Ki szeretne vasárnap is dolgozni?
Most sem szeretek.
Megyek este 6-ra reggel 6-ig.
Vagy ne menjek?
14:49-es, nem akarok dolgozni menni, csak hétköznap. A szülőd, gyermeked infúzióját majd cserélem hétfőn.
Ugye nem gondoltad komolyan? Vagy én nem olyan ember vagyok, mint más?
és bámulják a polcokat órákig tudalékos fejjel nézzik... bámulnak totyognak mindent szétb.sznak, már bocsánat....!! Jó tudom keresek más pályát ha nem tetszik.
Elnézést de ezzek szerintem rendellene dolgok, és nemtudok felettük szemett hunyni
Nyilván könnyű kiforgatni a szavamat. De te is tudod mire értettem. Nyilván nem a korházakra, meg az erőművekre, meg a többi létfontosságú intézményre. Vagy téged már annyira hatalmába kerített ez a kapitalista társadalom, hogy nem tudsz meglenni 1 nap TESCO vagy meki nélkül, mert ezeket is létfontosságú "intézményeknek" tartod? Akkor csak szánni tudlak :(
De ha mindenáron kötözködni akarsz, mert ebben van a perverzitásod, hát rajta, de remélem egyszer megtalálod a boldogságod, és elkerülöd a tesco-s munkát, ahol bizony van hogy 7-napból 7-et kell dolgozni, akkor megnézném hogy írnál e hasonló buta kommenteket.
Ja, és hogy tudd, a korházi munkásoknak heti 4-5 napot kell dolgozniuk, ugyanis folyamatosan váltják egymást. Tehát még mindig jobban jártak, mint egy tesco rabszolgás.
Vasárnap ér rá a család EGYÜTT menni bevásárolni.
Tök mindegy, hogy mit csinálnak, de bevásárlás alkalommal is tudnak beszélgetni. Inkább ez, mint hogy apa sörösüveggel a kezében tévét néz, anya mos-vasal-nem beszél.
utólsó szomorú vagyok... persze nincs jobb dolog a Tesóban beszélgetni
bocs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!