Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Erre nektek lenne igényetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erre nektek lenne igényetek?

Figyelt kérdés

Ezt még egy másik kérdéshez írtam válaszként. Úgy döntöttem érdemes lenne véleményt kérni a dologról. Haverom éppen abbahagyta egy kicsit a fejlesztést, mert el van havazva, de 2-3 héten belül folytatja. Megkért, hogy ez alatt próbáljam meg felmérni különböző oldalakon, fórumokban az emberek véleményét erről a rendszerről.

"Egy ismerősöm most dolgozik egy társkereső rendszerén. Szigorú szabályokkal. Már a regisztrációnál kell 1 teljes alakos kép szemből, 1 teljes alakos kép oldalról, 1 arckép szemből és nem plusz 30 centi magasból, 1 arckép szemből smink nélkül (vagy csak nagyon-nagyon minimálissal[rúzs+szempillaspirál maximum]). Férfiaknál ugyanez, csak ott ugye a sminkes dolog kiesik. Illetve egyik kép sem lehet feketefehér ezek közül. Ez a 3-4 kép színesben kötelező, a többi olyan amilyet csak akarnak, privát képnek pedig szintén nem lehet elrejteni ezt a 3-4 képet.

Kötelező megadni az életkort, magasságot, legalább 10 érdeklődési kört, kötelező teljes bemutatkozást írni, valamint leírni az ideált.

A profilok nem kerülnek automatikusan a rendszerbe, csak akkor lesz képes látni más emberek képeit (még a profilképet sem), ha az adminisztrátor engedélyezte a regisztrációt (erre haveromnak már van tizesével mérhető embere), ezzel ellenőrizve, hogy a profilok teljesen megfelelőek legyenek.

72 óránként 1-szer be kell lépni. Csak 1 bejövő üzenet maradhat szöveges reakció nélkül. 3. belépésre töröl. Tehát ha ír neked 2 ember, te belépsz miután írtak, majd nem reagálsz, akkor utána még egyszer beléphetsz. A 3. belépésnél ha nem válaszolsz és elhagyod az oldalt, a rendszer automatikusan kitöröl.

Egy óriási adatbázisból bizonyos kulcsszavak alapján, megfelelő választ kell adnod a másiknak, tehát nem lehet kijátszani a 3 belépéses rendszert azzal, hogy egy sima írásjelet, vagy értelmetlenséget küldesz vissza.

Szóval elég komoly kis rendszer, viszont teljesen ingyenes a figyelemfelhívás, ajándékküldés, képnagyítás, nincs üzenetírási korlát, stb. Tehát minden ami más oldalon prémium funkció, az itt ingyenes.

Haveromnak van egy tárhelycége, és domain-jegyzője, így gyakorlatilag ingyen van meg hozzá mindene, ezáltal nincs szüksége "fenntartási költségre", ezért teheti meg, hogy a prémium funkciók is ingyenesek és szabadok."

2015. okt. 3. 15:57
 101/146 anonim ***** válasza:
85%

"küldünk egy magas közös aktivitással (kommentek egymásnak, megjelölések posztban, stb) rendelkező ismerősének egy üzenetet, amiben érdeklődünk, hogy mi van vele, természetesen elmondva, hogy miért kérdezzük. Ha arra 24 órán belül nem kapunk választ akkor töröljük, ha kapunk és van valami, akkor meghagyjuk a profilt."

Bakker, az nagyon diszkrét, hogy előtúrtok egy istentudja milyen ismerőst a facebookomról, és közlitek vele, hogy társkeresőn vagyok fent, de nem jelentkeztem már be 72 órája, mit tud rólam. Erre 10 épeszű emberből 9 nem reagál, mert mi a szösz köze van ehhez bárkinek? Másrészt akkor senki nem regisztrálhat, aki nincs fenn valami egyéb közösségi oldalon. Ez tényleg az igényes társkeresés lényege.

" Így 5 levelet küldhetnek a feltételeknek megfelelőek és 3-at az abból kiesőek."

Újabb dinamikusan megváltoztatott szabály, amiről eddig szó sem volt.

2015. okt. 24. 17:13
 102/146 anonim ***** válasza:
100%

Köszi az újabb válaszaidat. :)

Azokról jut eszembe újabb kérdésem:

jól hangzik ez a +- életkormegjelölés, ennek kapcsán felvetem, hogy szerintem jó volna, ha ahogy telik az idő, évente eltolódna az életkor tartomán egy évvel felfelé. Mive vélsz erről? :) Bár szerintem erre is gondoltatok...

Tehát 2016-ban megadja valaki, hogy 22-26 éveseket keres, akkor 2017-ben, mondjuk, a rendszer automatikusan hozzá adna ehhez egy évet:

2017-ben már az illető 23-27 éveseket keres.

Továbbá:

Mi van azokkal, akik időközben talának párt, tehát nem csak ismerkednek, de fixálódott, hogy igen, ő az, akit keresnek, XY-ban meglelte párját (akár az oldal által, akár máshonnan lelt párra).

Kötelező bevallaniuk? Értesz, tehát jogosan felmerülhetne részetekről a kérdés, hogy mit akar még a rendszeretektől, ha egyszer talált már párt... Szóval ettől még maradhat a regisztrációja?

Ha emiatt felfügesztitek, vagy törlitek, akkor mi van, ha váratlanul tönkre megy a párkapcsolata....?

Van számonkérés sikerről?

Eleve nem értem, mi van ilyen helyzetben, hiszen ha meg let a pár, akkor az illetőnek nyilván nincs miért válaszolghatnia napi 8 levélre, se szinte semmire, a szolgáltatásotokból. Na de akkor tölritek a regjét ,nem??

Ha viszont törlitek, akkor mi van, ha valamiért tönkremegy a párkapcsoalta, és megint igényelné a szolgáltatásaitokat, tehát a privát küldést, stb...?

Én korlátlan idejű önkéntes inaktivitási lehetőséget adnék, ilyen esetekre - mi a ti meglátásotok?

2015. okt. 24. 17:14
 103/146 anonim ***** válasza:
100%

Azért nyugtass meg, hogy mielőtt megkeresnéd a közösségi oldalon az ismerősömet, és elmondod neki, hogy miért is keresel, erre kérsz előzetesen egy engedélyt?!

Egyébként nekem tök mindegy, mert kezd egyre jobban nem tetszeni ez a rengeteg szabály. Miért ne kereshetnék a saját koromnál csak idősebbet? Vagy csak fiatalabbat? Vagy csak kevéssel idősebbtől a sokkal fiatalabbig? Mondjuk én 40 éves nőként el tudom képzelni a társamat ötvenes férfiként, de nem akarok ismerkedni 30 éves fiúkkal, akkor erre nincs lehetőségem?

És akkor tényleg mi van, ha kényszerűségből megadom a -10 évet is, de igazából az ötvenesek az én célcsoportom, ámde kapok 8 levelet harmincegykét évesektől, amire udvariasan megválaszolom, hogy köszönöm, nem, de a postaládámba már nem fér bele pont annak a 49 éves férfinek a levele, akire egész évben vágytam.

Nekem most úgy tűnik, hogy hatalmas munkát fektettek bele a társkeresés ellehetetlenítésébe.

2015. okt. 24. 17:21
 104/146 anonim ***** válasza:

Megértem, ez is egyfajta hozzáállás, h rengeteg szabály van, viszont ennek is lehet hátulütője, evvel kapcsolatos egy javaslatom, bár lehet h gondoltatok már erre is:

Különféle neten site-okon tapasztalom, hogy "kisregény" jellegű a szabályzat, nem átlátható, több óra tanulást emészt fel minden szabály megértése és megjegyzése. (Az egy külön téma lehetne, hogy mi van, ha pont a tulaj modijai nem tartják be azt, ugyanis van ilyenre is példa, sajnos.)

Ugyanakkor ha valóban túl sok a szabály, mégiscsak szükség van egy részletes szabályzatra.

Na de, ahhoz, h átlátható legyen, és a lényege könnyen megjegyezhető, javasolnék a részletes MELLÉ egy egyszerűsített, lényegi kivonatot tartalmazó szabályzatot is a leendő társkeresőtökhöz.

Mi erről a véleményetek?

2015. okt. 24. 17:25
 105/146 A kérdező kommentje:

#101:

"Újabb dinamikusan megváltoztatott szabály, amiről eddig szó sem volt." - Még mindig nem tanultad meg a különbséget, vagy csak engem próbálsz meg idegesíteni (hála az égnek, hogy sztoikusnak születtem), vagy nem is tudom...

Egy dolgot meg kéne érteni. Más a változás és más az új dolog. Semmi sem változott! Egyszerűen vannak olyan dolgok amiket nem írok le, csak ha rákérdeznek. Jelenleg a rendszer, a használókra kiható elemeinek még a felét sem mondtam el. Új információval találkozhatsz ebben a topicbana jövőben is, "amiről eddig szó sem volt", de attól még az nem változás!

2015. okt. 24. 18:20
 106/146 A kérdező kommentje:

#102:

"ennek kapcsán felvetem, hogy szerintem jó volna, ha ahogy telik az idő, évente eltolódna az életkor tartomán egy évvel felfelé. Mive vélsz erről?" - Nem, erre nem gondoltunk, de most hirtelen felvetés után le is lett szavazva. Az emberek figyeljenek oda rá! A születésnaptól számított 1 héten belül át kell írni, különben 2 hétig minden korosztálytól napi 24 levelet kaphat az illető, amire ugyanúgy válaszolnia kell. Tehát ha nem figyel oda ennek az átírására (amiről természetesen kap értesítőt), akkor a saját dolgát nehezíti meg.

"Az összes többi rész :)" - Jogos a kérdés! Kíváncsi voltam kinek fog végre eszébe jutni egy ilyen alap dolog. :) Kötelező bevallani. Ha nem tenné, akkor is a 2. kapcsolattartási lehetőségen, vagy az igazoló 3. félen keresztül rájövünk. Ha bevallja, akkor ha esetleg szakítanának, 2 hónap múlva lesz újra aktív a profilja a bevallás után. Ha mi jövünk rá, és szakítanak, akkor 3 hónap múlva. Tehát ha nem vallja be, de szakítanak egy idő alatt, akkor kap +1 hónap büntetést.

2015. okt. 24. 18:28
 107/146 anonim ***** válasza:
85%

"Kíváncsi voltam kinek fog végre eszébe jutni egy ilyen alap dolog. :) Kötelező bevallani. Ha nem tenné, akkor is a 2. kapcsolattartási lehetőségen, vagy az igazoló 3. félen keresztül rájövünk."

Bocsi, de továbbra is azt súgja valami, hogy minden új kérdésre imprózol valamit, általában leírva, hogy már rég gondolkodtatok rajta, csak nem írtad le.

Továbbra is végtelenül indiszkrétnek tartom, hogy más közösségi oldalon lévő ismerősömtől akartok információt szerezni rólam...

2015. okt. 24. 18:34
 108/146 A kérdező kommentje:

"Azért nyugtass meg, hogy mielőtt megkeresnéd a közösségi oldalon az ismerősömet, és elmondod neki, hogy miért is keresel, erre kérsz előzetesen egy engedélyt?!" - Az ÁSZF-ben benne lesz, hogy a regisztrációval elfogadja ezt a tényt.

"Maradék" - Gyakorlatilag nincs lehetőség. Az egyenlő esélyadás a lényeg, de ezt már elmondtam. Nem az a célunk, hogy mindenféleképpen párok szülessenek, hanem hogy az emberek megtanuljanak kortól, testalkattól/súlytól, bőrszíntől, (a vallási különbség sok problémát szülhet így az lehet indok), és még pár külsőségtől függetlenül esélyt adni és csak a "jól érzem magam vele beszélgetés közben minden adat nélkül" alapon ismerkedjenek.

2015. okt. 24. 18:52
 109/146 anonim ***** válasza:
100%

Az egyenlő esélyadás a lényeg, de ezt már elmondtam. Nem az a célunk, hogy mindenféleképpen párok szülessenek, hanem hogy az emberek megtanuljanak kortól, testalkattól/súlytól, bőrszíntől, (a vallási különbség sok problémát szülhet így az lehet indok), és még pár külsőségtől függetlenül esélyt adni és csak a "jól érzem magam vele beszélgetés közben minden adat nélkül" alapon ismerkedjenek.

Akkor 100%-osan meggyőztél róla, hogy erre nekem nincs igényem. Kortól, nemtől, vallástó, bőrszíntől függetlenül bárkivel, bármikor, bármiről tudok beszélgetni, elég kommunikatív vagyok, kár az én tanításommal vesződni.

Én inkább egy olyan társkeresőt szeretnék találni, ahol lehet a korosztályomnak megfelelő, független partnerekkel ismerkedni, és ahol az oldal üzemeltetői is partnernek tekintenek rám.

2015. okt. 24. 19:14
 110/146 anonim ***** válasza:
100%

" ahol az oldal üzemeltetői is partnernek tekintenek rám"

Hát akkor ez nem a te oldalad lesz. Itt bizony mindenkit retardált, hazug kiskorúként fognak számon tartani és ellenőrizgetni. :D

2015. okt. 24. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!