők pedig mi próbáltunk életjeleket adni, de mindhiába. Ez megy évek óta, nagyon elegem van már.

#lehetetlen_barátnőt_találni_átlagos_férfinek
2017. márc. 27. 20:25
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/106 anonim ***** válasza:
93%
Igazságtalan az élet. De azért tegyük hozzá, hogy a csúnya, rossz testfelépítésű nők sem kelendők a pasik körében. Viszont próbálok a kérdésre válaszolni. Nekem is a jóképű, magas, izmos pasik tetszenek, nem tehetek róla nem vonzódom az ellenkező adottságokkal rendelkezőkhöz. Ha pedig nem vonzódom akkor nyilván abból nem lehet kapcsolat...Most magamból indultam ki, én ezt a luxust viszont megengedhetem magamnak. Viszont olyan helyen dolgozom ahol megfigyelhetem a párokat nagyobb számban és bizony a nem túl előnyös külsejű nőknek körülbelül ugyanolyan adottságú párjuk is van. Nyilván egy molett, csúnyácska nő nem fog kelleni egy Adonisznak akármennyire is vágyna rá, előbb-utóbb a realitás talaján maradva megelégszik olyannal akinél van esélye. Fővárosban vagy közelében élsz? Szórakozóhelyeken nem túl jó ötlet ismerkedni szerintem. Netes tárkeresőt próbáltad már?
2017. márc. 29. 15:46
 102/106 A kérdező kommentje:

101-es:

Hallod, dehogynem :/ Ne tudd meg mennyire duci lányt látok nap mint nap magas izmos jóképű pasival.

2017. márc. 29. 15:59
 103/106 anonim ***** válasza:
80%

Te meg ne tudd meg h mennyi àtlagos,àtlag alatti v pocakos pasit latok egész csinos csajokkal.

n25

2017. márc. 29. 16:04
 104/106 A kérdező kommentje:

103-as:

Hol ? Már megyek is oda!

Bár én sovány vagyok és alacsony szóval lehet velem ők sem kezdenének.

2017. márc. 29. 16:07
 105/106 anonim ***** válasza:
8%
Én is így vagyok ezzel, csak az összes jó csajok akik tetszettek, mind foglaltak voltak.
2017. márc. 29. 16:36
 106/106 anonim ***** válasza:
35%

Kérdező!

Ez biológia.

A nők ilyenek és kész. De nem tehetnek róla.

Ennyi a válasz ilyen egyszerű tömör, rövid. Nem értem mi ez a sok hozzászólás előttem.

A legjobb férfire vágynak, mert tőlük lehet a legjobb minőségű gyerekük. Egy ilyen alfa hím pedig több nőt képes kielégíteni.

Ez van.

Szedd össze milyen jó tulajdonságaid vannak, koncentrálj azokra.

2017. márc. 30. 01:16
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!