Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a nők a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nők a legjobb férfiakból válogatnak csak és kizárólag és inkább osztoznak többen egy férfin, mint sem, hogy esélyt adnának egy átlagos srácnak?

Figyelt kérdés

Miért jó ez, ennyire képeltnek vagytok átlagosabb férfiakhoz vonzódni ?

Bezzeg én beérném egy teljesen átlagos nővel. Az sem baj, ha kicsit duci, az sem zavar ha egy kicsit buta, a lényeg, hogy legyen kedves. Ilyen nőt viszont képtelenség találni. Interneten és élőben is totális kudarc vagyok a nőknél, mert nem vagyok jóképű, alacsony vagyok és vékony. Bezzeg a volt évfolyamtársam úszkál a nőkben. Egyszerűen magas és izmos és jóképű. Amikor elmentünk szórakozni egy társasággal akkor kb a női társaságok egyedül rajta csüngtek, a hozzám hasonló haverjaimat észre sem vették a nők pedig mi próbáltunk életjeleket adni, de mindhiába. Ez megy évek óta, nagyon elegem van már.

#lehetetlen_barátnőt_találni_átlagos_férfinek
2017. márc. 27. 20:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/106 anonim ***** válasza:
71%
Nyilvan ti negyen egyutt egy csoport luzer benyomasat keltitek, azert kerulnek a nok. Nalunk a tarsasagban sem egy top 10 pasi mindenki, de a tobbseg tokre rendben van, magabiztos laza sracok es ezt a viselkedesr atveszi az is, aki maga nem olyan hu de jo csavo. Neki is volt mar noje, meg kb mindenkinek a tarsasagbol, pedig full atlagos sracok, csak a lanyokat is lazan, haverkent kezelik altalaban, nem pedig valami foldontuli istensegkent akivel mashogy kene banni mint barkivel.
2017. márc. 27. 21:09
 22/106 Bad G-Sus ***** válasza:
54%
nem éri fel ésszel a lényegét a dolgoknak.
2017. márc. 27. 21:11
 23/106 A kérdező kommentje:

22-es:

Köszönöm hogy nem gúnyolódsz csak, és próbálsz segíteni.

Kisugárzást hogy lehet tanulni ezen még nem gondolkoztam el soha ? Ebben lehet némi igazság. De azért az fura hogy a jópasiknak ez mindig véletlenül automatikus módon megadatik.

Amúgy suliba nem vertek minket szerencsére meg nem is piszkáltak. A lányok néha kinevettek minket amikor szerepjátszottunk a szünetben de ez nyilván nem jelent semmit. Amikor valamelyik bunkó gyereket próbálták meg kiröhögni az odament és rávágott a csaj fenekére egyet utána többet nem nevettek rajta. Mondanom sem kell hogy pár hónap múlva már jártak.

Fejlődni probálunk folyamat az elmúlt 10 évben mást sem csinálunk. Kivéve a hallgat srác ő elég nehezen viseli ezt a helyzetet. Még a többieknél is rosszabban.

A megfigyeléseink nem diszkóban történtek hanem egyetemen, plázákban, boltokban, este a belvárosban. 100/1 olyan párt látni kb ahol a lány jobban néz ki a férfinél. Olyan rengeteg van hogy csúnya nő smárol egy magas izmos jóképűvel.

2017. márc. 27. 21:15
 24/106 anonim ***** válasza:
17%
Haggyuk ezt a kisugárzás dumát. Aki nem jóképű, arra magasról tesznek a nők. Nincs ebbe semmi misztikus kisugárzás...
2017. márc. 27. 21:16
 25/106 anonim ***** válasza:
48%
Engedd már el ezt az egészet...nem igaz, hogy huszonéves korodra még mindig nem törődtél bele, hogy sosem lesz nőd. Foglald el magad mással, ne ezen kattogj állandóan itt vagy a haverjaiddal. Keressetek valami jó kis hobbit, ne a csajok után vágyakozzatok meg bulizgassatok. Tereld el a figyelmedet, felejtsd el a nőket. Vizsgáld meg más szemszögből a világot, kezdd el élvezni az életet, ne hagyd, hogy elszaladjon melletted, miközben olyasmin keseregsz, amin nem tudsz változtatni, amire neked nincs hatásod. Találd meg magadat.
2017. márc. 27. 21:16
 26/106 anonim ***** válasza:
26%
Amúgy meg a nők azt se tudják megmagyarázni sehogy sem, hogy érdekes módon egy csendes, de jóképű pali is tud találni barátnőt, pedig neki a nők magyarázata szerint a kisugárzása nem jó, mert nem beszédes, ugyanakkor jóképű, azaz nyert ügye van a nőknél. Egy csúnya pasi lehet akármilyen beszédes, magabiztos, nem fog egy barátnőt sem találni. Tapasztalat...
2017. márc. 27. 21:18
 27/106 A legrosszabb ***** válasza:
34%

GYK-s problémamegoldás folyamata:

1. A kérdező (aki férfi) megosztja tapasztalatait a nők többségéről, amivel általában elég sokan egyetértenek a nyilvánvalóan sikertelenebb férfiak közül. (A nőknél sikeres férfiaknak eleve nincs okuk panaszkodni, bár itt-ott, esetenként az is előfordul, hogy még ők is bólogatnak a nőkről alkotott egyöntetű véleményekre.)

2. A hozzászólók (akik többségében nők) jól lehordják, lefikázzák, ócsárolják, letámadják a véleményt író sikertelenebb férfiakat. Személyeskednek velük, gúnyolódnak rajtuk, szokásos "benned van a hiba" lelkifurka-ébresztés, tehát "aki beletaknyol a sárba, sátáni kacajjal még tapossuk is meg jól" attitűdöt tolnak, mert a nők ugyebár mind szentek.

...

Csak én érzem úgy, hogy ezek alapján a nők ténylegesen, valóban a sötét, tapló, bunkó, "szarokbelemindenbe", "tevagyamindenemdeahátadmögöttjólmegcsallak" típusú vezérbikáért nedvesednek?

2017. márc. 27. 21:19
 28/106 anonim ***** válasza:
31%
29-es, nem csak te, én is... A csúnyább nők ugyanúgy a vezérbikákért vannak oda, soha egy csúnya nőnél sem volt nekem szikrányi esélyem sem, szebbnél pláne nem.
2017. márc. 27. 21:22
 29/106 anonim ***** válasza:
76%
Férfi vagyok, ráadásul én is voltam lúzer, de engem is idegesít ez a céltalan picsogás. Ha ennyire csak a külső számít szerintetek, miért nem most is a konditeremben vagytok vagy egy plasztikai műtét áráért melóztok a gyakorikérdések helyett?
2017. márc. 27. 21:24
 30/106 A kérdező kommentje:

27-es:

Igazad lenne basszus de nagyon jó lenne egy barátnő. Nekem nagyon hiányzik ráadásul 25 vagyok már és két éve dolgozom.

Pechemre van egykét bombázó az irodában, akiket minden nap látok és nagyon szenvedek. Ahhoz képest hogy a HRes kioktatott hogy egy nőt nem lehet megdicsérni hogy milyen szép ma mert ez zaklatás (onnan tudom ezt hogy egyszer megjegyeztem az egyiknek) ezek a nők miniszoknyába és elég lezser blúzban nyomják... Persze ez nem zavar senkit. De ha egy csúnyább, alacsonyabb beosztású férfi közeledni próbál egy ilyen nőhöz az azonnal bűncselekmény.

Amúgy vannak hobbijaink de ez nem helyettesíti a barátnőt sajnos.

2017. márc. 27. 21:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!