Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják azt a csajok, hogy a külső nem igazán számít az ismerkedésnél?
Erre alapozom a kérdésem: http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Annyit még hozátennék hogy itt rengeteg csaj tesz fel kérdésbe kizárólag jóképü helyes pasikat,amikor még életébe nem találkozott velük,de már nekik átmegy a kisugárzás egyből. Ennyi erővel egy torz arcal született gyereknek is lehet 10-es kisugárzása ha serdülő korára összeszedi magát és megmutatja a világnak hogy nem sajnáltatja magát,attól az arca még nem fog megváltozni..Várok azért torz arcú pasit és szép arcú lány párokat hogy ebből szerelem lett..Nem photoshopolt képekre gondoltam..
Számít a külső de nem ÚGY, ahogy ti gondoljátok.
Minden nőnek az számít, hogy NEKI bejönnön az adott pasi. Lehet az a pasi dagadt, karvalyorrú, kopaszodó, csáléfogú ha a nőnek ezek tetszenek (szexepil vagy tudomisén) vagy nem zavarja, akkor BE FOG NEKI JÖNNI a pasi.
Nekem is volt ~120 kg-s barátom, karvalyorrú is, tetszett olyan pasi aki fele annyit nyomott mint én, sőt olyannal is jártam már, aki alacsonyabb volt nálam.
Mindenkinek számít a külső, de az ÍZLÉSÜNK nem egyforma.
Valaki pl elájul DiCapriotól, nekem meg nem tetszik. Ezt kéne felfognotok, mert nem mondunk mást soha.
ma 17:34
Látom nem érted van egy átlagos testalkatú srác aki átlagos arcú,olyanaki elvegyül a tömegbe,ad is magára jól öltözik,nem büdös meg stb,humora is van,és tájékozott a világról. De 100 ból 1 lánynak sem tettszik,itt van a baj..
Nem basszus ott van a baj, hogy itt is csak azt szajkózod, hogy te senkinek nem fogsz bejönni bezzeg a többi pasi jajjj istenem ezek a nők már csak ilyenek...
Persze, hogy nem kellesz senkinek ez a negativitás ugyanis tutira kiérződik rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!