Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre jellemzőbb ez a korkülönbség nem?
5-6 évvel ezelőtt gimiben ugyan ezt tapasztaltam, 16-18 éves lányoknak huszonéves barátaik voltak...
Akkor nem tudtam a korombelieket megkapni, le se szartak. Most jelenleg hasonló helyzetben vagyok 24 évesen.
Amikor odamegyek egy kb velem egykorú lányhoz és elkezdünk beszélgetni, majd megkérdezi hány éves vagy, válaszolok 24 én vissza kérdezek mondja 25. Jön a reakció: sejtettem, és néhány mondatváltás után meg is szakad az ismerkedés
Egyébként a 17-20 éves lányokat valahol meg is értem, hogy nem éretlen kisfiúkkal akarnak együtt lenni. Ebben a korban amiben én vagyok, pedig lehet már a családalapításon gondolkoznak, és egy komolyabb tapasztaltabb férfit keresnek egzisztenciával... Nem egy főiskolás hallgatót... Nem tudom... Én ezt látom a környezetemben... Unokatesóm pl hozzáment 21 évesen egy 34 éves férfihez.
Igazából azt kell látni, hogy ahogy idősödnek, változik a lányok elvárása.
Kb. 18-20 éves korig a külső a legfontosabb - ha jól nézel ki, bárkit megkaphatsz. Utána teret nyernek az egyéb szempontok, mint intelligencia, stb. de legfőképpen - ahogy te is mondtad - az egzisztencia.
Persze van kivétel mindkét korosztályban, de ez a trend.
Nem értem az ebbéli problémáitokat, mindig is tény volt, hogy a nők azonos korban érettebbek, mint a férfiak.
Teljesen normális a jelenség. De azért azonos korú párokat is lehet látni szép számmal. Minden a személyiségeken múlik.
Amúgy 22 éves főiskolát végzett, dolgozó nőként én is egy önfenntartó párt keresnék, nem egy szülein élő egyetemistát. Hiába lenne korombeli. :) Nyilván nem ez az elsődleges szempont de azért igen is vannak emiatt is világnézetbeli különbségek azonos korúak között is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!