Ki szeretne vasárnap is dolgozni?
Figyelt kérdés
Az élelmiszerboltok Vasárnapi nyitvatartása korlátozása kérdésében... Tudom, ez egy örökk kérdés....(most ne jöjjön senki sem a mentösökel,az orvosokal vagy pl. az atomerömüveknél, hoy nekik mért nincs szabad Vasárnap. Az más. De forditsuk meg a dolgott én miért nem adhatom fel Vasárnap a csekkjeimet, vagy intézhetném el a banki ügyeimet? Vagy a kereskedöknek, eladóknak nincsen joguk? Akkor leyen minden nyitva Vasárnap!!2010. szept. 12. 14:41
1/42 anonim válasza:
A hét többi napján se, nem hogy vasárnap.
2/42 anonim válasza:
Egy modern világban fontos, hogy a szolgáltatások a hét minden napján üzemeljenek, mert nem szabad hagyni, hogy egy vallási babona miatt ne legyen elérhető valamilyen szolgáltatás folyamatosan. Vasárnapra fogadjanak fel olyan embereket, akiknek meg máskor adnak szünnapot, ennyi.
3/42 anonim válasza:
Én például épp dolgozom. Személy szerint azt támogatnám, hogy az emberek maguk oszthassák be, mikor akarnak dolgozni és mikor akarnak szünnapot. Pl. a bolti eladók egyezzenek meg, hogy ki mikor van benn, esetleg vegyenek fel valakit alkalmi munkában beugrósnak, ha épp mindenki ugyanakkor akar szünnapot.
4/42 anonim válasza:
Majd a tömjénzsolt megmondja a tutit.Járjon szépen mindenki templomba vasárnap ettől lesz nekünk jó.
5/42 anonim válasza:
vasárnap is dolgozok,vasárnap is van posta több helyen.
6/42 anonim válasza:
Mivel a bibliában Isten 6 napot dolgozott, 7.napon megpihent, ezért ezt utánozzák már réges régen.
Szerintem az lenne az ideális, ha az állami cégeknél, és a nagyobb vállalatoknál vasárnap leáll minden, és mindenkinek szabadnap.
De ha magánvállalkozó vagy, van saját kisboltod, akkor azt csinálsz vasárnap amit akarsz, éjjel nappalos is lehetsz, mivel a te dolgod.
De azért a 7 napból egy melósnak legyen már egy szabadnapja... Lehet hogy te egész héten a f.rkadat vered, és csak vasárnap kelsz ki az ágyból a csekket befizetni, de másokra is illene gondolni, nemcsak az önös érdekekre...
7/42 anonim válasza:
én hétfőn ne szeretnék dolgozni.
8/42 anonim válasza:
Interneten rengeteg mindent el lehet intézni.
9/42 anonim válasza:
Mivel nincs megfizetve még a rendes munkanapok sora se. Ezért hétközbe se dolgoznék teljesen felesleges.
10/42 A kérdező kommentje:
Kereskedelembe dolgozom, nincs nagyon idöm f.sz verésre
2010. szept. 12. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!