Hogy dolgozzam fel lelkileg a magzatom elvesztését? Miért nem megy a házasélet a párommal?
Szisztok!
Sok szenvedés után,kicsit megerősődtem,és fogtam magam és elmentem egy orvoshoz,aki máshogyan közeliti meg az orvoslást.
Kicsit lesokkolt amit ott láttam és mondott.
Kiderült hogy pajzsmirigy beteg vagyok gyullad a pajzsmirigyem,én abban a hitben voltam hogy semmi bajom mert ugye ezt is megnézték nekem,de nem sajnos a labor a vérvétel nem biztos hogy kimutatja ezt a fajta betegséget,kitudja miota van és talán ezért vetéltem el 2x is:(
ÉS még sorolta:a nyaki vénáim is bevannak gyulladva,és talált Endometriózis is a méhemben.Soha nem gondoltam volna hogy ekkora a baj.
Nézzetek jobban utána a dolgoknak és akkor elkerülhetőek ezek a traumák amik érhetnek minket.
Nagy feladat van elöttem és ez kb 10 honapot elvesz abból hogy ujból probálkozzunk,de remélem megfogja érni!
itt utána tudtok olvasni.
Szia!
Engem nemrég műtöttek endometriosissal nem olyan vészes a műtét de az bármikor visszajöhet,100%ban csak a szülés tudja elmulasztani, nem akarlak ilyesztgetni de nem lehet hogy az endometriosistól vetéltél el? mert az meddőséget is okoz. Nagyon sok sikert és erőt kívánok neked és a párodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!