Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják azt a csajok, hogy a külső nem igazán számít az ismerkedésnél?
Erre alapozom a kérdésem: http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Annyit még hozátennék hogy itt rengeteg csaj tesz fel kérdésbe kizárólag jóképü helyes pasikat,amikor még életébe nem találkozott velük,de már nekik átmegy a kisugárzás egyből. Ennyi erővel egy torz arcal született gyereknek is lehet 10-es kisugárzása ha serdülő korára összeszedi magát és megmutatja a világnak hogy nem sajnáltatja magát,attól az arca még nem fog megváltozni..Várok azért torz arcú pasit és szép arcú lány párokat hogy ebből szerelem lett..Nem photoshopolt képekre gondoltam..
Kérdező, most függetlenül a 38-astól, te tényleg le akarod fedni az egész női nemet arra, amit te gondolsz?
Ne nevettesd ki magad...
Szívesen elhívok innen egy "csúnya vagyok, csak a külső számít, brühühühü" embert, találkozzon már velem meg a barátommal, ha nem hiszi hogy igenis sokan kikosarazták (én is köztük voltam) és igenis olyan jó ember, amiből kibasszott kevés van. Írjon privátot, és bemutatom...!
Az a baj, hogy azt hiszitek magatokról, hogy jó emberek vagytok, kedvesek és cukik meg minden lófassz, közben meg lehordjátok a nőket mindenféle szarnak. Amikor nekem nem akart összejönni, mert éveken keresztül nyomorékokat fogtam ki, nem jöttem ide vinnyogni. Amikor a barátomnak nem jött össze éveken keresztül, ő sem jött ide vinnyogni. Mert nem ez a megoldás. Nem is értem mit vártok ettől. Hogy majd valaki megsajnál és lefekszik veletek? Vagy hallani akarjátok, hogy a külsőtök miatt nem kelletek senkinek? Nem értem, komolyan! Ezt elmondhatná valaki.
Álszent vagy. Kikosaraztad és csak akkor lett jó neked mikor már a szépfiúkkal henteregtél párezret. Ez így hiteltelen, sőt undorító.
aztán jól meglepődtél mikor végeztél Abdullal meg Hepkás "Háromlábú" Emillel és "na már elég öreg vagyok, vonzzuk be ezt a rondát, öreg napjaimra jó lesz a szolga" aztán kiderült, hoyg rendes.
# 44
Honnan az istenből tudod, hogy én anno miért kosaraztam ki? Na jó, számíthattam volna rá, hogy itt mindenki jobban tudja az életemet mint én magam... :)
# 45
Elmondom kérlekszépen, hogy azért nem akartam összejönni vele, mert akkoriban bepróbálkozott annál a barátnőmnél is, aki bemutatott neki. Ezért. Mekkora gecci vagyok.
Mert úgy adod elő, mntha te lennél a messiás meg a jó ember... Aztán annyira nem. Gondolom azért kosaraztad ki, mert "nem volt kémia" meg "rossz volt a kisugárzása" meg ilyenek... Persze a nagyfarkú Józsié jó volt, csak aztán uncsi lett a dolog meg hát öregszel és jöhet a birka aki évekig bégetett a kapu előtt.
És mi vezérelt arra, hogy nagy kegyesen mégis adj neki egy esélyt? Öregedés, Hepkás Emil farka már túl nagy volt?
# 49
Milyen öregedésről beszélsz? :DDDD 20 éves vagyok te irdatlan gyökér. Látod, erről beszélek. A nő a hibás mindenért. A férfi szent, sérthetetlen, ártatlan. Őszintén és mélyen sajnálom azt a nőt, aki valaha hozzád szólt vagy hozzád fog szólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!