Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a nők a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nők a legjobb férfiakból válogatnak csak és kizárólag és inkább osztoznak többen egy férfin, mint sem, hogy esélyt adnának egy átlagos srácnak?

Figyelt kérdés

Miért jó ez, ennyire képeltnek vagytok átlagosabb férfiakhoz vonzódni ?

Bezzeg én beérném egy teljesen átlagos nővel. Az sem baj, ha kicsit duci, az sem zavar ha egy kicsit buta, a lényeg, hogy legyen kedves. Ilyen nőt viszont képtelenség találni. Interneten és élőben is totális kudarc vagyok a nőknél, mert nem vagyok jóképű, alacsony vagyok és vékony. Bezzeg a volt évfolyamtársam úszkál a nőkben. Egyszerűen magas és izmos és jóképű. Amikor elmentünk szórakozni egy társasággal akkor kb a női társaságok egyedül rajta csüngtek, a hozzám hasonló haverjaimat észre sem vették a nők pedig mi próbáltunk életjeleket adni, de mindhiába. Ez megy évek óta, nagyon elegem van már.

#lehetetlen_barátnőt_találni_átlagos_férfinek
2017. márc. 27. 20:25
 51/106 anonim ***** válasza:
81%
Miért hiszik azt a pasik hogy csak nekik lehetett hátrányuk fiatalon? Én lány (nő?) vagyok 21 éves és még mindig a gyerekkoromban szedett hibás beidegződések miatt szívok. Csak azért mert p.ina van az ember lába között nem lesz sikere. Nekem sz.ar a kisugárzásom hiába van egy egész jó testfelépítésem (bár most híztam úgyhogy ideje mozogni :D ) hiába húzok szexi ruhát mert nem illik hozzá a viselkedésem és a mozgásom ennek megfelelően idiótán érzem magam és szerintem idiótán is festek. Bár párom szerint nem így van. Mindenesetre én gyerekként az egészségesnél többször kaptam meg hogy nőietlen vagyok többször voltam támadás alanya lányoktól és volt hogy fiúktól is mert inkább gyerekes voltam lassan értem mikor már nőiesedni kellett volna és ezért több szempontból is visszamaradottak ezek a képességeim. Mostanra túljutottam ezen mert egyrészt akinek így nem kellek az nekem sem kell másrészt feltudok mutatni egyéb pozitív tulajdonságokat és folyamatosan próbálok tanulni a többi lánytól próbálok fejlődni. De mégse nyávogok sehol és addig sem nyávogtam amíg nem volt párom mert az nem megoldás akár frusztrált az ember akár nem.
2017. márc. 27. 21:51
 52/106 anonim ***** válasza:
27%
Előző, van párod, ergo NEM vagy sikertelen... Ellenben a kérdésben szereplő férfiaknak NINCS párjuk és soha nem is volt...
2017. márc. 27. 21:53
 53/106 A kérdező kommentje:

53-as:

Hát sajnálom hogy vannak nehézségeid de ugyebár van párod tehát a helyzetünk közel sem összehasonlítható. Én 25 éves egyetemet végzett ember vagyok akinek még sosem volt barátnője. És ahogy leírtam pár kommentel előbb nem én vagyok az egyetlen a haveri körömben. Sőt a közeli barátaim mind ilyenek mint én. Mind alacsonyak vagyunk, van aki dagi van aki vézna mint én és mind csúnyák vagyunk és szüzek ami most nem a horoszkóp.

Mondjuk hogy jó indulattal átlagos vagyok egy jó ruhába de lehet felesleges áltatnom magam mert ronda vagyok.

2017. márc. 27. 21:55
 54/106 A legrosszabb ***** válasza:
25%
#42: Csak azért, hogy azt hidd, kellenétek, pedig nem, nagyon nem. (Visszamenőlegesen ajánlom a #29-es hozzászólást.)
2017. márc. 27. 21:55
 55/106 A legrosszabb ***** válasza:
33%

#53: "Bár párom szerint nem így van..."

Eddig olvastam a hozzászólásodat. :D Imádom ezeket a megmondóembereket, akik párkapcsolatban (akár többévesben is) arról sírdogálnak, hogy nekik mennyire szar, vagy mennyire szar volt. Gondolom, mennyire szar lehet nektek, ha valaki esténként belétek dugja a farkát...

2017. márc. 27. 21:58
 56/106 anonim ***** válasza:
87%
Vajon miért? Mert képtelenek megemelni a seggüket és magukban keresni a hibát meg a hozzáállásban. Ehelyett a nők a felszínesek. 46-os vagyok. nem mese,így volt. 3 évet vártam rá,hátha meggondolja magát. Egy 100kilós,betegeskedő,igénytelen,hosszú zsíros hajú férfiról beszélünk akinek az egyetlen szerelme a számítógépe volt.Mégis láttam benne valamit. Egy lehetőséget. És nem érdekelt a külseje amíg meg nem ismertem alaposan,és rá nem jöttem,hogy tényleg nem illünk össze és kár a gőzért. A nők élete sem a tökéletes hímek közötti válogatásból áll. Mi is szoktunk pofára esni,csak leporoljuk magunkat és megyünk tovább,fele annyit picsogunk mint ti,és nem lettünk férfigyűlölők emiatt,mert nem mind ilyen.
2017. márc. 27. 21:58
 57/106 anonim ***** válasza:
58%
#53-ason elmosolyogtam magam, mikor írta, hogy a párja...ez az, miért írsz ide, hiszen sikeres nő vagy, ha van párod. :) Nem szívózásul írom ezt, csak észrevétel. Figyi kérdező, tök felesleges ezekre a rombló gondolatokra energiát fordítani. Mit érsz el vele? Semmi sem fog változni, senki nem fog rád írni akár itt is így. Miért nem hiteted el saját magaddal kicsit, hogy oké vagy, minden rendben, lesz sikered, és mondjuk valami pozitívabb hangvételű kérdést írsz ki, mondjuk viccbe csomagolva a problematikát, ha már ki akarsz írni róla. Valami kreatív módon, amiben vicces önkritika is van. :D Szerintem úgy még rád is írna itt nő és meg is indulhatna akár egy ismerkedés is. :)
2017. márc. 27. 21:59
 58/106 anonim ***** válasza:
78%
Istenem, a sok debil setaljon el egy ovi melle es nezze a szuloket delutan, kik mennek a gyerekekert, foleg a huszoneveseket. Csupa full atlagos ferfit fognak latni, nem gorog isteneket. (Ja, nyilvan mennek elhozni a feleseguk zabigyereket valami alfatol 😂😂😂)
2017. márc. 27. 22:01
 59/106 anonim ***** válasza:
35%

Tény hogy nincs párjuk de ettől még nem csak nekik volt savanyú a szőlő. Ugyanolyan hátrányból indultam szocializáció terén csak előrébb tartok ennyi.

Csak itt szeretnek elvakultan csak egy oldalt látni emberek ami nekem nem szimpatikus.

Amúgy láttam már nagyon jól helyre jött srácot. Volt egy barátom aki nagyon kis feminim volt :) ki rekesztett volt az osztályban én meg mindig is szerettem a megmenteni való kiskutyákat (igen egy kutyához hasonlítottam mert az elveszett kölykökre emlékeztetnek az ilyen fiúk) Aztán fiú osztályba került gépészetre és kikupálódott. Egész más lett a kiállása elkezdett játszani egy ilyen sufni bandában lett párja és azóta is lassan 4-5 éve együtt vannak. Ki lehet lépni a ránk ragadt szerepből de szerintem mindenkinek egyedül kell megtalálnia erre a módot. Én még keresem a saját kivezető utamat. Szerintem az újra szocializálódás a megoldás. Egy gyerek elsajátítja a környezete jeleit viselkedését beszédét mozgását és ebből épül fel a későbbi kommunikációja. Sok esetben ez hibás és ezen kéne javítani ami szerintem csak a tudatos tanulással megoldható.

2017. márc. 27. 22:01
 60/106 A kérdező kommentje:

58-as:

Hát akkor te nagyon kivételes vagy de a többség konkrétan a jóképű haveromon lóg facen onnan tudom hogy mutatta. Durván jó nők ráírnak hogy "mi van rajtad most" meg "mikor találkozunk újra". El sem hinném hogy van ilyen ha nem láttam volna. Van olyan csaj amelyik haverommal csalja a pasiját bár ezt csak következettem a Facebookos beszélgetésükből következtetve. Ráírtam egykét ilyen csajra akikkel kavar mind azonnal tiltott pedig normálisan közeledtem éppen. Mondom ha bunkó vagyok akkor fenyegetnek, haveromtól nedvesednek. Ha normálisan magamat adom akkor ignore.

2017. márc. 27. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!