Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon melyik nem képviselőire jellemzőbb manapság, hogy túlzóak az elvárásai?
Jahj basszus, most nézem (köszönöm, 66%-os, hogy felhívtad rá a figyelmem:D), fordítva írtam a dolgokat.
A kor szerinti bontásban összecseréltem a férfiakat és a nőket, így az összesítésben is cserélődnek.
Tehát összesen 1317255 FÉRFI és 1271132 NŐ van, tehát, ahogy vártuk, a FÉRFIAK vannak többen.
Az arány, amit számoltam, az természetesen helyes. A férfiak számát kell osztani a nőkével, így az jön ki, amit írtam is: 1,03628498.
"Nekem nőként a kapcsolataim úgy alakultak ki, hogy először megismertem BELSŐLEG az illetőt (értsd: összebarátkoztunk), és utána pedig ha a belső tulajdonságai megfeleltek, akkor eldöntöttem, hogy kívülről is okés-e számomra vagy sem."
Na innen már biztos, hogy nem igaz. Ha egy nő összebarátkozik egy férfival, akkor a férfi menthetetlenül bekerül a barátzónába, és onnan nincs kiút.
"Na innen már biztos, hogy nem igaz. Ha egy nő összebarátkozik egy férfival, akkor a férfi menthetetlenül bekerül a barátzónába, és onnan nincs kiút."
Köszönöm, hogy hazugnak nevezel. Te biztosan jobban tudod, mint én.
"Megpróbáltam párkapcsolat-szingli táblázatot is keresni a KSH-n, de nem találtam. "
Onnan indultunk ki, hogy egy nőre hány férfi jut. Ezt levezettük neked többször is, de leszarod, csak hajtod a baromságot. Ha már az általános matek ennyire nem megy, mit lehet várni tőled, de komolyan?
one man
Kérlek jelezd, hogy hol picsogták tele a kérdést a nők.
Törpicsek
Én sem tudom már követni, hogy mit akartatok bizonyítani a nemek arányával, de jó hosszúra nyúlt.
Ez még mindig az, amit a #35-ben leírtam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!