Mi csak holnap megyünk hozzájuk látogatni, szóval műmosolyt fel.
2012. dec. 25. 15:15
2/11 anonim válasza:
Mi minden évben a szentestét anyósomnál töltjük, mert akkor jön össze a család nagyja. Sógoromék, dédi, anyósom, mi. Jó volt, sokat nevettünk, a 3 dédunoka találós kérdéses feladatot talált ki. A legnagyobb 9 éves, ő olvasta fel a találós kérdéseket, a két kis segítője (sógoromék 3 éves lánya, én 4,5 éves lányom) beöltözött télapónak és rénszarvasnak és vitték a mikulássapkát mindig ahhoz, aki kitalálta a találós kérdést és vehetett belőle egy cukrot. Ezen kívül ettünk, ittunk, jó volt.
2012. dec. 25. 15:17
3/11 A kérdező kommentje:
:D örvendek
Azért született meg bennem ez a kérdés, mert tegnap rájöttem (amit amúgy eddig is tudtam, de most aztán...) hogy nagyon szeretem őket...
Paradicsom allergiám van semmit nem ehetek ami paradicsomot tartalmaz.. fulladásos rohamaim lesznek ..
10 éve vagyunk házasok ..
36/N
2012. dec. 25. 19:15
5/11 anonim válasza:
Én beb*sztam az apósommal.
Nem volt gáz,elvégre ők itattak.Ingyen volt!
Az más kérdés,hogy szét lett okádva az asztal.
na mindegy!
20/F
2012. dec. 25. 20:28
6/11 A kérdező kommentje:
látom a paletta változatos. :D
2012. dec. 25. 21:08
7/11 anonim válasza:
Én viszont semmit sem kaptam az anyósomtól, de még mindig jobb, mint valami lepasszolt xar. 4-es, sajnálom, hogy veletek sem törődnek semennyire sem...
2012. dec. 25. 21:41
8/11 A kérdező kommentje:
én is sajnálom...
2012. dec. 25. 21:53
9/11 anonim válasza:
Tegnap mentünk hozzájuk, akkor gyűlt össze a család, majd délután mentünk a szüleimhez. Szent estét mindig kettesben töltjük. Most nem voltak nagy ajándékozások mert jövőre lesz az esküvőnk,így inkább arra kell a pénz.
22/N
2012. dec. 26. 12:01
10/11 anonim válasza:
Borzalmas volt. 3 év után először kaptam meghívást tőlük, de bár ne lett volna így. A párom egyik testvére duzzogott, a másik a menyasszonyát szapulta, a kisgyerekük végigböfögte az egész vacsit, anyós ivott szokásához híven, az aktuális pasija meg a kisgyerekre ráordított, hogy a "k. anyádat", ott az anyja előtt. Senki nem védte meg szerencsétlent. Nagyon ciki volt. Hál'Istennek 40 perc után le is léptünk. De a párom mamájáéknál meg nálunk már nagyon jó volt:) Ez a két hely tuti biztos, hogy mindig jó:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!