Hogyan dolgozzam fel anyukám halálát? Kinek mennyi időbe telt túltenni magát rajta?
Nekem 20 éves koromban halt meg anyum. Idegösszeroppanás és valami parkinson kór szerűség; állandóan remegett, lefogyott 40 kilóra, mert apám elhagyta és a 3 fiúból kettőt elperelt, sikeresen szétcseszve így a családot.
Nekem nagyon nehéz volt túllépni rajta; egészen addig amíg azt álmodtam, hogy anyu a mamával van egy ligetben, beszélgetnek, az egyik pillanatban felémfordult és mosolygott. Szép volt, mint mielőtt beteg lett és láttam, hogy biztonságban van. Azóta ha rágondolok, csak a szeretet önt el, mert tudom hogy az egészségét áldozta ránk, fiaira.
28/f
Apa 22 éves koromban halt meg. Nem tudom, hogy tettem túl magam rajta, erre nincs recept, nekem sokat segített, hogy nem kellett itthon lennem, de az is csak addig megoldás, amíg le tudod kötni a gondolataidat. Arról nem is beszélve, hogy amikor hazamész, ugyanúgy fáj, ugyanolyan rossz, ugyanolyan kellemetlen a légkör. Nekem az idő múlásával lett csak könnyebb, semmi más nem segített. Így is van, amikor sírok miatta, de már nem fáj annyira.
(Bocsi, nekem apukám halt meg, de a gyász ugyanaz)
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!