Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ki szeretne vasárnap is dolgozni?

Ki szeretne vasárnap is dolgozni?

Figyelt kérdés
Az élelmiszerboltok Vasárnapi nyitvatartása korlátozása kérdésében... Tudom, ez egy örökk kérdés....(most ne jöjjön senki sem a mentösökel,az orvosokal vagy pl. az atomerömüveknél, hoy nekik mért nincs szabad Vasárnap. Az más. De forditsuk meg a dolgott én miért nem adhatom fel Vasárnap a csekkjeimet, vagy intézhetném el a banki ügyeimet? Vagy a kereskedöknek, eladóknak nincsen joguk? Akkor leyen minden nyitva Vasárnap!!
2010. szept. 12. 14:41
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
55%
A hét többi napján se, nem hogy vasárnap.
2010. szept. 12. 14:44
 2/42 anonim ***** válasza:
63%
Egy modern világban fontos, hogy a szolgáltatások a hét minden napján üzemeljenek, mert nem szabad hagyni, hogy egy vallási babona miatt ne legyen elérhető valamilyen szolgáltatás folyamatosan. Vasárnapra fogadjanak fel olyan embereket, akiknek meg máskor adnak szünnapot, ennyi.
2010. szept. 12. 14:44
 3/42 anonim ***** válasza:
76%
Én például épp dolgozom. Személy szerint azt támogatnám, hogy az emberek maguk oszthassák be, mikor akarnak dolgozni és mikor akarnak szünnapot. Pl. a bolti eladók egyezzenek meg, hogy ki mikor van benn, esetleg vegyenek fel valakit alkalmi munkában beugrósnak, ha épp mindenki ugyanakkor akar szünnapot.
2010. szept. 12. 14:46
 4/42 anonim ***** válasza:
20%
Majd a tömjénzsolt megmondja a tutit.Járjon szépen mindenki templomba vasárnap ettől lesz nekünk jó.
2010. szept. 12. 14:46
 5/42 anonim ***** válasza:
89%
vasárnap is dolgozok,vasárnap is van posta több helyen.
2010. szept. 12. 14:47
 6/42 anonim ***** válasza:
62%

Mivel a bibliában Isten 6 napot dolgozott, 7.napon megpihent, ezért ezt utánozzák már réges régen.

Szerintem az lenne az ideális, ha az állami cégeknél, és a nagyobb vállalatoknál vasárnap leáll minden, és mindenkinek szabadnap.

De ha magánvállalkozó vagy, van saját kisboltod, akkor azt csinálsz vasárnap amit akarsz, éjjel nappalos is lehetsz, mivel a te dolgod.

De azért a 7 napból egy melósnak legyen már egy szabadnapja... Lehet hogy te egész héten a f.rkadat vered, és csak vasárnap kelsz ki az ágyból a csekket befizetni, de másokra is illene gondolni, nemcsak az önös érdekekre...

2010. szept. 12. 14:49
 7/42 anonim ***** válasza:
én hétfőn ne szeretnék dolgozni.
2010. szept. 12. 14:51
 8/42 anonim ***** válasza:
51%
Interneten rengeteg mindent el lehet intézni.
2010. szept. 12. 14:53
 9/42 anonim ***** válasza:
Mivel nincs megfizetve még a rendes munkanapok sora se. Ezért hétközbe se dolgoznék teljesen felesleges.
2010. szept. 12. 14:56
 10/42 A kérdező kommentje:
Kereskedelembe dolgozom, nincs nagyon idöm f.sz verésre
2010. szept. 12. 14:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!