Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon melyik nem képviselőire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon melyik nem képviselőire jellemzőbb manapság, hogy túlzóak az elvárásai?

Figyelt kérdés
Kérlek fejtsétek is ki a véleményeteket.

2015. aug. 20. 14:20
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/176 anonim ***** válasza:
79%

Jahj basszus, most nézem (köszönöm, 66%-os, hogy felhívtad rá a figyelmem:D), fordítva írtam a dolgokat.

A kor szerinti bontásban összecseréltem a férfiakat és a nőket, így az összesítésben is cserélődnek.

Tehát összesen 1317255 FÉRFI és 1271132 NŐ van, tehát, ahogy vártuk, a FÉRFIAK vannak többen.

Az arány, amit számoltam, az természetesen helyes. A férfiak számát kell osztani a nőkével, így az jön ki, amit írtam is: 1,03628498.

2015. aug. 20. 16:33
 62/176 anonim ***** válasza:
79%
Törpi: Inkább válaszolj a linkelt kérdésemre, mert mint írtam, neked is szólt. Meg gondolkodj el még egyszer a KSH statisztika kifejtésén, amit írtam, mert úgy látom, még nem sikerült felfognod.
2015. aug. 20. 16:36
 63/176 anonim ***** válasza:
54%
Ó, látom, már válaszoltál. Akkor marad a második rész:)
2015. aug. 20. 16:37
 64/176 anonim ***** válasza:
17%

"Nekem nőként a kapcsolataim úgy alakultak ki, hogy először megismertem BELSŐLEG az illetőt (értsd: összebarátkoztunk), és utána pedig ha a belső tulajdonságai megfeleltek, akkor eldöntöttem, hogy kívülről is okés-e számomra vagy sem."

Na innen már biztos, hogy nem igaz. Ha egy nő összebarátkozik egy férfival, akkor a férfi menthetetlenül bekerül a barátzónába, és onnan nincs kiút.

2015. aug. 20. 16:38
 65/176 anonim ***** válasza:
3%
de szánalmasok ezek a "nők" megvétózznak 1 hiteles adatot..... no comment
2015. aug. 20. 16:39
 66/176 anonim ***** válasza:
93%
Megpróbáltam párkapcsolat-szingli táblázatot is keresni a KSH-n, de nem találtam. Összesen annyit, hogy a párkapcsolatok és a házasságok száma rohamosan csökken.
2015. aug. 20. 16:40
 67/176 anonim ***** válasza:
28%

"Na innen már biztos, hogy nem igaz. Ha egy nő összebarátkozik egy férfival, akkor a férfi menthetetlenül bekerül a barátzónába, és onnan nincs kiút."

Köszönöm, hogy hazugnak nevezel. Te biztosan jobban tudod, mint én.

2015. aug. 20. 16:41
 68/176 anonim ***** válasza:
28%

"Megpróbáltam párkapcsolat-szingli táblázatot is keresni a KSH-n, de nem találtam. "

Onnan indultunk ki, hogy egy nőre hány férfi jut. Ezt levezettük neked többször is, de leszarod, csak hajtod a baromságot. Ha már az általános matek ennyire nem megy, mit lehet várni tőled, de komolyan?

2015. aug. 20. 16:42
 69/176 anonim ***** válasza:
16%
Ahogy azt is levezették neked, hogyan lehetséges hogy egy nőre mégis akad 20 pasas. Odaírtam mellesleg hogy zsinórban, nem pedig egyszerre. Halmazelméletet tanultál-e, ha már ennyire rajta vagy a matekon?
2015. aug. 20. 16:44
 70/176 A kérdező kommentje:

one man

Kérlek jelezd, hogy hol picsogták tele a kérdést a nők.

Törpicsek

Én sem tudom már követni, hogy mit akartatok bizonyítani a nemek arányával, de jó hosszúra nyúlt.

Ez még mindig az, amit a #35-ben leírtam?

2015. aug. 20. 16:45
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!