Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos fiú vagyok és nem páwa, de az összes régi legjobb haverom páwa lett, és kiközösítettek, meg ki is röhögnek, mert nem öltözködöm páwásan. Miért ilyenek a mai fiatalok? 15/F
Szerintem hagyd őket ott a francba! ( már bocsi ) Ha nem fogadnak el olyannak amilyen vagy akkor nem éri meg vessződni rajta.
14/L
Ha a régi "haverok" kiközösítettek akkor ne foglalkozz velük, az ő bajuk legyen ha ennyire "ultramenők" lettek. Te azzal foglalkozz, hogy ne legyél olyan mint ők. (Nem csak kinézetre gondolok) A nyomás kívülről nagy lehet, de próbálj meg megmaradni önmagad és ne másolj mást csak azért mert az menő. Keress a környezetben hasonló gondolkodásúakat, velük barátkozz.
Arra a kérdésre, hogy miért ilyenek a mai fiatalok sajnos nem tudom megadni a választ!
Fel a fejjel, lesz ez még így sem! :)
17/F
Ne foglalkozz velük, sokkal normálisabb lehetsz náluk 😊 én nagyon sajnálom hogy ide jutott a világ
Én ha idősebb leszek, remélem hogy lesznek még normális fiúk, mint te, különben egyedül fogok meghalni… . 13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!