Tinálatok nem telt még be a pohár, hogy most is mi megy a RetekKlubon szombat este?
Nem. Egyáltalán nem zavar. Főleg, hogy szombaton is dolgozok általában. De amikor nem dolgozok, akkor se nézem az RTL-et, így abszolút nem zavar, hogy mi megy ott szombat esténként.
Sok embernek pedig igenis tetszik a Való Világ. Eléggé pofátlan hozzáállás ,hogy egyes emberek megakarják szabni, hogy mások, hogyan szórakozzanak. Tőlem mindenki úgy kapcsolódik ki, ahogy akar, engem nem érdekel.
De, engem rohadtul zavar.
Amikor találkozok barátaimmal, akkor szinte csak ezekről a f*sokról lehet velük beszélni, amiből rohadtul elegem van.
És az X-faktor is f@szomra idegesített, mert a barátnőm ahelyett, hogy velem töltötte volna a szombat estéket, inkább ezeket a nyomorultságokat nézte, amik engem nem tudtak lekötni.
Ennyi.
""22:14 - Könyv? Regény? Vagy olvasni ciki?""
Tudod azok az emberek, akikről beszélek sajnos nem tudják itt megvédeni magukat a te cinikus kérdésedtől.
Álj fel a gépedtől, nézz ki az ablakon és merengj elazon, hogy vajon vannak-e még odakint emberek?!
14:29 - Akkor üzenem nekik, hogy fogjanak egy könyvet (100Ft-ért még ma is lehet venni bármelyik kirakodón...), és kapcsolják ki a tévét. Én sokat olvasok könyvet, majdnem minden nap, hétköznap mindig, BKV-n, ha megyek a munkába, vagy ha jövök haza este, ülve, állva, megállóban, bárhol, most épp a Delfin sorozatot olvasom végig, régi saláta könyvek, de nagyon jók, és olcsón hozzájuk lehet jutni.
Van nyomógomb azon a nyomorult tévén, nem kötelező nézni, van más.
Ja igen, szeretek főzni és sütni is, a konyhában nincs tévé, szoktam kötni is, még a mintát is én találom ki.
Nos, aki akar, az talál más szórakozást, és nem szid mást. Aki a tévét és a médiát okolja a műsorért, amit néz (miért is), az egyszerűen lusta, és jobb lenne előbb magába nézni, hogy miért is nézi azt, amit szid, miért nem csinál mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!