Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a nők a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nők a legjobb férfiakból válogatnak csak és kizárólag és inkább osztoznak többen egy férfin, mint sem, hogy esélyt adnának egy átlagos srácnak?

Figyelt kérdés

Miért jó ez, ennyire képeltnek vagytok átlagosabb férfiakhoz vonzódni ?

Bezzeg én beérném egy teljesen átlagos nővel. Az sem baj, ha kicsit duci, az sem zavar ha egy kicsit buta, a lényeg, hogy legyen kedves. Ilyen nőt viszont képtelenség találni. Interneten és élőben is totális kudarc vagyok a nőknél, mert nem vagyok jóképű, alacsony vagyok és vékony. Bezzeg a volt évfolyamtársam úszkál a nőkben. Egyszerűen magas és izmos és jóképű. Amikor elmentünk szórakozni egy társasággal akkor kb a női társaságok egyedül rajta csüngtek, a hozzám hasonló haverjaimat észre sem vették a nők pedig mi próbáltunk életjeleket adni, de mindhiába. Ez megy évek óta, nagyon elegem van már.

#lehetetlen_barátnőt_találni_átlagos_férfinek
2017. márc. 27. 20:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/106 anonim ***** válasza:
15%

A kérdező kommentjéhez:

Nem lehet megdicsérni sem egy nőt? Jézusom, mennyire gusztustalanok ezek a nők... Felfordult a gyomrom. Mit képzelnek ezek magukról? Királynők ezek, vagy mi?...

2017. márc. 27. 21:29
 32/106 anonim ***** válasza:
77%
Ha ennyire gonosz, felszínes hülye p*csáknak tartotok minket, miért akartok barátnőt?
2017. márc. 27. 21:31
 33/106 anonim ***** válasza:
85%
Miért meglepő hogy a keresettebb nők így viselkednek? aki rájuk csorgatja a nyálát ne lepődjön meg ha lábtörlőnek használják. Az ilyen épp azért dobja ki a mellét és a seggét mert ez a fő "árucikke". Az ilyen kérdések alatt valamiért mindig kibújik a szög a zsákból hogy kik is azok az átlagos nők akikhez nem lehet felérni.
2017. márc. 27. 21:31
 34/106 anonim ***** válasza:
86%

Én örömmel veszem a bókot, megköszönöm, és ennyi. (Csak az a baj, ha az ember lánya így reagálni, rögtön nyomulni próbálnak.)

Amúgy miért ne öltözhetnének csinosan, ha az nekik jól esik? Ja, vagy megint majd a férfiak döntik el helyettünk mit vehetünk föl s mit nem? Ha munkahelyi szabályzatot nem sért, akkor nem értem, mi a problémád...

2017. márc. 27. 21:33
 35/106 A kérdező kommentje:

33-as:

Sajnos ezt nyugatról tanultuk az anyacégtől. Ott már egy nőre nézni sem szabad ha nem akarja. Ez mondjuk nem az ő hibájuk az viszont igen hogy a szóbanforgó csinos nő ezzel keményen visszaél nálunk.

34-es:

Sajnos nem tartom a nőket felszínesnek egyszerűen azok, de nagyon vonzódom hozzájuk ettől függetlenül. Alapvetően sok a kedves nő csak nem az olyanokkal mint én. Jó lenne ezen változtatni csak tudod már fogalmam sincs hogy mit tegyek.

2017. márc. 27. 21:35
 36/106 A legrosszabb ***** válasza:
18%
#34: Nekem nem kelletek. :s Most örülhetsz!
2017. márc. 27. 21:35
 37/106 anonim ***** válasza:
84%
Persze kérdező, mindenki h*lye csak te vagy helikopter :D
2017. márc. 27. 21:36
 38/106 anonim ***** válasza:
22%
Remélem, ha egy ilyen beképzelt nő fut a rendőrökhöz, hogy segitség, megdicsért egy "csúnya" pasi, akkor kap a nyakába a rendőröktől egy olyan birságot, hogy egy életre megemlegeti, hogy ilyen baromsággal rendőrökhöz ment... Eszméletlen, milyen mélységekig lesüllyednek a nők.
2017. márc. 27. 21:37
 39/106 A kérdező kommentje:

35-os:

Ne forgasd ki a szavaimat. Nem akarom őt felszedni csak ismerkedni akartam vele mert baszus nagyon szép nő. Azt tudtam hogy esélyem sincs nála de gondoltam ha megismerek egy ilyen nőt akkor tanulhatok belőle. Nem jutott eszembe sokkal jobb szöveg szóval megdícsértem udvariasan a külsejét. Utána mosolygott és 10 perc múlva már a HRes szörny oktatott az élhet nehézségeiről. Szóval ez a csaj határozottan nagyon szép messze nem átlag akit én keresnék. De ahogy írtam sok mindent el tudok fogadni.

2017. márc. 27. 21:38
 40/106 anonim ***** válasza:
82%

38-as

Igen, cserébe itt éled ki a komplexusaid és a szexuális frusztrációidat úgy, hogy a társadalom egyik részét folyamatosan szidod. :D Igazán felnőttes hozzáállás.

2017. márc. 27. 21:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!