Tényleg bezáratják vasárnapra az üzleteket? Pont most olvastam, hogy a Központi okmányiroda szombat-vasárnap is nyitva lesz, viszont napok óta megint arról cikkeznek, hogy a boltokat bezáratják vasárnapra. Hol itt a logika?
14.33:Megint nagy hülyeséget írtál....
Szombathely pl arról kapta a nevét,hogy szombaton tartották a vásárt....meg még van egy halom helység,aminek a nevében különböző napok vannak,na legtöbbjének a vásárnapra utal ez.
Tényleg igaza van a Jobbiknak,ideje lenne magyar történelmet tanítani.
14:33
Te csak örülnél ha az én kezeim közé kerülnél:-)) Olyan okos vagy csak a lényeget nem értetted. ÉN is szeretném a családommal tölteni a vasárnapot. Akkor vasárnap mindenki haljon meg? Pl. sokszor van hogy szombat 12 órában dolgozol meg pénteken is akkor mikor vásároljak nagyokos?
Jobb ha visszamész a napszámaba...
12.58:Ki van zárva,csupán magánorvosokhoz járok....Pont a hozzád hasonlók miatt.
Miért hétfőn,kedden,szerdán,csütörtökön nem tudsz bevásárolni?
Azon nem csodálkozom,hogy ilyen stílussal csupán egy macskával élsz együtt,azt meg ugye nem lehet elküldeni bevásárolni.
Kösz ,már nem járok napszámba,régen volt eset rá,nem szégyenlettem sose a munkát(így a volt osztálytársaimnál többre sikerült vinni-ők az "nemazérttanultam"-ból,én munkából óhajtottam megélni...)
Tudod mit felveszlek szőlőt kapálni napszámba,ígérem hétvégén nem kell jönnöd.
:-DD
Tényleg nagyon hülye vagy:-)
Költsd csak a pénzed a magándokira az is kontár:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!