Tinálatok nem telt még be a pohár, hogy most is mi megy a RetekKlubon szombat este?
Figyelt kérdés
2011. febr. 5. 21:12
1/22 anonim válasza:
Igénytelen sz*r az összes magyar televíziócsatorna. Ha nem lenne sspektrum meg hasonlók nem is néznék tv-t.
2/22 anonim válasza:
Tudod, a TV-nek van egy kikapcsológombja is, én ezt használom ilyenkor, pontosabban csak egész ritkán kapcsolom be. NEM KÖTELEZÖ TV-t nézni, föként ha nem tetszik.
4/22 anonim válasza:
Én is alig nézek TV-t.
A valóvilág és a többi baromság engem nem érdekel.
5/22 anonim válasza:
Képzeld fogalmam sincs, mi meg a Retekklubbon, tekintve, hogy HA SZAR A MŰSOR NEM NÉZEM!
6/22 anonim válasza:
Nem nézem, Diszkóverit hesszelek. De leírhatod mi megy.
7/22 anonim válasza:
Könnyen dobálóztok itt olyanokkal, hogy "lekapcsolod, átkapcsolod, nem nézem mer szar" stb... pedig nagyon sok embernek a tv az egyedüli kikapcsolódás és sokaknak csupán két kereskedelmi és egy közszolgálati balliberális adó jutott. Joggal lehetnek kiakadva a műsor színvonalára.
8/22 anonim válasza:
Nem nézek tvt csak azt a pár műsort ami érdekel ilyenkor ha nem vagyok fáradt honfizok csak átkukkoltam ide h mi a mai sárdobálás tárgya a gyk-n:)
9/22 anonim válasza:
Annyi jó dolgot lehet csinálni szombat este... Te csak idegesítsd magad a tévén :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!