Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők akik molettebbek teljesen felszabadultak tudnak
lenni a párjukkal?! Tényleg vannak olyan pasik akiknek
bejön az ha egy nő telt?!
Szerintem attól függ, mert tényleg vannak olyan nők, akik csak a fenekükre és a mellükre híznak, és az vonzó tud lenni, ha úgy telt egy nő, hogy lapos a hasa, de mellette nagy melle és feneke van. Viszont ha valaki hasra, karra, vádlira hízik..az nem túl esztétikus. Tehát személyfüggő.
2013. márc. 23. 13:09
2/16 A kérdező kommentje:
Persze,de gondolok itt arra hogy tényleg vannak olyan férfiak akiknek majdnem(!) mindegy hogy néz ki a szerelmük mert szeretik úgy ahogy van,ilyen esetben a nő elhiszi ezt vagy tapasztalja is?!
A nőknek alapvetően természetszerűleg magasabb a testzsírszázalékuk. Számomra akkor vonzó egy nő, ha van rajta mit fogni. Ez nem azt jelenti, hogy el van hízva, de nem is a bordái látszanak. 33/f
2013. márc. 23. 13:14
Önbizalom kérdése az egész! Azt, hogy a férfiaknak mi tetszik, meg mi nem azt nem tudom, de szerintem az önbizalom sokat tesz a dolgokra!
2013. márc. 23. 13:19
2 Kérdező, ahhoz, hogy ez iy legyen nagyon nagyon erős egyéniségnek kell lennie a nőnek. De létezik ilyen. Tudok pár ilyen emberről.De a velük élő nő kivétel nélkül erős kisugárzás és toppon lévű EQ, és egyéniség volt jelen az illető nőnél.
2013. márc. 23. 13:21
Én mondjuk voltam 65 kiló, de nem voltam elégedett magammal, ha együtt életem volna valakivel biztos kicsit szégyenlős lettem volna. Most 50 vagyok, már most felszabadultabb vagyok, de ez mindenkinél másképp van.
2013. márc. 23. 13:21
Párom kövér imádó, imádja a nagy hasam, a combom, mindenem, neki ez tetszik látványra, érzésre. Felszabadult vagyok mellette igen, nem zavar a plusz súlyom így, mert tudom, hogy a szemében így vagyok tökéletes.
Más kérdés, hogy elkezdtem fogyózni, mert én beleuntam és végre megtaláltam a kulcsot a sikeres fogyáshoz. Így nem tudom mi lesz párommal, talán nem fog megundorodni tőlem, ha sovány leszek. (mint mások, ha meghízik a feleség, csak fordítva)
2013. márc. 23. 13:22
A kiirt kérdésedre meg: mindkettőre igen a válaszom.
2013. márc. 23. 13:22
7 "Így nem tudom mi lesz párommal, talán nem fog megundorodni tőlem, ha sovány leszek. (mint mások, ha meghízik a feleség, csak fordítva)"
Na igen, ez is egy félelem forrása, mert most ilyennek ismer és elfogadott, úgy meg külsőleg egy teljesen más nő leszel..
2013. márc. 23. 13:24
7-estől kérdem: mi az a kulcs? :)
Amúyg 160cm és 77 kg vagyok. Szexelni csak felsőben, meztelenül nagyon ritkán lát, és nem szívesen mutogatom magam...
Azt mondja, tetszem neki így is, de (szerintem) biztos jobban tetszenék vékonyabban. Olyan 15kg-t szeretnék fogyni.
2013. márc. 23. 13:26
Kapcsolódó kérdések: