Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ki szeretne vasárnap is dolgozni?

Ki szeretne vasárnap is dolgozni?

Figyelt kérdés
Az élelmiszerboltok Vasárnapi nyitvatartása korlátozása kérdésében... Tudom, ez egy örökk kérdés....(most ne jöjjön senki sem a mentösökel,az orvosokal vagy pl. az atomerömüveknél, hoy nekik mért nincs szabad Vasárnap. Az más. De forditsuk meg a dolgott én miért nem adhatom fel Vasárnap a csekkjeimet, vagy intézhetném el a banki ügyeimet? Vagy a kereskedöknek, eladóknak nincsen joguk? Akkor leyen minden nyitva Vasárnap!!
2010. szept. 12. 14:41
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:

Most sem szeretek.

Megyek este 6-ra reggel 6-ig.

Vagy ne menjek?

2010. szept. 12. 14:59
 12/42 anonim ***** válasza:
100%
Bőven elég hétköznap!Legalább szombaton és vasárnap jusson idő pihenésre és a családra,ez lenne a minimum,minden dolgozó esetében.
2010. szept. 12. 15:03
 13/42 anonim ***** válasza:
28%

14:49-es, nem akarok dolgozni menni, csak hétköznap. A szülőd, gyermeked infúzióját majd cserélem hétfőn.

Ugye nem gondoltad komolyan? Vagy én nem olyan ember vagyok, mint más?

2010. szept. 12. 15:05
 14/42 A kérdező kommentje:
...a növérek is "olyan" emberek. SöT! De az Istenért azt nem lehet megoldani, hogy ne legyen valaki beteg (még) Vasárnap is. De a bevásárlást meglehet oldani a hét 6 napján... És ne mondja senki sem, hoy vásárláskol "egész" létszámal kell menni! (apa, anya két visitó gyerek este 21 30 kor!!!
2010. szept. 12. 15:09
 15/42 A kérdező kommentje:
és Vasárnap is gyönyörü szép napos idöben orákig!!! Láttom amitt látok!!
2010. szept. 12. 15:10
 16/42 A kérdező kommentje:

és bámulják a polcokat órákig tudalékos fejjel nézzik... bámulnak totyognak mindent szétb.sznak, már bocsánat....!! Jó tudom keresek más pályát ha nem tetszik.

Elnézést de ezzek szerintem rendellene dolgok, és nemtudok felettük szemett hunyni

2010. szept. 12. 15:13
 17/42 anonim ***** válasza:
61%

Nyilván könnyű kiforgatni a szavamat. De te is tudod mire értettem. Nyilván nem a korházakra, meg az erőművekre, meg a többi létfontosságú intézményre. Vagy téged már annyira hatalmába kerített ez a kapitalista társadalom, hogy nem tudsz meglenni 1 nap TESCO vagy meki nélkül, mert ezeket is létfontosságú "intézményeknek" tartod? Akkor csak szánni tudlak :(

De ha mindenáron kötözködni akarsz, mert ebben van a perverzitásod, hát rajta, de remélem egyszer megtalálod a boldogságod, és elkerülöd a tesco-s munkát, ahol bizony van hogy 7-napból 7-et kell dolgozni, akkor megnézném hogy írnál e hasonló buta kommenteket.

Ja, és hogy tudd, a korházi munkásoknak heti 4-5 napot kell dolgozniuk, ugyanis folyamatosan váltják egymást. Tehát még mindig jobban jártak, mint egy tesco rabszolgás.

2010. szept. 12. 15:13
 18/42 anonim ***** válasza:
22%

Vasárnap ér rá a család EGYÜTT menni bevásárolni.

Tök mindegy, hogy mit csinálnak, de bevásárlás alkalommal is tudnak beszélgetni. Inkább ez, mint hogy apa sörösüveggel a kezében tévét néz, anya mos-vasal-nem beszél.

2010. szept. 12. 15:17
 19/42 A kérdező kommentje:

utólsó szomorú vagyok... persze nincs jobb dolog a Tesóban beszélgetni

bocs

2010. szept. 12. 15:19
 20/42 A kérdező kommentje:
Amúy az emberek nagyrésze 70% elvárja , hoy kinyaljam a hátsóját havi 85 ezerét! Hát nem fogom, én árufeltölttö vagyok nem eladó! Amikor a fönököm lecsesz, hogy miért nem iyekszem jobban, amikor megállitanak a vásárlok utközben, ez hol van az hol van semmit nem találnak meg...
2010. szept. 12. 15:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!