Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ki szeretne vasárnap is dolgozni?

Ki szeretne vasárnap is dolgozni?

Figyelt kérdés
Az élelmiszerboltok Vasárnapi nyitvatartása korlátozása kérdésében... Tudom, ez egy örökk kérdés....(most ne jöjjön senki sem a mentösökel,az orvosokal vagy pl. az atomerömüveknél, hoy nekik mért nincs szabad Vasárnap. Az más. De forditsuk meg a dolgott én miért nem adhatom fel Vasárnap a csekkjeimet, vagy intézhetném el a banki ügyeimet? Vagy a kereskedöknek, eladóknak nincsen joguk? Akkor leyen minden nyitva Vasárnap!!
2010. szept. 12. 14:41
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Említették a pincéreket. Ők miért dolgozzanak vasárnap? Vagy mi a helyzet pölö szállodai alkalmazottakkal? Ha ilyenek nem dolgoznának vasárnap, akkor te szórakozni sem tudnál menni. Van olyan eladó, aki vasárnap szeret dolgozni, mert aznap többet keres, mint hétköznap. Az atomerőmű is olyan,hogy folyamatosan dolgozzon ott valaki, a teszkó is olyan, mert az emberek vasárnap is mennek vásárolni. Én tegnap dolgoztam, ma meg elmentem az ósönbe és rengetegen voltak, tehát szükség van a vasárnapi nyitvatartásra.
2010. szept. 12. 18:47
 32/42 anonim ***** válasza:

12.17:55

Ebben a judeokapitalista életben jelenleg hétfőn és kedden élvezem a munkám gyümölcsét.Van, mert nem szórom el a kis fizetésemet.

60N, ápoló

2010. szept. 14. 13:49
 33/42 anonim ***** válasza:
régen tudtak az emberek főzni,manpság már erre se érnek rá.....mcdonalds és társai
2010. szept. 14. 14:18
 34/42 anonim ***** válasza:
amúgy én meg takarító vagyok a hét minden napján,arra is gondolhatnátok,hogy a szarjaitokat gyűjtögetem hajnalban amíg dugtok vagy alszotok:)
2010. szept. 14. 14:23
 35/42 A kérdező kommentje:
18 47 az atomerömü az más
2010. szept. 17. 23:17
 36/42 anonim ***** válasza:
én nem
2010. okt. 6. 22:21
 37/42 anonim ***** válasza:

"Egy modern világban fontos, hogy a szolgáltatások a hét minden napján üzemeljenek, mert nem szabad hagyni, hogy egy vallási babona miatt ne legyen elérhető valamilyen szolgáltatás folyamatosan. Vasárnapra fogadjanak fel olyan embereket, akiknek meg máskor adnak szünnapot, ennyi."

Kinek fontos?

2010. okt. 6. 23:11
 38/42 anonim ***** válasza:

"Említették a pincéreket. Ők miért dolgozzanak vasárnap? "

Mert ők nem ötnapoznak. Két három napot dolgoznak ugyanennyi szabad, és van mikor épp vasárnapra esik a dolgozós napjuk.

2010. okt. 6. 23:17
 39/42 anonim ***** válasza:

"régen tudtak az emberek főzni,manpság már erre se érnek rá.....mcdonalds és társai"

Ráérni ráérnének, de jórészük nem tud. Ismerek olyan nőket akik 30at betöltötték és még nem tanultak meg.

2010. okt. 6. 23:20
 40/42 anonim ***** válasza:

23:20-as

én pedig ismerek nagyon sok férfiembert,95 éves korig, és csak egy-kettő tud főzni.

A kutyafáját!

Lehet menni Mekdöncibe vasárnap!

2010. okt. 7. 18:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!