Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon melyik nem képviselőire jellemzőbb manapság, hogy túlzóak az elvárásai?
Törpi: Aha, tehát a hasadra csaptál, értem:)
Ismersz te egyáltalán lányokat?:D Ugyan kérdezd már meg az általad átlagosnak tartott lány ismerőseidet arról, hogy hány pasi próbálkozott náluk eddig.
"Úgy jön ide, hogy erkölcsileg értéktelenebbek, züllöttebbek a magyar nők, mint a környező országbeliek."
Már ott tartunk, hogy a magyar nőknek nem csak túlzóak az igényeik, felszínesek, hanem még erkölcstelenek is.
Mondd csak, miért nem
1. kezdesz akkor inkább férfiakkal?
2. költözöl el olyan tájra, ahol nem ilyen erkölcstelen, züllött lánynépség él?:D
"Ugyan kérdezd már meg az általad átlagosnak tartott lány ismerőseidet arról, hogy hány pasi próbálkozott náluk eddig."
Hiába, mert ahogy sok másról, erről se mondanak igazat. Ugyanis ha a pasi nem néz ki jól, a csajok meg nem történtként kezelik a próbálkozást. De az biztos, hogy a legrondább lányoknál is legalább néhány hetente próbálkozik valaki.
30 évem alatt volt alkalmam megismerni jópárat. Ha ez a kívánságod, megkérdezhetem az összes közelebbi lányismerősöm.
Amúgymeg ott a társkereső is. Regisztrálj fel, fotóbolt nélküli képekkel, átlagos bemutatkozással, ne írj rá senkire. Minden neked küldött levél után kapok tőled 10 forintot, okés?
Hmmm, miért van olyan érzésem hogy idén mégiscsak kijutok Amerikába... :$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
"Hiába, mert ahogy sok másról, erről se mondanak igazat. Ugyanis ha a pasi nem néz ki jól, a csajok meg nem történtként kezelik a próbálkozást."
Milyen jogon állítod azt, hogy hazudok?
Ha végiggondolom az életem, közel 25 évem alatt egészen pontosan 11 férfi próbálkozott nálam. Ebbe már mindenkit beleszámoltam, mindenféle próbálkozással (net, utca stb.). Csak azokat szűrtem ki, akik az etnikumhoz tartoznak és biciklivel eltekerve mellettem csak annyit mondanak, hogy "megba...k".
"Amúgymeg ott a társkereső is. Regisztrálj fel, fotóbolt nélküli képekkel, átlagos bemutatkozással, ne írj rá senkire. "
A társkereső azért nem éppen reprezentatív.
one man - please...
Azt gondolom, hogy igazad van. A lányoknak van egy része, akik amolyan szürke eminenciások, nemigen látszanak. Nem csúnyák, csak nem vesszük őket észre.
Ez annyit tesz, hogy nem is megyünk oda hozzájuk tömegesen, sőt az a kevés ember, aki próbálkozik, jellemzően szakadtabb lesz, mint az átlag.
A csinosabb lányok azok, akikről lényegében beszélünk, mikor a nőkre és a reakcióikra hivatkozunk. Nem a nagyon szépekre, csak finomabb, nőiesebb vonásúakra, testet is jól mutató cuccokban.
Viszont ezen nőkhöz észrevétlenül, de napi 5-10 srác is odamehet, akik persze nem veszik tudomásul, hogy sokadikok minden nap... Mi úgy érezzük, mintha az elsők lennénk, pusztán, mert az 5-10 srácot az igazán szépekhez kötjük, akiket persze épp ezért kerülünk is.
Amit mondani akarok, hogy valamiért lehet, hogy a mi fejünkben a szürke eminenciások is kapna annyi figyelmet, mint a csinosak.
A nagyon szép lányok pedig, amolyan mellékhatásként, kevesebb konkrét figyelmet kapnak, amit talán maguk sem értenek igazán.
"Ha végiggondolom az életem, közel 25 évem alatt egészen pontosan 11 férfi próbálkozott nálam. Ebbe már mindenkit beleszámoltam, mindenféle próbálkozással (net, utca stb.)."
Látod, mondom én, hogy hazudtok.
#83:
1. Mert hetero vagyok, nem homokos. A homokosok különben is imádnak titeket, nőkre fröcsögő, uszító ratyit még úgysem láttam, úgyhogy elég szar volt az útmutatásod.
2. Ámen! Terveim között szerepel többek között ez is, mondjuk nyugatabbra, onnan meg kötve hiszem, hogy valaha is hazajönnék, úgyhogy előre örülhettek, meghagylak titeket az alfahímeknek, meg az afgán, szír, iraki migránsoknak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!