Tényleg bezáratják vasárnapra az üzleteket? Pont most olvastam, hogy a Központi okmányiroda szombat-vasárnap is nyitva lesz, viszont napok óta megint arról cikkeznek, hogy a boltokat bezáratják vasárnapra. Hol itt a logika?
A központi okmányiroda iroda meg pont most kezd dolgozni vasárnap is.
Ott szerinted többen lesznek, mint ahányan vasárnap vásárolnak?
gyerekkoromban szombat délben bezárt MINDEN bolt és senki nem halt éhen a hétvégéken.
Megtanulak az emberek hétköznap bevásárolni.
Egyébként hetente egyszer bőven elég,az meg lehet akármelyik hétköznap.
Nagyon helyes.
Ja,hétvégén meg lehet sütni:hazikenyér.hu
Szuper!!
Nővérként majd azt mondom a k'rva annyát annak aki vasárnap meg akar halni mert én sem akarok dolgozni.
Oké legyen zárva minden de akkor nincs 12 órás műszak hétvégén.
10:04 - De gyermekkorodban a 8 órás munka valóban 8 óra volt, és nem volt kötelező túlóra, volt IDŐ bevásárolni...
Viszont a te gyerekkorodnál sokkal régebben a vasárnap a vásár napja volt, akkor volt a nagy piac, innen kapta a vasárnap a nevét.
Az én gyerekkoromban a nyolc óra,nyolc óra volt....kivéve amikor betakarításkor 5-10-ig dolgoztak a földeken....meg szombaton délelött még tanítás volt....meg kommunista szombat...meg a nővérkék nem hőbörögtek,hogy hétvégén dolgozni kell.
kedves nővér!Itt a lehetőség elmehet pénztárosnak a Tescoba és a hétvégéi szabadok lesznek.Még véletelenül se szeretnék ilyen mentalitású nővér kezei közé kerülni...szerintem más se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!