Ki szeretne vasárnap is dolgozni?
" Most sem szeretek.
Megyek este 6-ra reggel 6-ig.
Vagy ne menjek?"
Természetesen ne. A magadfajták miatt hiszik a munkaadók, hogy mindent megengedhetnek maguknak. Egyedül hiába idomítom őket.
Egyet nem értek:régebben (kb 20 éve)..,nem voltak nyitva a boltok vasárnap,sőt,szombat délután sem.Mégsem haltak éhen az emberek és az unalomba sem haltak bele.Gondolom,bevásároltak hétköznap úgy,hogy hétfőig legyen elég mindenből.Hétvégén meg pihentek,vagy szerveztek valami értelmes programot,vagy elmentek rokon látogatóba.Most miért nem lehet így ?Amúgy én is a kereskedelemben dolgozom,hála Istennek,nem Tescóban.De kíváncsi vagyok,vajon a Tescós és például Mekis dolgozóknak a ledolgozott hétvégék után adnak-e szabadnapot?És fizetésemelést??Gyanítom,nem.Na,ez a baj!...
Ez az egész rendszer nagyon rossz így ,a legtöbb ember munkaidő után már nem tud bevásárolni,mert nem marad rá ideje,vagy ereje.Hétvégén ráérősen bevásárolhat,de az meg érthető módon a kereskedelemben dolgozóknak rossz,mert emiatt nekik nincs hétvégéjük.Létezhet olyan megoldás,ami mindenkinek jó?
15:38-as
...de én vagyok az ápoló!
"A teszkókat be kell záratni. A csarnokokban gyárakat létesíteni az igazgatóikat kivégezni."
Te Győrben lax, és a nemzeti munkáspárt tagja vagy?
Érdekes, hogy mindig a bolti dolgozók sírnak azért, mert nekik dolgozni kell hétvégén!
A többiek mért nem nyavalyognak?
Amikor szakmát tanultál, vagy munkahelyet kerestél, nem tudtad, hogy ez olyan állás ahol hétvégén is dolgozni kell?
Meglepetés volt ez neked? Ha nem, mért vállaltad?
Vagy ha muszáj volt, most mért nem keresel másik munkahelyet?
Valami miatt ott maradsz? Mért?
Akik meg hétközben dolgoznak, azok meg azért sírnak, mert munka után nem tudják elintézni a hivatalos dolgokat és szabadságot kell kivenni mindenhez. Azok meg azt követelik, hogy a hivatalok dolgozzak este 6-ig.
Pedig ott is emberek dolgoznak!
N
szia
Ma sajnoz nehéz munkahelyet találni, nemhogy változtatni manapság. Örülök, hogy van.
Az, hogy keveset keresel, ahhoz a vevőknek semmi köze.
Ha te elmész egy étterembe a pincér is lehet bunkó, mert keveset keres?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!