Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhagyott a párom még a...

Elhagyott a párom még a nyáron és most feljött minden! Hogyan dolgozzam fel? Volt már olyan, hogy hozzátok valaki visszajött?

Figyelt kérdés

A nyáron szakítottunk 2 év után. Akkor még nem fogtam fel, hogy nincs ő és kipörgettem magam a nyáron, hogy ne kelljen ezen agyalnom. Erre most meg minden visszajött, mintha tegnap történt volna és teljesen ki vagyok borulva, egész nap sírok. Nagyon szeretem és hiányzik. Ő 42 éves és nagyon magának való, én meg 27 éves nő vagyok. Tegnap beszéltünk és azt mondta, hogy azért nem ad még egy esélyt, mert elveszett a bizalma. Én vissza akartam kapni. De nem hagyja, mert ő attól érzi magát különbnek a másoktól, hogy nem fogad vissza. Azt is mondja hogy már nem érez semmit és hogy lezárta, de én ezt nem így érzem.

A bizalma amiatt remegett meg, mert én egyszer beültem egy olyan férfinak az autójába, aki nyomult rám. Az volt, hogy én egy helyen dolgoztam és ez az ember felajánlotta, hogy hazavisz. Én természetesen ezt elmondtam a páromnak, és nem is volt ezzel neki akkor nagy baja. Nem szólta meg, nem volt balhé miatta. Viszont ezzel az emberrel SEMMIT nem történt közöttünk! Én csak barátkoztam vele, de még egy KÉZFOGÁS SE puszi SE SEMMI SE történt!!

Erre most meg szakítás után ezzel jön, hogy emiatt már nem tudna bennem megbízni!!

Hogyan kapjam vissza? Küzdök érte, mert nagyon szeretem! Hogyan szerezhetném vissza?? Nektek milyen sztoritok van? Kaptatok már olyan embert vissza, akiről azt hittétek, hogy már lehetetlen?????

Nagyon kivagyok :(

2012. dec. 9. 22:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem ez a pasi részéről egy gyenge és üres kifogás. Gyáva megmondani neked a valóságot.

Egy férfi ha szeret egy nőt, de akár nőről is beszélhetünk, az ennyi miatt nem lép le.

2012. dec. 9. 22:12
 2/16 anonim ***** válasza:
71%

Húúú, ne haragudj, nem akarok durván fogalmazni, de egy ekkora gyökér pasit ne is akarj visszaszerezni! Jobban jársz, szerintem. Persze szerelmes vagy, te nyilván nem így érzed most...

Volt a környezetemben pár hasonló mentalitású díszpinty (köztük az apám), az ilyenek nem érdemlik meg, hogy nőjük/pasijuk legyen.

A párod se nem szeret, se nem tisztel téged, ez majdnem biztos ezek alapján, és magasról szarik rá, hogy te hogy érzed magad, csak az egójával törődik.

2012. dec. 9. 22:14
 3/16 anonim ***** válasza:
52%
Mi minden jött fel?
2012. dec. 9. 22:14
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de hogyan látod a jövődet egy 42 éves pasival? Ő nem azért volt veled, hogy majd családot alapítson veled. Ahhoz már kicsit koros. Szóval, amire kellettél, arra megkapott, köszöni, nem kér többet.
2012. dec. 9. 22:17
 5/16 A kérdező kommentje:

Hát úgy értem, hogy feljött minden, hogy én azt hittem, hogy fel tudtam dolgozni, de rájöttem hogy nem és hogy jobban szeretem mint valaha! S nagyon ki vagyok borulva. Én is követtem el hibákat. Figyelmetlen voltam vele sokszor. DE tudnék változtatni ezen, teljesen rendbe tudnám hozni! Csak jó lenne ha akarná...

A hibákat, amiket elkövettem azokat ne úgy értsétek, hogy megcsalás vagy ilyesmi...

2012. dec. 9. 22:18
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
és ezt mondtad neki?
2012. dec. 9. 22:21
 7/16 A kérdező kommentje:
Igen, mondtam neki, de hajthatatlan...folyamatosan azzal jön, hogy 10 pasiból 9 visszamenne hozzám, de őőőőőőőőőőő......Ő NEM!
2012. dec. 9. 22:26
 8/16 anonim ***** válasza:
40%

Én nem értem miért kell a pasit szídni. Tök mindegy milyen indokkal, de bárkinek bármikor joga van szakítani....

Kérdező ha tényleg szereted fogadd el, hogy ő nem akar veled lenni. Meg ezzel magadat is megtiszteled, hogy nem könyörögsz neki. Persze most úgy érzed, hogy nem tudsz nélküle élni, de hidd el, sok ember átélte már ezt előtted, és nem lett semmi bajuk, elmúlt.

2012. dec. 9. 22:47
 9/16 anonim ***** válasza:
Engedd el... Akkor van esélyed, hogy a madár visszatérjen.Ha a tiéd-visszatér..
2012. dec. 9. 22:50
 10/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Keress egy másik pasit, akkor talán ez is újra akar majd téged, de akkor már neked nem fog kelleni.

Ez egy ilyen játék.

2012. dec. 9. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!