Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lenne nála esélyem?
Sziasztok!
Van egy lány az osztályban ő legjobb csaj. Nekem nagyon bejön visszafele szerintem annyira nem. Én egy tök átlagos fiú vagyok nem a legmagasabb nem a legkigyúrtabb nem a legjobbképűbb. Viszont szerény vagyok kedves tehát nem vagyok bunkó a lányokkal. Tehát a lényeg lenne e esélyem egy nála? És iskolán belül hogy próbálhatnék hozzá közeledni? 14f
Nem. Nincs nála esélyed. Az osztályodban ő a legjobb csaj, minden fiú belé szerelmes. Álmodozhatsz, de abszolút semmi realitása nincs.
Nincs egy nem éppen a legszebb, nem a legdögösebb, de szerény, kedves és nem bunkó lány az osztályodban, akire nem figyeltél fel? :)
Szerintem próbáld meg azért!:))
Én az osztályba én vagyok a legjobb csaj... És belém szerelmes a legmenőbb fiú is,de én mégsem őt választom,mert nincs benne semmi belülről. Lehet hogy az a csaj is olyan,hogy kívülről tök jól néz ki,de belülről meg egy boszorkány. Én is egy átlagos fiút néztem ki,aki nem is olyan helyes,de nekem bejön! Szerintem mindenképp megér egy próbát! Ha személyesen nem is mered,célozgass rá chaten,vagy légy bátor és kérdezd meg!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!