Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki nagyon bejön nekem, de eléggé megbántottam január végén azóta hozzá sem szóltam. Szerintetek ha megint megpróbálkozok lehet még nála esélyem?
Még januárban összevesztem vele és elég durván leoltottam k*urván kívül elmondtam mindennek, mert annyira felbosszantott... Szerintetek mit lehet csinálni ha még akarok tőle valamit?
17F
de január óta már vártam egy párat...
első: szerinted esélytelen, hogy megbocsásson?
Tanulj tiszteletet és önuralmat, meg egy kis alázatot.
Kérj tőle őszinte bocsánatot. Aztán meg fogod látni...
Egy igen hatásos és mindent elsöprő bocsánatkéréssel még lehet esélyed nála. De ne maradjon el az sem, hogy tudod jó nagy idióta voltál és beismered, hogy hibáztál.
Ha szerencséd van, akkor erre jön egy ilyesmi válasz:
"Nem, igazad volt hülyén viselkedtem. Mellesleg én is szeretem az idióta pasikat."
Ha ez elmarad, akkor nincs több esélyed.
hát kösz az eddigieket...
Nem tudom, azóta minden másodpercben ezen kattog az agyam és már nagyon elegem van belőle... mármint a helyzetből
Már arra is gondoltam, hogy csak odamegyek és beszélgetek vele mintha mi se történt volna, de igazából ötletem sincs, hogy most mi lenne a jó döntés... :SS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!