Van itt olyan más is aki munkanélküli, és nem szeretne közmunkára menni?
Attól függ milyen közmunkáról lenne szó. Ha normális helyen normális körülmények között normális emberekkel, akkor én simán elmennék.
Pedig diplomás vagyok, és egy fillér segélyt sem kapok, de bevállalnám (csak hát nálunk még ilyen sincs).
De fogatlan cigányok közé utcán söpörni azt semmi pénzért. Ha ezt felvetnék, akkor a munkaügyist elküldeném szépen valahova melegebb éghajlatra.
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:17
Igen én is remélem!!!!De remélem azt is hogy utánna is ilyen nagy lesz a pofád!
Vagy valami tizenéves troll vagy,vagy pedig még nem voltál ilyen helyzetben!De tudod ami késik nem múllik......
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:50
Kedves válaszoló! Valóban, az életkoromat eltaláltad, egy tizenéves (19) troll(?) vagyok. Azonban teljes mértékben úgy vélem, hogy ha munkanélküli lennék és kellene a pénz, márpedig kellene, hogy el tudjam tartani magam, és más munkára nincs egyelőre lehetőségem, akkor bizony elvállalnám a közmunkát.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!