Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhagyott a párom még a...

Elhagyott a párom még a nyáron és most feljött minden! Hogyan dolgozzam fel? Volt már olyan, hogy hozzátok valaki visszajött?

Figyelt kérdés

A nyáron szakítottunk 2 év után. Akkor még nem fogtam fel, hogy nincs ő és kipörgettem magam a nyáron, hogy ne kelljen ezen agyalnom. Erre most meg minden visszajött, mintha tegnap történt volna és teljesen ki vagyok borulva, egész nap sírok. Nagyon szeretem és hiányzik. Ő 42 éves és nagyon magának való, én meg 27 éves nő vagyok. Tegnap beszéltünk és azt mondta, hogy azért nem ad még egy esélyt, mert elveszett a bizalma. Én vissza akartam kapni. De nem hagyja, mert ő attól érzi magát különbnek a másoktól, hogy nem fogad vissza. Azt is mondja hogy már nem érez semmit és hogy lezárta, de én ezt nem így érzem.

A bizalma amiatt remegett meg, mert én egyszer beültem egy olyan férfinak az autójába, aki nyomult rám. Az volt, hogy én egy helyen dolgoztam és ez az ember felajánlotta, hogy hazavisz. Én természetesen ezt elmondtam a páromnak, és nem is volt ezzel neki akkor nagy baja. Nem szólta meg, nem volt balhé miatta. Viszont ezzel az emberrel SEMMIT nem történt közöttünk! Én csak barátkoztam vele, de még egy KÉZFOGÁS SE puszi SE SEMMI SE történt!!

Erre most meg szakítás után ezzel jön, hogy emiatt már nem tudna bennem megbízni!!

Hogyan kapjam vissza? Küzdök érte, mert nagyon szeretem! Hogyan szerezhetném vissza?? Nektek milyen sztoritok van? Kaptatok már olyan embert vissza, akiről azt hittétek, hogy már lehetetlen?????

Nagyon kivagyok :(

2012. dec. 9. 22:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Bizony, bizony, ez csak kifogás! Nem meri megmondani Neked, hogy egyáltalán nincs már esélyed, Ő már teljesen lezárta ezt a kapcsolatot, és az is lehet hogy már új kapcsolata van. Ez a hajó elment sajnos, bármennyire fáj is. Ha csak egy ici-pici érzés is maradt volna benne irántad, már adott volna még egy esélyt, de mivel nem maradt, még egy kicsit szórakozik Veled, élvezi hogy szinte már könyörögsz neki. Nem fogod már visszakapni ez biztos, abból amit írtál egyértelmű.
2012. dec. 9. 23:52
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne veszítsd el a maradék méltóságod, azzal, hogy könyörögsz, igérgetsz neki. Megmondta: vége. Legyen már egy kis tartásod..Zárd le magadban, sirasd meg, és kész. Majd jön egy rendes, gerinces, megbízható férfi, csak ki kell várni..Annyian túléltük már a szerelmi csalódást,Neked is menni fog. Még akor is, ha most nem úgy látod..

Önbizalmad is csorbát szenved, ha Te keresed, látja a szenvedésed. Nem ér ennyit, hogy hülyét csinálj magadból. Ő meg esetleg röhög a markába, és legyezgeti a híúságát..

2012. dec. 10. 05:58
 13/16 anonim ***** válasza:
27%
Kérdező, te se lehettél annyira letürve, ha eddig buliztál. Gondolom csak azért jött fel most, mert se kutyád, se macskád és egyedül fogsz karácsonyozni.
2012. dec. 10. 07:34
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

Azért aki itt díszpintyezik, megvan róla a véleményem.

Egyáltalán nem biztos, hogy nem ez a valódi oka a szakításnak.

Én is dobtam már hasonló "pitiáner" dologért barátnőt.

Ha rám nyomul egy csaj, hagyom a fenébe a vele való kontaktot, ezzel is megtisztelve a páromat, nem még kocsikáznék vele. Ha rád nyomult egy pasas, alap hogy nem ülsz be mellé, milyen dolog már ez?

Persze tudom, ti nők, nektek kell a szabadság, meg a flörtök, hogy "érezzétek hogy nők vagytok, meg másnak is kelletek". Undorodom az ilyen nőktől, ők csak kihasználják a helyzetet egy kis k.urvulásra.

2012. dec. 10. 09:12
 15/16 anonim ***** válasza:
Én is úgy gondolom, hogy ez egy elég szar kifogás volt a szakításra. Azt hittem, minimum rajtakapott egy másik pasival félreérthetetlen helyzetben és erre rágott be annyira. De ha tényleg ennyi történt, amit írtál, akkor ez csak ürügy volt neki, igazából más a szakítás oka: azt is simán el tudom képzelni, hogy pont hogy ő lépett félre és így hárít rád. Vagy éppenséggel már nem szeret. De hidd el, tényleg nem ez az oka. Velem is volt olyan, hogy együtt buliztam valakivel, aki régebben nyomult rám, nem titkoltam el a párom elöl, elmondtam. Ő is megsértődött, húzta a száját, de meg se fordult a fejében, hogy emiatt kidobjon. Jelezte, hogy ez rosszul esett neki én pedig megígértem, hogy több ilyen nem lesz és ezzel az ügy le lett zárva. Normális esetben a te párod is így reagált volna. Amúgy én is azt tanácsolom, hogy ne bánkódj túlzottan ez után a pasi után, mert egyrészt egy f*sz (már elnézést) másrészt meg eléggé vénül. Te még 10 év múlva is egy mutatós, eleven fiatalasszony leszel, ő meg egy begyepesedett, kiégett, öregedő faszi.
2013. jan. 6. 13:02
 16/16 anonim ***** válasza:
Engedd, el ha visszajön a Tied, ha nem sosem volt is az.
2013. jan. 30. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!