Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tinálatok nem telt még be a...

Tinálatok nem telt még be a pohár, hogy most is mi megy a RetekKlubon szombat este?

Figyelt kérdés
2011. febr. 5. 21:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
22:14 - Könyv? Regény? Vagy olvasni ciki?
2011. febr. 5. 22:40
 12/22 anonim ***** válasza:
47%
Nem. Pár csomag cigi, néhány tábla csoki, vagy egy könyv áráért csatornák garmadája áll rendelkezésemre, sőt, tovább megyek, el is lehet kapcsolni.
2011. febr. 5. 22:41
 13/22 anonim ***** válasza:
Csaknem Való Világ?
2011. febr. 5. 22:45
 14/22 anonim ***** válasza:
Ki kötelez, h nézd?
2011. febr. 6. 00:37
 15/22 anonim ***** válasza:
59%

Nem. Egyáltalán nem zavar. Főleg, hogy szombaton is dolgozok általában. De amikor nem dolgozok, akkor se nézem az RTL-et, így abszolút nem zavar, hogy mi megy ott szombat esténként.

Sok embernek pedig igenis tetszik a Való Világ. Eléggé pofátlan hozzáállás ,hogy egyes emberek megakarják szabni, hogy mások, hogyan szórakozzanak. Tőlem mindenki úgy kapcsolódik ki, ahogy akar, engem nem érdekel.

2011. febr. 6. 11:54
 16/22 anonim ***** válasza:
78%

De, engem rohadtul zavar.

Amikor találkozok barátaimmal, akkor szinte csak ezekről a f*sokról lehet velük beszélni, amiből rohadtul elegem van.

És az X-faktor is f@szomra idegesített, mert a barátnőm ahelyett, hogy velem töltötte volna a szombat estéket, inkább ezeket a nyomorultságokat nézte, amik engem nem tudtak lekötni.

Ennyi.

2011. febr. 6. 12:00
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

""22:14 - Könyv? Regény? Vagy olvasni ciki?""

Tudod azok az emberek, akikről beszélek sajnos nem tudják itt megvédeni magukat a te cinikus kérdésedtől.

Álj fel a gépedtől, nézz ki az ablakon és merengj elazon, hogy vajon vannak-e még odakint emberek?!

2011. febr. 6. 14:29
 18/22 anonim ***** válasza:
80%

14:29 - Akkor üzenem nekik, hogy fogjanak egy könyvet (100Ft-ért még ma is lehet venni bármelyik kirakodón...), és kapcsolják ki a tévét. Én sokat olvasok könyvet, majdnem minden nap, hétköznap mindig, BKV-n, ha megyek a munkába, vagy ha jövök haza este, ülve, állva, megállóban, bárhol, most épp a Delfin sorozatot olvasom végig, régi saláta könyvek, de nagyon jók, és olcsón hozzájuk lehet jutni.

Van nyomógomb azon a nyomorult tévén, nem kötelező nézni, van más.

Ja igen, szeretek főzni és sütni is, a konyhában nincs tévé, szoktam kötni is, még a mintát is én találom ki.

Nos, aki akar, az talál más szórakozást, és nem szid mást. Aki a tévét és a médiát okolja a műsorért, amit néz (miért is), az egyszerűen lusta, és jobb lenne előbb magába nézni, hogy miért is nézi azt, amit szid, miért nem csinál mást.

2011. febr. 6. 14:48
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyesek feltételezik, hogy a televízió feltalálása előtti időkben az emberek egyszerűen majd megdöglöttek az unalomtól...
2011. febr. 6. 16:10
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Itt ingyen tudsz könyveket olvasni:

[link]

Megoldható, hogy nem "kelljen" TV-t nézni.

2011. febr. 6. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!